Къде в Пловдив??? тема - 87

• 33 809
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Жълто и зелено става синьо.😉

# 676
Точно от Кауфланд съм купувала

# 677
  • Пловдив
Жълто и зелено става синьо.😉
Синьо и жълто става зелено. Wink

Може да се използва синя спирулина, но цената е УАУ.
Иначе в Метро има комплекти бои и синьото е ок.

# 678
  • под тепетата
Мислих, че синьо и жълто дава зелено Wink

# 679
В Лекси има комплекти от 4 цвята - на Йоткер.
Вътре има синьо.

# 680
Благодаря. Ще потърся. Тази година иска домашна торта, да видя как ще се справя. Показва ми клипове и вика "виж, лесно е" 😁.

# 681
  • Пловдив
Благодаря. Ще потърся. Тази година иска домашна торта, да видя как ще се справя. Показва ми клипове и вика "виж, лесно е" 😁.

С малко количество от синьото (може и на Йоткер да са били тези от Метро, не помня Blush ) получих такъв цвят:
Скрит текст:

# 682
Мислих, че синьо и жълто дава зелено Wink
Да, права си. Обърках се.

# 683
Да, синьото стана и при мен такова, защото боядисвах белтъци. Май е точно тоналността на Елза Wink

# 684
Синя, същата като показаната, купих наскоро от Била.

# 685
Правим ремонт на кухненския плот и ни трябва отпред дървена решетка/скара/оградка или и аз не знам как се води , дълга около 140см . Гледам онлайн в бриколаж , хоум макс , практикер и нямат това което търсим ... Имате ли идея къде може да има

# 686
  • Москва
Добър ден, дами 💐

Може би някой ще ми подскаже-къде в Пловдив има спортни или народни танци за деца (5 години), но с начален час след 18:30, най-добре към 19:00? Ако е в района на ВИХВП или центъра/Гладстон би било супер.

Благодаря! 🙃

# 687
Правим ремонт на кухненския плот и ни трябва отпред дървена решетка/скара/оградка или и аз не знам как се води , дълга около 140см . Гледам онлайн в бриколаж , хоум макс , практикер и нямат това което търсим ... Имате ли идея къде може да има
Може ли да покажеш (от Гугъл например) какво точно търсите, защото по описание не се разбира нищо. За отпред, плота нямат нужда от добавяне на нищо.

За отстрани:
Скрит текст:

А отпред си е така:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 14:44 от Camille Clo ♥

# 688
Добър ден, дами 💐

Може би някой ще ми подскаже-къде в Пловдив има спортни или народни танци за деца (5 години), но с начален час след 18:30, най-добре към 19:00? Ако е в района на ВИХВП или центъра/Гладстон би било супер.

Благодаря! 🙃
5 годишно тепърва от 7 вечерта да играе час-час и нещо... Кога ще ляга после в 10?
Обикновено за малките са от 5, 5.30 за да приключат в нормално време.
Синът ми е 9 клас и като почнат в 6.30 се прибира около 9-9.30, едва ли е добра идея за толкова малко дете.

# 689
Откъде да си купя палто
Днес обиколих теранова, бершка, нм, уайкики нищо хубаво нямаше

Общи условия

Активация на акаунт