Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 498
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
На първото ин витро имах снимка на ембрионите (мога да ви я кача ако искате), както и още една на върнатите, виждаше се като бяла точица течността,която е върната.Второто на същото място,  нямах снимки и нямаше време, имаше доста процедури, но ми бе достатъчно, че завърши успешно. 🤱И в 2та случая знаех,че лекарите вършат това,което трябва.Те следят на екрана и виждат това,което е нужно.
Съжалявам,че не сте стигнали до трансфер.Аз съм За организма да има почивка, а не стимулация след стим.

Междудругото си доизпих Иназитола на прах(т.като е витамин и не вреди) и още веднага тялото ми реагира и мисля,че помага много за овулацията❤

И на мен ми дадоха снимки на ембрионите и при двата трансфера/ преди да ги върнат и след като ги върнаха/. Въпросът е че до сега съпругът ми винаги е присъствал, но днес, в тази клиника нямаше да го допуснат, за което не бяхме подготвени.
Иназитол не съм приемала до сега Thinking

# 616
Аха,т.е това че той не е с теб те тревожи...не съм разбрала.
То сега и при раждане не пускат, така че разбираемо е мисля.Не знам...
В клиниката,в която бях не се процедира таткото да е с теб.

# 617
Здравейте! Вчера сутринта беше моят първи трансфер на 2 пуканки (така ми изглеждаха на снимката) на 4-ти ден. Твърдо съм решила и да е последен. Това не го мога пак. Възхищавам се на всички достатъчно устойчиви психично да повторят инвитро процедура. Ние сме с граничен МФ и направихме ИКСИ+ИМСИ по мое настояване, защото наистина исках да минимализираме шанса за провал. От вчера съм прочела всички теми от тази година. Да, знам, ку-ку съм. 😀😀 Исках, преди да пиша първите глупости преплували през шашнатия ми мозък, да се информирам от дискусиите породени от вашите шашнати мозъци. 😀😀 Стигнах до следните изводи:
1. явно няма вариант за минимализиране на шанса за провал, защото винаги има какво да се обърка;
2. изобщо няма и да си разрешавам да подпикавам тестове преди 02.09 (така ме инструктираха в Щерев), а направо кръвен;
3. трансферите на 4-ти ден не са обичайни.
Има ли някоя от вас с успешен трансфер на 4-ти ден, която съм пропуснала между редовете"Ще пишкам!" и "Няма смисъл! "? И знаете ли при какви условия се взима решение за трансфер на 4-ти?

# 618
Здравейте! Вчера сутринта беше моят първи трансфер на 2 пуканки (така ми изглеждаха на снимката) на 4-ти ден. Твърдо съм решила и да е последен. Това не го мога пак. Възхищавам се на всички достатъчно устойчиви психично да повторят инвитро процедура. Ние сме с граничен МФ и направихме ИКСИ+ИМСИ по мое настояване, защото наистина исках да минимализираме шанса за провал. От вчера съм прочела всички теми от тази година. Да, знам, ку-ку съм. 😀😀 Исках, преди да пиша първите глупости преплували през шашнатия ми мозък, да се информирам от дискусиите породени от вашите шашнати мозъци. 😀😀 Стигнах до следните изводи:
1. явно няма вариант за минимализиране на шанса за провал, защото винаги има какво да се обърка;
2. изобщо няма и да си разрешавам да подпикавам тестове преди 02.09 (така ме инструктираха в Щерев), а направо кръвен;
Има ли някоя от вас с успешен трансфер на 4-ти ден, която съм пропуснала между редовете"Ще пишкам!" и "Няма смисъл! "? И знаете ли при какви условия се взима решение за трансфер на 4-ти?
Никога не съм писала в тази тема ,но надниквам често и стискам палци за всички.🍀♥️
Аз съм с успешен трансфер на  4-ти ден в  същата клиника  и  на същата дата като теб ,но през 2018г.
Желая ти успех Hug

# 619
Maya_bee, ихаа! Това си е съвпадение! Ще пиша като има развитие при мен Hug
Никога не съм писала в тази тема ,но надниквам често и стискам палци за всички.🍀♥️
Аз съм с успешен трансфер на  4-ти ден в  същата клиника  и  на същата дата като теб ,но през 2018г.
Желая ти успех Hug

# 620
И аз като Мая - същата клиника и трансфер на 4 ден - успешен.
Иначе greis, при мен никога не са давали на мъжа да присъства. Мисля че това е по-скоро изключение.

# 621
Здравейте, дами,

Записвам се и аз при вас с трансфер от вчера на 5- дневно ембрионче ( ЗЕТ).
Успех и стиснати палчета на всички! 🤗

# 622
Успех annybee Hug

# 623
Добро утро, да споделя че се изкуших днес(6-ти ден на 5-дневни) и направих уринен тест, който е отрицателен няма и бледа черта 😢 Има ли жени които на 6 ден на 5 дневни уринния да е бил отрицателен, след което да са се развили добре нещата. Дори не отчете и прегнила, който съм го поставила вчера сутринта, 24 часа са минали 🤔 Моля споделете

# 624
Добро утро, да споделя че се изкуших днес(6-ти ден на 5-дневни) и направих уринен тест, който е отрицателен няма и бледа черта 😢 Има ли жени които на 6 ден на 5 дневни уринния да е бил отрицателен, след което да са се развили добре нещата. Дори не отчете и прегнила, който съм го поставила вчера сутринта, 24 часа са минали 🤔 Моля споделете
И аз направих на 6 ден и беше отрицателен, но е много, много рано !

# 625
Има ли дами, на които не е изписван Прегнил след трансфер?
По спешност се наложи да посетя МЦ и сестрата се учуди, че не си слагам Прегнил. Прогестерона ми про трансфера беше 60.

# 626
По спешност се наложи да посетя МЦ и сестрата се учуди, че не си слагам Прегнил. Прогестерона ми про трансфера беше 60.

Аз съм без Прегнил. Само Естрофем, Кринон и фолиева к-на.

# 627
S.L.S, аз също съм без Прегнил. Моят коктейл е от:
- No Spa 3x1;
- Дуфастон 2х1;
- Кринон 1 на ден;
- Аспирин Протект 1 вечер;
- Top Folate 1;
- Медрил 1.

А пък прогестерон никога не ми е бил тестван... Thinking

# 628
  • София/Севлиево
Прогестерона няма нищо общо с Прегнила,два различни хормона са.На мен Прегнил ми бе изписан за задържане като бях бременна със синът ми и в 7 или 8 г.с.имах зацапване ,но пък и пулс...След или преди трансфер никога не ми е изписван...
На чакащите-успех!

# 629

Аз съм без Прегнил. Само Естрофем, Кринон и фолиева к-на.
и аз само това

Общи условия

Активация на акаунт