Къде в Пловдив??? тема - 87

• 35 501
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • о`майна лунна нощ е
Преди година правихме ямр за дискова херния в Пълмед. Тъй като преди това мъжът ми лежа в неврологията там, имаше някаква отстъпка от цената в рамките на 10%. Платихме около 300 лева като записването и изследването беше от днес за утре.

# 196
Благодаря, момичета. Записвам си всичките опции. Цените са горе-долу еднакви навсякъде.

# 197
Здравейте! Някой може ли да даде инфо за магазина на "Попов" в кв.Смирненски, още ли е в ремонт?

# 198
Здравейте! Някой може ли да даде инфо за магазина на "Попов" в кв.Смирненски, още ли е в ремонт?
Да! Все още неработи. Но не се вижда да правят ремонт.

# 199
Благодаря!

# 200
  • Пловдив
Здравейте,
Дават ли все още някъде колела под наем?

# 201
В блока С/у Чифте баня има.

# 202
Здравейте, бихте ли ми казали от къде мога да намеря платове на метър на нормални цени, трябват ми за гръб на едно парти. Благодаря

# 203
  • Пловдив
Имаше едно ателие за ремонт на чанти в Кичука, малко след Екстрийма, дали работи още?

# 204
Здравейте, бихте ли ми казали от къде мога да намеря платове на метър на нормални цени, трябват ми за гръб на едно парти. Благодаря
Налагало ми се е да купувам плат, ползвах Какаду. Имат сайт, голям асортимент и за лаик като мен , консултантите бяха на отлично ниво. Цени в голям диапазон, говоря специално за този на бул. Дунав.

# 205
Имаше едно ателие за ремонт на чанти в Кичука, малко след Екстрийма, дали работи още?
Работи, но мисля само вторник, сряда и четвъртък, останалите дни почива

# 206
  • Пловдив
А точен адрес знаете ли? Че ще пращам щерката, а тя хич не познава Кичука..
А работното време - от колко до колко?

# 207
А точен адрес знаете ли? Че ще пращам щерката, а тя хич не познава Кичука..
А работното време - от колко до колко?
На улица "Бяло море"  се води, но не съм сигурна за номера...може би на номер 2, понеже малко надолу след него има офис на Спиди, който е на номер 6. Точно на отсрещния ъгъл се намира Дентална Клиника "АМАЙЯ", ако това ще помогне за някакъв ориентир Simple Smile  За работното време не мога да кажа, помня само, че има почивка след обяд

# 208
Казаха ми, че вече са го затворили този на бул. Дунав иначе, да там исках да видя

Налагало ми се е да купувам плат, ползвах Какаду. Имат сайт, голям асортимент и за лаик като мен , консултантите бяха на отлично ниво. Цени в голям диапазон, говоря специално за този на бул. Дунав.

# 209
  • Пловдив
Коментирахте, че Ви трябва плат за гръб на парти.Платове продаваха в 3 магазинчета в Капана зад Халите един магазин има до пешеходния мост на Марица.Мисля,че ще е по-евтино ако се купи плат за завеса- така височината ще е голяма и ширината по избор.

Общи условия

Активация на акаунт