Къде в Пловдив??? тема - 87

• 33 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Точно където трябва
Уцелих се точно на откриването, наистина много ми заприлича на Пепко, но малко вехтошарница ми се видя. Не обичам магазини, в които стоката е нахвърляна.

# 646
  • Пловдив
Здравейте! Спешно търся къде мога да подвържа едни книги за приход/разход в специфичен формат - А4, ама на обратно, ако ме разбирате...

# 647
Подвързвам учебници в Тракия, книжарницата при комплекс Гербера, 0884 69 56 52.
Предполагам, че ще ти свършат работа, но за всеки случай ги попитай първо.

# 648
  • Пловдив
Благодаря!

# 649
  • Пловдив
KiK ако е магазин на немската верига е абсолютна дрехарница–боклукчарница. Да не говорим в какъв грандиозен скандал бяха набъркани преди години за експлоатация на детски труд. И все още централата им не може да гарантира, че доставчиците им не използват деца.

# 650
Минах оня ден през Мола и го видях този Кiк. Тип "левчетата" и доста по-зле е от Пепко.

# 651
Къде в Пловдив се намира оторизирания сервиз на Беко за гаранционно обслужване на домак.уреди?Телефон и адрес? И име на сервиза?

# 652
  • Пловдив
Къде в Пловдив се намира оторизирания сервиз на Беко за гаранционно обслужване на домак.уреди?Телефон и адрес? И име на сервиза?
Мисля, че Технополис продават уреди Беко. Звънни им и ги питай за сервиз.

# 653
  • Майничка
Някой има ли идея дали в България се предлагат чайове на Фортнъм и Мейсън?

# 654
Някой има ли идея дали в България се предлагат чайове на Фортнъм и Мейсън?
Нареждам се на опашката и аз да чакам - за каквото и да е от тях, което може да се купи тук... За съжаление мисля, че трябва да се пречупим за доставка.

Скрит текст:
https://money.bg/business/sled-314-godini-verigata-magazini-na-b … -v-chuzhbina.html - не храня надежди скоро да открият у нас  Wink

# 655
Здравейте,обувки Колев и Колев,само в мол Пловдив ли има и обувки Капчица  къде са преместили магазина ,не ги намерих на ул.Иван Вазов?Търся обувки 37-38 номер естествена кожа за дете.

# 656
37-38 номер излизат от детската номерация вече. Търси в дамската, в останалите магазини. Аз видях много зор със сандалите лятото, защото най-големите номера от детското бяха малки на мъничка, а най-малките от дамската ѝ бяха широки. В крайна сметка взехме спортни, от Декатлон, но не бяха от естествена кожа.  Дано намериш за твоята госпожица.

# 657
Защо да излизат 37-38?
До 38 са в детската колекция на НМ. За момичета.
Не е ли така по принцип?

# 658
  • о`майна лунна нощ е
В Меркари /влизам основно в този на Заимов и до централна поща/ имат доста нестандартни модели обувки, и то в голям диапазон номера.
Дори да са стари колекции и модели, почти винаги има поне едно нещо, което да грабне окото.
Лятото купих на дъщеря ми сандали на Тамарис от естествена кожа и излезнаха под 37 лева с отстъпката към момента.
Харесва ми, че поддържат асортимент за всички сезони през цялата година.

# 659
къде в пловдив мога да намеря бели блузи с дълъг ръкав, нещо подобно като в HM ,но ги продават в комплект , няма единични бели
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0573605027.html
идеята е да се носят под униформена бяла лакоста с къс ръкав

Общи условия

Активация на акаунт