Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 478
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
S.L.S, съжалявам и аз. Confused Надявам се, че ще намерите бързо причината и скоро ще се радвате на успешен опит. 🍀

Здравейте момичета, включвам се за отчет. При мен втория тест ЧХГ е с резулт на долу т.е. 6 Disappointed RelievedСъответно спрях всички лекарства.
По препоръка на Док. Ще правим генетично изследване на четири от ембрионите. Отделно ще правя периферна имунология.

# 661
Съжалявам, sls!
Svs, кога ще пускаш тест,той вече ще покаже, а настроението е и от хормоните
Живот и здраве, понеделник сутринта ще пускам,тогава ще ми е 13 ден от трансфера. Стискайте, палци!🍀

# 662
Момичета и аз да се отчета със заветния резултат 0.10, както и предполагах - даже и имплантация е нямало. Живи и здрави, даваме напред....следващия път ще стане

# 663
Момичета и аз да се отчета със заветния резултат 0.10, както и предполагах - даже и имплантация е нямало. Живи и здрави, даваме напред....следващия път ще стане

Съжалявам за отр. резултат. Ако сега трябва  да си избера дали да видя - резултата, или да мисля по какъв начин да го махна, защото е имяло имплантация но нещо се е объркало...... със сигурност това първото е за "предпочитане" 😒

Успех при следващия опит! Имаш ли си ембриончета ?

# 664
Съжалявам Мишонка 🙁
Момичета, днес вече 3 дни не съм приемала утрогестан, естрофем и всичко останало. След колко време ви идва цикъла?

# 665
Съжалявам Mishonkaaa, напълно те разбирам. Аз съм с подобен резултат от вчера.
Продължаваме напред с положителни мисли Hug

Bebka2304  около пет дни след приема на утрогестана ми дойде цикъла.

# 666
Съжалявам за отриц.резултат.
Моят цикъл дойде 4дни след спиране на лек-та , при биохимичната ми бр-ст 2018г

# 667

Съжалявам за отр. резултат. Ако сега трябва  да си избера дали да видя - резултата, или да мисля по какъв начин да го махна, защото е имяло имплантация но нещо се е объркало...... със сигурност това първото е за "предпочитане" 😒

Благодаря, имам едно останало хайванче

# 668

Благодаря, имам едно останало хайванче

Супер 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Успех 🌹🌹🌹🌹

# 669
Съжалявам Мишонка 🙁
Момичета, днес вече 3 дни не съм приемала утрогестан, естрофем и всичко останало. След колко време ви идва цикъла?

Привет Simple Smile  и при двете биохимични точно след седмица, но съм била само на естрофем и утрогестан
Стискам палци следващият ти опит да е твоят

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 18:59 от greis

# 670
Хора, аз започнах да се спичам след толкова последователни лоши новини... Свива ме сърцето за всяка.

Освен s.v.s и мен има ли други за първи кръвен следващата седмица?

# 671
Значи на вас двете разчитаме да обърнете тренда и следващата седмица да имаме само добри новини Yellow Heart

Хора, аз започнах да се спичам след толкова последователни лоши новини... Свива ме сърцето за всяка.

Освен s.v.s и мен има ли други за първи кръвен следващата седмица?

# 672
Момичета, разплаквате ме...влязох в тази тема за 1 ви път и с толкова големи надежди, а то само лошо новини...😢😢😢Направо започва да ме обзема страх и паника за пускането на теста в понеделник. Пиклив тест не посмях да си правя,учудващо е какво търпение изкарах...

# 673
Не се плаши. Мисли позитивно и ще се наредят нещата.
Понеделник стискаме палци и очакваме да ни зарадваш с положителен тест Heart Eyes

Момичета, разплаквате ме...влязох в тази тема за 1 ви път и с толкова големи надежди, а то само лошо новини...😢😢😢Направо започва да ме обзема страх и паника за пускането на теста в понеделник. Пиклив тест не посмях да си правя,учудващо е какво търпение изкарах...

# 674
Следващата седмица само плюс тестове. Моя е за 1 октомври.

Общи условия

Активация на акаунт