Къде в Пловдив??? тема - 87

• 33 829
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Какаду /на пешеходния мост има магазин/, Ню Йоркър, Теранова

# 661
Какаду /на пешеходния мост има магазин/, Ню Йоркър, Теранова
Благодаря
забравих да пиша, че е за 13 годишно момче, но сигурно има и такива

# 662
  • Пловдив
За мъжко-детско май Декатлона е по-сигурен.

# 663
  • Пловдив
Къде в Пловдив може да се намери серията TESORI D'ORIENTE?

# 664
Къде в Пловдив може да се намери серията TESORI D'ORIENTE?
Много от техните продукти се предлагат в Кауфланд, Лили, ДМ, Лекси, дори в квартални магазинчета....

# 665
къде в пловдив мога да намеря бели блузи с дълъг ръкав, нещо подобно като в HM ,но ги продават в комплект , няма единични бели
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0573605027.html
идеята е да се носят под униформена бяла лакоста с къс ръкав
В Уайкики провери. В Декатлон също. На руския пазар имаше фирмени магазини за българско бельо  там също трябва да има.

За детски обувки- има един магазин в Кичука Мечо Пух се казва. Там продават на Колев и Колев. Имат голямо разнообразие.

# 666
  • Пловдив
къде в пловдив мога да намеря бели блузи с дълъг ръкав, нещо подобно като в HM ,но ги продават в комплект , няма единични бели
Попитай и в ЕМПЕКА
гр. Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов 32
тел: 0887 775 102, ‎0882 656 691

# 667
  • Пловдив
Какаду /на пешеходния мост има магазин/...
Магазин Какаду на Пешеходния мост отдавна е затворен.

# 668
  • Пловдив
В Уайкики има. Виждала съм на стелажите в Мол Плаза.

# 669
  • Пловдив
В Уайкики на Ритейл центъра има много такива бели блузи по 10лв или 10.90лв. В дъното на първия етаж, вдясно, на момчешката секция. Цял щендер имаше преди 10тина дена.

# 670
За детски обувки- има един магазин в Кичука Мечо Пух се казва. Там продават на Колев и Колев. Имат голямо разнообразие.
Още миналата или по-миналата година започнаха да предлагат само ортопедични обувки и всичко, което имаха на Колев и Колев го ликвидираха. Няма да зареждат повече.

За белите блузи, купувам от Кауфланд или Лидъл, вървят в комплект по две. Когато са на промоция са двете около 10-11 лв. Втората, от другия цвят си я носи в къщи. Иначе за под униформа са перфектни. Размерите са само до 164… не знам дали ви устройва.

# 671
Camille Clo  в лидъл и кауфланд не са в постоянния асортимент,нали?
Благодаря на всички за отговорите, ще потърся в споменатите магазини

# 672
В Триумфите продаваха един мармалад на калъп, режеха го на парче 200-300 гр. и го увиваха във фолио. Производство е на бг фирма. Така ми се е прияло, все едно съм бременна Smiley. Някой да е виждал/купувал скоро такова нещо някъде?!
Проверих във Фреша, водят го ябълков мармалад. Само, че така са го скрили, че за малко да не го видя.

# 673
The Invisible, в Кауфланд миналата зима ги имаше почти постоянно. В бебешките дрехи са подредени. Но имаше за ръст до 158/164. Иска ровене, има във вариант за момчета и за момичета. В Лидъл ги пускат периодично, трябва да се следи.

# 674
От къде мога да купя сладкарска боя? Трябва ми синя. В Кауфланд съм виждала само червена, жълта и зелена, мисля. Дъщеря ми иска да ѝ направя торта Елза за рождения ден. Имам още време, но искам да се подготвя. Ще трябва да потърся и кукла Елза за целта.

Общи условия

Активация на акаунт