Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 547
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Vseznaika 🙏 , както и за всички, на които ни предстои скоро тест дано имаме хубави новини.

# 526
Здравейте, записвам се и аз с трансфер на едно ембрионче на 3 ден. Тест на 1 октомври. Успех на всички. ♥️

# 527
Здравейте, записвам се и аз с трансфер на едно ембрионче на 3 ден. Тест на 1 октомври. Успех на всички. ♥️
Днес ли беше трансфера или вчера? Моят беше вчера значи горе долу сме заедно 🙃

# 528
Момичета, от биенето на прогестана бунтовете ми станаха сини!/зелени. И вече усещам мястото натъртено, а ще трябва да бием още поне 25 дена Sad. Някакъв лек, мазило? Случвало ли ви се е?
И при мен беше същата драма. Буци, които толкова боляха, че едвам лягах по гръб. Първо се пробвах с компреси с риванол, но се оказа, че трябвяло да слагам и спирт в тях. Облекчението беше малко. После се оплаках на акушерката и тя ми препоръча Хепароид зентива маз

Не е нещо чудодейно, но поне спадаха буците и имаше къде да се боде. Около 12 лв струва. Иначе местата, които са бодени са болезнени до ден днешен, а съм спряла прогестана на 03.09. Слагах го 43 дни.
И аз ще съм с толкоз инжекции SadПо колко пъти се маже? Днес го купих и много благодаря, че споделите. Колкото е малко да помогне,по-добре ще е от никакви мерки.

# 529
Vseznaika 🙏 , както и за всички, на които ни предстои скоро тест дано имаме хубави новини.

Бебка ти кой ден от трансфера си? Имаш ли някакви усещания, моят трансфер беше вчера, днес следобед усещам сякаш ще ми дойде цикъла,не са някакви силни непоносими болки, а някак си едно а притъпено чувство 😐🙃🙂😐

# 530

Бебка ти кой ден от трансфера си? Имаш ли някакви усещания, моят трансфер беше вчера, днес следобед усещам сякаш ще ми дойде цикъла,не са някакви силни непоносими болки, а някак си едно а притъпено чувство 😐🙃🙂😐
На 11.09 ми беше тансфера на 2 двудневни ембриона, 8-ми ден ми е. Още преди трансфера имах подут корем, газове и болезнени гърди. Тези усещания все още ги имам, но след трансфер други нямам, никакви зацапвания, пробождания, придърпвания нищо.

# 531
  • София
Didka Stoynova
Аз мажех в началото два пъти, а после веднъж. В листовката мисля, че пишеше 2-3 пъти на ден.

# 532
Здравейте момичета,
И аз да се включа, а не само тихичко да ви чета Simple Smile Да ви разкажа как протича Инвитрото в Испания, Барселона.
Днес ми е 6ти ден от ЕТ на две 3 дневни, което протече с много пропуски от страна на докторите и много нерви от наша страна...
Голям хаос е с този вирус тук.... При първото ЕТ всичко беше изрядно с големи надежди за успех, но не се захвана нито едно от двете, на 9тия ден започна леко кафеникаво зацапване, което премина в цикъл 3 дни след това. Опита беше Февруари, края на март имах назначено второто инвитро, но нали ни сложиха карантина и клиниката хоп, затворила, без да ми се обади никой представяте ли си. Звънях като луда къде ли не и на своя глава не започнах лечението.
Продължението е Юли месец когат ми се обади доктор от екипа ( при нас нямаш личен лекар, работиш с целия екип) и ми назначи лечението за август... и всичко започна на опаки... По време на лечението трябваше аз да им кажа, че не са ми правили никакви изследвания, а от последните са минали 8 месеца... Забравиха дори за назначат дата и час за мострата на мъжа ми, и ми звънят по телефона да ми кажат че не я е представил... Боже как ми идваше да им извия вратовете! Взеха я все пак, но по обед вместо сутринта. От 10 яйцеклетки, 8 оплодени и само 3 добри, А,Б,Б.  Късмета ми беше с докторката, която прави пункцията и трансфера, такова спокойствие и светлина излъчва тази жена, чак ми беше странно на фона на останалите от екипа:)) Надявам се тя да ми е на късмет, след всички гафове резултата да е +++
Стискам палци на всички за +++ резултат!

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 09:19 от AnMary

# 533
Здравейте, момичета! Включвам се и аз, 4 ден от трансфера съм със замразени ембриончета,за 1 ви път ми е! Изпълнявам всичко стриктно...с подут корем съм и болки ниско в яйчниците като придърпване от време на време.Кръста ме наболява, но го отдавам на лежането! И ми в много нервно, тревожно и дори си поплаквам 😢😢😢Нормално ли е всичко това?

# 534
Здравейте, момичета! Включвам се и аз, 4 ден от трансфера съм със замразени ембриончета,за 1 ви път ми е! Изпълнявам всичко стриктно...с подут корем съм и болки ниско в яйчниците като придърпване от време на време.Кръста ме наболява, но го отдавам на лежането! И ми в много нервно, тревожно и дори си поплаквам 😢😢😢Нормално ли е всичко това?
Здравей S.v.s, при всеки е индивидуално, но всичко което описваш са нормални симптоми. Пий нош-па или парацетамол да успокоиш яйчниците, бъди оптимист и не се залежавай много. Пази се, но води нормален начин на живот. Стискам палци скоро да ни зарадваш с +++ резултат!

# 535
Силно стискам палци за скорошни хубави новини!🍀🍀🍀

# 536
Добро утро група как сте, някакви нови усещания или признаци 🙃😉🙃😉🙃 Аз незнам точно кой ден ми се брои след трансфер. Трансферът беше на 18 в 19:30 часа, може ли да ме ориентирате. Вчера имах някакви усещания,а от сутринта никакви 😐 Успеххх на всички чакащи 😘👍

# 537
Добро утро група как сте, някакви нови усещания или признаци 🙃😉🙃😉🙃 Аз незнам точно кой ден ми се брои след трансфер. Трансферът беше на 18 в 19:30 часа, може ли да ме ориентирате. Вчера имах някакви усещания,а от сутринта никакви 😐 Успеххх на всички чакащи 😘👍
Здравей, броиш дните от следващия ден от трансфера. При мен утре е теста и вчера трябваше да ми дойде, болеше ме адски, все едно всеки момент ще изтека, но не дойде. Нямам търпение до утре. Днес съм супер, никакви болки, никакви подути гърди или корем. Ще го видим...

# 538
Аз знам от моя лекар, че денят на трансфер се брои за нулев. След това от следващия ден се започва - първи, втори и т.н.

# 539
Аз първите дни след трансфера имах някакви усещания, вече никакви Confused Много ми е странно защото изчезнаха, а според мен с наближаването на датата на теста трябва да се появяват признаци ??? На мен ми е 6 ден след трансфера и нищо не усещам CryДругите как сте? Днес нямаше ли някой да прави тест?

Общи условия

Активация на акаунт