Къде в Пловдив??? тема - 87

• 33 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Стилна жена, Кензол, Дика.

Знам, че са друг ценови диапазон, но всичко което имам от тези магазини е непреходно.
Имам палто на Стилна жена на около...20 години. Кензол имат аутлет на бул. България.

# 691
  • Майничка
Откъде да си купя палто
Днес обиколих теранова, бершка, нм, уайкики нищо хубаво нямаше
Миралюба ме е изпреварила, само ще добавя и Андрюс.

# 692
  • Пловдив
Кензол имат аутлет на бул. България.
За съжаление го затвориха Sad.

# 693
Къде продават български мъжки анцузи на нормални цени?

# 694
  • Пловдив
В магазин Flair има добри варианти. Има аутлет на Пешеходния мост и един магазин в някой от моловете, но не помня в кой.

# 695
  • Пловдив
Къде продават български мъжки анцузи на нормални цени?
Фирменият магазин на „Дино” в Халите.

# 696
Български производител има и на пешеходния мост - горе-долу срещу Flair. Сега не мога да се сетя името...съжалявам.

# 697
  • под тепетата
Подлеза на гарата. По-рано си купувах от аутлет на Делена на "11 август", но го затвориха. Много ми липсва този магазин. Виж тук, ако те устройва
https://outletdelena.com/mazhka-moda/sportni-ekipi

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 21:49 от bilqna_69

# 698
И на руския пазар има един павилион с мъжки анцузи българско производство, цените са около 50 лева. Ъглов павилион, на първия пасаж откъм КАТ.

# 699
Дами, помагайте- къде в Пловдив да занеса да ни гравират сватбени изчистени чаши с нашите имена и датата на сватбата?

# 700
  • под тепетата
В Дедал ми гравираха за златната сватба на родителите ми, но беше преди 5 години. Звънни им и попитай. Иначе гледам в Грабо оферти има в момента, но май са с техни чаши.

# 701
  • Майничка
Дев Лазер, Лазер-Арт, особено ако стъклото е тъничко.  За по-дебели стъкло или кристал съм давала и в бижутерски дюкянчета, където се вижда, че се работи.

# 702
  • Пловдив
И аз съм за Дев Лазер! Много добри. Могат да гравират всичко.

# 703
  • малкия йеросалим
Здравейте.Може ли да ми кажете с коя линия на градски транспорт мога да стигна от централна гара до Вси?

# 704
  • Пловдив
Здравейте.Може ли да ми кажете с коя линия на градски транспорт мога да стигна от централна гара до Вси?

29- автобус, качваш се на спирката пред самата гара
ако отидеш една спирка по-напред т.е. пред автогара Юг, ще можеш да ползваш и 18 .

Има и други варианти, но не си заслужава да обиколиш половината град.

Общи условия

Активация на акаунт