Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 561
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Успех момичета и да споделите резултати и усещания Hug

# 496
Здравейте борбени момичета имам едно питане след трансфера задължително ли е да се лежи и може ли да се ходи на работа ако работа не е свързана с всигане на тежко Благодаря и на всички който чакат едни тлъсти Чхг

# 497
Здравейте борбени момичета имам едно питане след трансфера задължително ли е да се лежи и може ли да се ходи на работа ако работа не е свързана с всигане на тежко Благодаря и на всички който чакат едни тлъсти Чхг
Здравей,
След трансфера, ММ ме чакаше и ме прибра с колата вкъщи. Взех си болничен 4дни и си лежах. Вчера за пръв път бях на работа, като шофирам по 80км на ден за да стигна и да се прибера, и давам по 12ч смени на бюро. Сложих си възглавница на седалката на колата докато карах, за да облекча поне малко друсванията от скапаните дупки по Сф.
Не се претоварвам с нищичко, освен да сготвя.
Някои казват, че е добре да се лежи, други да се движиш както обикновенно, но моето мнение е, че трябва да сме по деликатни.
Ти вземи решение как ще действаш.

# 498
  • София
Аз след трансфер гледах повече да лежа първия ден и може би втория. След това се отдадох на разходки в паркс, еко пътека, не съм се пазила. В момента работя от вкъщи и от време на време си местя с компа на дивана. И док не ми е казвал да лежа. Имам и 6 годишно торпедо, та невъзможна работа да си лежа 😀. Според мен кой както го чувства.

# 499
Здравейте,
Направих си кръвен тест на 6 ден след трансфер ( не броя деня на трансфера) на 3 дневни 2ембриона.
Резултата е 0.200 MU/ml. реф. граница 1IU/L.
Много е рано, но любопитството ме изяжда.
Докторката каза да си чакам 10ден.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 15:40 от Vseznaika

# 500
Здравейте,
Направих си кръвен тест на 6 ден след трансфер ( не броя деня на трансфера) на 3 дневни 2ембриона.
Но мисля, че при други коментари на жени, при такива ранни резултати, после да били с положителни резултати.
Аз пуснах днес,8ми ден..резултат довечера

# 501
Сподели след резултата.
Пожелавам ти успех !
Аз съм леко отчаяна.

# 502
Успех момичета. Аз другата седмица на 24 или 25 трябва да направя тест, моите са двудневни.
Така и не разбрах деня на трансфера броя ли го като ми казаха на кой ден да се тествам? Вие броите ли го?
И другото, което ме тормози понеже мисля да пробвам преди това с уринен тест, овитрела както пише след 10-тия ден трябва да не се засича нали?

# 503
Здравейте, момичета....аз съм 4-ти ден след ЗЕТ на 2 бр 3-дневни снежинки......и си чакам.....и чакам....и чакам......успех на всички

# 504
Здравейте,
Но мисля, че при други коментари на жени, при такива ранни резултати, после да били с положителни резултати.

Този резултат не означава нищо - нито положителен, нито отрицателен, много е рано.

# 505
Успех момичета. Аз другата седмица на 24 или 25 трябва да направя тест, моите са двудневни.
Така и не разбрах деня на трансфера броя ли го като ми казаха на кой ден да се тествам? Вие броите ли го?
И другото, което ме тормози понеже мисля да пробвам преди това с уринен тест, овитрела както пише след 10-тия ден трябва да не се засича нали?
Мен ако питаш, изобщо зарежи тия пикливи тестове !
Уринния тест ще отчете едва тогава, когато имаш нараснало ЧХГ, а именно за това докторите първо карат да се прави кръвен, и след това пиклив.

# 506
Vseznaika искат да направя кръвен на 14-тия ден след трансфер  и да го предоставя в клиника. Според мен уринен също трябва да отчете някой друг ден по рано 🙄
Това време не минава 🤪 мислите ми са в двете крайности. И не чуствам нищо освен болезнени гърди още от трансфера.

# 507
Момичета, от биенето на прогестана бунтовете ми станаха сини!/зелени. И вече усещам мястото натъртено, а ще трябва да бием още поне 25 дена Sad. Някакъв лек, мазило? Случвало ли ви се е?

# 508

Момичета ,ето резултата на 8ми ден,3 дневни..има ли шанс??в понеделник ще повторя

# 509

Момичета ,ето резултата на 8ми ден,3 дневни..има ли шанс??в понеделник ще повторя
Аз мисля, че е добър за 8ден резултата за сега.
И аз в понеделник ще пускам на 10ден.
Много късмет и голям резултат да имаш!

Общи условия

Активация на акаунт