Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 387
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, къде мога да намеря детска тениска с българското знаме и надпис "България"?

# 331
  • под тепетата
Пусто Джъмбо далече! Вижте в Евроленд на главната.

# 332
  • Пловдив
Може ли препоръки за някое готино и спокойно местенце в Тракия, (в близост до Тракия), където можем да отидем и да хапнем вкусна храна с децата довечера?

# 333
  • Пловдив
Може ли препоръки за някое готино и спокойно местенце в Тракия, (в близост до Тракия), където можем да отидем и да хапнем вкусна храна с децата довечера?
аз пък търся читаво кафе с детски катерушки и т.н...пак в Тракия. Като дойдат приятели с малки деца незнам къде да ги заведа.

# 334
  • Точно където трябва
Какво се строи на Пазарджишко шосе, до Техномаркет? Нещо голямо- хале, хипермаркет...

# 335
Какво се строи на Пазарджишко шосе, до Техномаркет? Нещо голямо- хале, хипермаркет...
https://praktis.bg/news/hipermarket-praktis-skoro-i-v-plovdiv.html

Практис

# 336
  • Пловдив
Само той липсваше...

# 337
Много си е добре даже... Откак замъкнаха Практикера на майната си, много постно стана с туй Алати само в нашия край...

# 338
  • о`майна лунна нощ е
Скоро правих очила в Юниглас до ДСК на Джумаята. Станаха за ден. Няма опашки от хора, обслужват бързо, а консултацията беше добра и по отношение на рамките, и за стъклата.
В последствие се наложи да предявя рекламация за дефект на едното стъкло. Уважиха я и още на следващия ден имах сменено стъкло.
Препоръчвам ги.

# 339
Благодаря ви! Ще потърся в Евроленд, в краен случай и Джъмбо.
Бяхте споменавали "малко кокетно рибно ресторантче", уж си бях направила скрийншот, но не го откривам. Някой би ли подсказал.

# 340
  • Пловдив
Този Юниглас го ползвам над 10 години, страхотни професионалисти. Там си правя и прегледите. Последния път дори им закарах рамка, която си бях закупила от другаде, но държах стъклата да са от тях. Бързи и коректни, и аз ги препоръчвам.

# 341
  • Пловдив
Бяхте споменавали "малко кокетно рибно ресторантче", уж си бях направила скрийншот, но не го откривам. Някой би ли подсказал.
а кой квартал?
Не сме особени почитатели на рибата и я хапваме само в ресторанти. Последно ни препоръчаха "Синьото" в Смирненски и нищо, че сме в Тракия, си го посещаваме. Няма нещо, което да не ни е харесало от кухнята им (ама у децата ми са всеядни де)

# 342
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, имам спешна нужда от насока за магазин за джаджи за кола. Нов автомобил в семейството, хората искат да почерпят. Дори символичен подарък да е, пак ми се иска да дадем нещо. С възможности са и могат да си позволят всичко, за това по-скоро питам за идея и координати на магазин, в който да взема нещо забавно, необичайно и полезно /в най-добрия случай/.
Ключодържател не върви, автомобилът е скъп и добре оборудван,  не е с физически ключ.
Ще се радвам на всякакви препоръки и идеи.

# 343
Заредете флашка с любими песни - всеки път като я слушат ще си спомнят за Вас.
Лично на нас много ни е полезна стойката за закачане на таблета (монтира се на предната седалка, а пътниците отзад гледат филм на дълъг път.)

# 344
  • о`майна лунна нощ е
Този Юниглас го ползвам над 10 години, страхотни професионалисти. Там си правя и прегледите. Последния път дори им закарах рамка, която си бях закупила от другаде, но държах стъклата да са от тях. Бързи и коректни, и аз ги препоръчвам.

Точно там преди 11 години за първи път ми нацелиха диоптри и ъгъл на астигматизма. По рецепта очилата бяха потресаващи, направих едни в друга оптика, в която изпълниха точно указанията в нея, и полудях. Това са очила, които сложих точно веднъж. В последствие посетих тази оптика - Юниглас и след замерване ми направиха с нови стъкла и различни параметри. Е, не ги свалих години наред.
Фамилно ходим от години в оптиката до Полиграфията. За съжаление нещо последните отзиви от там не ми харесват - бавене в обслужването, чакане отвън, забравени телефонни обаждания за готови очила, незаинтересованост на персонала да предлага и дава варианти ... Не личен опит, но от близък човек, и то съвсем скоро.

Заредете флашка с любими песни - всеки път като я слушат ще си спомнят за Вас.
Лично на нас много ни е полезна стойката за закачане на таблета (монтира се на предната седалка, а пътниците отзад гледат филм на дълъг път.)

Благодаря за идеята с флашката. Знаем вкуса на хората и ще подготвим такава.

Общи условия

Активация на акаунт