Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 554
  • 748
  •   1
Отговори
# 510

Момичета ,ето резултата на 8ми ден,3 дневни..има ли шанс??в понеделник ще повторя
В коя лаборатория го пусна.....много интересен резултат....иначе по референтните стойности си бременна, а и е само 8ми ден

# 511
Води се резултат в сивата зона,моят при 16 чхг също така се водеше,мисла че до 25...много е рано да се каже, но успех!🍀

# 512
  • София
Момичета, от биенето на прогестана бунтовете ми станаха сини!/зелени. И вече усещам мястото натъртено, а ще трябва да бием още поне 25 дена Sad. Някакъв лек, мазило? Случвало ли ви се е?
И при мен беше същата драма. Буци, които толкова боляха, че едвам лягах по гръб. Първо се пробвах с компреси с риванол, но се оказа, че трябвяло да слагам и спирт в тях. Облекчението беше малко. После се оплаках на акушерката и тя ми препоръча Хепароид зентива маз

Не е нещо чудодейно, но поне спадаха буците и имаше къде да се боде. Около 12 лв струва. Иначе местата, които са бодени са болезнени до ден днешен, а съм спряла прогестана на 03.09. Слагах го 43 дни.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 19:49 от Др. Кой

# 513
Момичета пиете ли кафе след трансфера 🙃☕☕☕

# 514
Здравейте, момичета! Записвам се в темата Simple Smile Днес беше моят ЗЕТ на 1 петдневно сърчице! Голямото чакане започва Simple Smile Късмет на всички ни за сбъдване на съкровената ни мечта ❤️☘️🙏

# 515
Пия безкофеиново, макар че от клиниката ми казаха, че няма проблем едно кафенце на ден

# 516
Пих,но по-слабичко.Даже по две на ден и като бременна Но аз съм зависима,без кафе ми пада кръвното ,а сутрин не пия ли съм напълно неадекватна.

# 517
Аз не пия, не е толкова страшно Joy Coffee Опитвам се да спазвам всичко и да си помогна по всякъв начин да се случат нещата, но то колкото повече се старае човек, накрая се ядосах за някаква пълна глупост Sad Така, аз искам да ви питам някой ядосвал ли се е след трансфера?

# 518
Сега пия по едно на ден. Преди трансфера пиех по повече

# 519
Сега пия по едно на ден. Преди трансфера пиех по повече

Моят трансфер беше вчера и днес се чудех дали да пия, но постоянно мислех да пия ли да не пия ли 🙃 И си рекох по-добре да си направя едно слабичко дето ще го мисля.Направих пийнах малко и си ми седи в чашата. Незнам кое е по-правилно да се пие ли, да не ли 😂😂😂

# 520
Кафето в нормална доза няма да навреди по никой начин.Аз си пиех както казах,и си родих доста кротко и спокойно дете.

# 521
Всяко нещо е позволено в разумните граници. Мен в клиниката ме питаха  дали пия кафенце /на онзи етап пиех по 4 5/ .... думете на доктора бяха "Може да си пийваш...но наййй много до 2". В крайна сметка нали не сме болни, а бременни ..... нормално е да се ядосаш, да ти се дояде шоколад, люто, да се наложи за някъде да бързаш..... и куп други ежедневни неща. Това, което е нужно според мен е да е в "умерени количества".

# 522
По принцип пиех по 3 на ден, когато започнах процедурата намалих на 2, след трансфера по 1, но се случва някой следобеди да пия и 3в1 🤪. На мен никой нищо не ме е питал или казвал за кафетата от клиниката. Не мисля, че едно 1-2 кафета на този етап са с нещо вредни, има много по вредни навици 😁

# 523
Здравейте,
Днес е датата на която трябва да ми дойде М. От транафера до днес е 8ми ден, и всеки ден имах неразположения като придърпвания, подут корем, акне, газове, запек и всички тежини като преди цикъл. Днес определено е най-болезнения ден, и силно се надявам да не ми дойде. В понеделник е деня за теста и ще се пръсна от яд ако ми дойде.
Стискайте палци това да са симптоми на прикрепване на балоните в мен Heart

# 524
Здравейте,
Днес е датата на която трябва да ми дойде М. От транафера до днес е 8ми ден, и всеки ден имах неразположения като придърпвания, подут корем, акне, газове, запек и всички тежини като преди цикъл. Днес определено е най-болезнения ден, и силно се надявам да не ми дойде. В понеделник е деня за теста и ще се пръсна от яд ако ми дойде.
Стискайте палци това да са симптоми на прикрепване на балоните в мен Heart
Всичко ще е наред, стискам палци, и в понеделник да ни зарадваш един висок резултат

Общи условия

Активация на акаунт