Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 332
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Аз се интересувам от клуб по народни танци. Моля за отзиви.
къде да е?
Нямам претенции за квартал. Важно ми е някой лично да ми даде добър отзив.
За деца или за възрастни Simple Smile

# 496
  • Пловдив
За възрастни. Виждам, че всички имат групи за начинаещи.

# 497
  • Бг
За възрастни. Виждам, че всички имат групи за начинаещи.

Моя комшийка е много доволна от клуб "Гайтани". В Кичука, в сградата на Даикс се провеждат занаятията, миналият ден имаше брошури по пощите, че от 05.10 стартират група за абсолютно начинаещи. По спомен понеделник и сряда бяха танците от 19,30 ч. От много отдавна се каня и аз да подновя ходенето, но трябва да намеря бавачка за детето. Същите провеждат танци и в залата на училище Константин Величков, пак в Кичука.

# 498
  • Пловдив
Моля кажете къде мога да даря книги художествена литература на около 10-15 години?
В библиотеката на Иван Вазов искат подробен опис и те да си изберат какво да вземат,а това не ми е вариант.Звънях и на един дом за възрастни хора,но те също не приемат ,така че моля дайте предложения.

# 499
  • Пловдив
Танцов клуб "Пост арт"...и в Тракия има и в Кичука в сградата на БДЖ.
https://www.facebook.com/PostalovGROUP/

# 500
Моля кажете къде мога да даря книги художествена литература на около 10-15 години?
В библиотеката на Иван Вазов искат подробен опис и те да си изберат какво да вземат,а това не ми е вариант.Звънях и на един дом за възрастни хора,но те също не приемат ,така че моля дайте предложения.

Кварталите библиотеки ми е да не са толкова претенциозни. Проверете.

# 501
  • Пловдив
Някоя училищна библиотека. Направете го под формата на дарение.

# 502
  • Пловдив

Кварталите библиотеки ми е да не са толкова претенциозни. Проверете.
Извинявам се за въпроса,но къде има квартални библиотеки?

# 503
  • Пловдив
Като напишеш "Читалища Пловдив" ще ти излезе карта с поне десетина в града.

# 504
  • Бг
Извинявам се за въпроса,но къде има квартални библиотеки?

В Кичука библиотека има в читалището на бившето кино "Въстаник", ул. "Даме Груев" 1. Библиотека има и в Коматево.
Друг вариант е в библиотеки по селата.

# 505
В Смирненски знам за библиотека в читалище "Гого Мавров".

# 506
В Кършияка, на бул. България, под блока, непосредствено до училище Яворов - НЧ Георги Търнев.

Да попитам и тук, къде бих могла да обменя монети, по 1 и 2 стотинки.

Здравейте, може ли да ми препоръчате място за ремонт на ципове? Имам проблем с метален цип на палто от естествена кожа - телешки бокс. Ако самият цип не може да се оправи и се налага цялостна подмяна, се боя, че трябва да се насоча съм ремонт на кожени изделия, което ми се струва доста сложна задача- ципът е дълъг, а кожата -  дебела.
На ул. Иван Вазов 82, в двора на къща има кожухарско ателие. Ще се опитам да кача линк от Гугъл мапс след малко. Няма нужда да се купува цип предварително.
ул. „Иван Вазов“ 82
ул. „Иван Вазов“ 82, 4000 Център, Пловдив
https://maps.app.goo.gl/Yj4MrL571qqBVKT2A

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 17:34 от Camille Clo ♥

# 507
  • Бг
Да попитам и тук, къде бих могла да обменя монети, по 1 и 2 стотинки.

Сортирай ги и попитай в хранителните магазини и аптеки, там обикновено взимат.
Друг вариант ти е банка, но там има комисионна. Не съм много сигурна, но ми се върти в главата, че ако си ги сортирала и разделила, и ги предадеш в БНБ, не се дължеше комисионна.

# 508
Имаш предвид централата на БНБ, на малката главна, нали?

В малките магазинчета обикновено взимат до 2-3 лева повече не им трябва, а при мен са доста по-голяма сума.

# 509
  • Пловдив
Аз се интересувам от клуб по народни танци. Моля за отзиви.

Клуб Гайтани или Мъниста. На Мъниста хореограф е Мариана от Ансамбъл Тракия, а  Гайтани е собственост на брат й 🙂

Относно паркети - ние последния месец обикаляхме много - Лиа, FT паркет на бул България или има един огромен склад срещу Мосю Бриколаж (в уличката покрай Лиа) - мисля че фирмата е Дани 96. Там има стотици варианти и в крайна сметка взехме от този големия склад.

Общи условия

Активация на акаунт