Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 355
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Пак съм аз ,появиха се болки като повреме на цикъл ,пих няколко нош па и мажнезий ,но не се махат.Май наистина си усетих нещо сутринта и затова хукнах ,възможно е сега да спада ,това е .До сега имах болки ,спазми ,но не такива както сега ,по тъпи.Ще потърпя и в събота ще си каже.
Mara, легни, почивай си. ЧХГ нараства, затова според мен имаш ПМС. А и явно днес принципно ти е денят за цикъл,затова. В организма се случват невероятни промени в този момент. Недей търси симптоми. Аз от много търсене на симптоми я докарах дотук Cry.... За себе си аз реших, че единственият критерий, че всичко върви ОК е нарастващи ЧХГ,  прогестерон и естрадиол.

# 211
Това правя ,лежа и кротувам,благодаря за куража.Благодаря

# 212
Ако станат по силни болките какво мога да пия.Ибупрофен?

# 213
Ако станат по силни болките какво мога да пия.Ибупрофен?
Не мисля,че е подходящо. Мисля,че само Но-Шпа и Папаверин са разрешени след трансфер, някъде пишеха и за Парацетамол като безобиден, но не съм сигурна. Някое момиче с опит?

# 214
Само но шпа пиех ,най-много 3*2.

# 215
Около седмица след положителния тест бях с много силни болки, доста по-силни от ПМС, слагах свещички Профенид, изписани от д-р Стаменов.

# 216
И аз имах доста силни (прерязващи) болки преди теста и няколко седмици след него, заради тези болки през 5 дни бягах на преглед и си мислех най-лошото, но всичко си беше наред. Сега от няколко дни пак се върнаха болките (16г.с.) и за успокоение си купих домашен доплер 😀😀😀 Така де аз ще се успокоя, чак, когато гушна живо и здраво бебче... дано до тогава мъжа ми ме изтърпи и не се побъркам тотално 😀

# 217
Mara според мен е хубаво да се обадиш на доктора си, ако имаш притеснение за болките. Може да ти изпишат нещо допълнително, иначе съм съгласна с другите, че настъпват промени в тялото и може да има болки от това.
Стискам ти палци всичко да е наред и след месеци да се радваш на пухкаво бебче или две дори! 😇

# 218
Звънях в манипулационната и на регистратурата не мога да се свържа.Сложих си свещичка ,болката поразминава ,но май нещата не отиват на добре,ако се заблуждавам по добре за мен .По принцип цикъла трябва да ми дойде след два дни.Може би ембриончето не е издържало.Мога ли нещо да направя?

# 219
Успокой се, Мара, и честито! Желая ти да са успешни износването, раждането и да е здраво детето! Ако нещо с ембриончето е "станало", едва ли ще усетиш. Болките са си нормални спред мен.

# 220
Стига си мислила глупости, имах много, много силни болки точно по същото време и се появи зацапване, търчах до болницата през ден от страх, докато една от лекарите на спешния кабинет не каза "спокойно, не се отлепя и не пада толкова лесно ембриона", болките продължиха около две седмици, нямах други симптоми. После дойде повръщането и така до края на 5-ти месец. Слагах профенид свещички почти през ден.
Стискам плаци всичко да е наред.

# 221
Съншайн, разбирам те, но после пак има тревоги, винаги има, вече част от теб е в друго тяло и го обичаш силно❤❤❤
Мара, спокойно, наистина в тялото на жената стават уникални промени и тези болки може да са свързани с едно хубаво начало, дай му шанс и вярвай, не мисли лоши неща🍀🍀🍀

# 222
Момичета, на вас изследваха ли ви естрадиол и прогестерон преди трансфера? На мен ми ги изследваха и сега точно ги гледам естрадиола ми е 202.2 pg/ml а прогестерона 13.96 ng/ml, незнам какви трябва да бъдат в норма ли са, не са ли

# 223
Момичета, на вас изследваха ли ви естрадиол и прогестерон преди трансфера? На мен ми ги изследваха и сега точно ги гледам естрадиола ми е 202.2 pg/ml а прогестерона 13.96 ng/ml, незнам какви трябва да бъдат в норма ли са, не са ли
Да, изследваха ги. Почти няма клиники в БГ, които да го правят Simple Smile. Похвално за Вашата! Стойностите трябва да са високи и след трансфера да нарастват. При мен, при подготовка за ЗЕТ, на 1-ви ден от подготовката бяха -прогестерон- 8.820 ng/ml, естрадиол - 627.100 pg/ml. Е,после на 9 ден след трансфера естрадиолът се срина и всичко свърши Sad, за съжаление...

# 224
Момичета, на някоя от вас случвало ли й се на следващия ден след ЗЕТ, буквално след 24 часа, да получите силни болки ниско долу при яйчниците. Такава болка дори при менструация не съм изпитвала. Приемам си всички лекарства, вкл. Нош-па 3х2 и няма промяна за сега. Според всичко прочено тук, болка (ако има такава) се появява след 4-5 ден. Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт