На море в България 2020 г.! - 7

• 50 044
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
През Новотон за Бялата лагуна апртаменти за вашата конфигурация и период ми дава 1487.77лв.

# 226
През Новотон за Бялата лагуна апртаменти за вашата конфигурация и период ми дава 1487.77лв.
Ами аз много не ги знам туроператорите.В тази връзка, кои са надеждни и с добри оферти или е относително това за офертите?

# 227
Аз също ползвам само  няколко / Новотон, Амигос травел, Съни турс и още 1 - 2 /. За сега най-доволна съм от Новотон и винаги проверявам първо там. С другите също не съм имала проблеми.

# 228
Някой питаше за хотели в Балчик.Аз снощи гледах около Балчик.Харесаха ми Топола Скай,Блак сий Рама,Бялата лагуна,Лайтхаус голф.Ама защото са на височина и имат уникална гледка.Дали държат качество....би трябвало за тези цени.Сънито току що ми пратиха оферта за Бялата лагуна: 3 нощувки-1800 лв.,от 11.09.
Абсолютно държат качество !! Всичките хотели са много добри /за справка букинг и аз като гост на някои от тях потвърждавам/

# 229
Някой питаше за хотели в Балчик.Аз снощи гледах около Балчик.Харесаха ми Топола Скай,Блак сий Рама,Бялата лагуна,Лайтхаус голф.Ама защото са на височина и имат уникална гледка.Дали държат качество....би трябвало за тези цени.Сънито току що ми пратиха оферта за Бялата лагуна: 3 нощувки-1800 лв.,от 11.09.
Да, само че с уточнението, че нито един от тези хотели не е в Балчик, а извън него.
За мен Балчик е баир с накачулени къщета, вили и хотелчета. С много малък да не кажа никакъв плаж. Става за разходка, да се разгледа Ботаническата градина и двореца и то ако вече са се разбрали да се плаща само една такса. Перди все имаше някакви разправии между Соф. Университет и Министерство на културата кой да прибира парата и кой по-голяма такса да взима. Ужасно беше и спрях да ходя изобщо там. Правилно беше отбелязяно, че в темата няма любители на Балчик и респекитвно няма отзиви за хотели там. Може би на романтици, любители на скачане в морето от бетонна платформа би им харесало, но на хора като мен, които обожават големи, широки и пясъчни плажни ивици не. Айва беше постнал много лош отзив от миналото лято от уж реновираната Бала лагуна!!!

# 230
Назад в темата някой беше питал за Азалия. В момента сме тук и мога да кажа впечатления от тази година. Настаниха ни точно в 14ч. На плажа много трудно си намерихме шезлонги, поради познатата схема с намятани хавлии. Пълно е с румънци, което за мен не е Ок. Съответно и паркинга е зает и трябваше да ни закарат до онзи далечния. Поне е безплатен.
Изискват навсякъде да сме с маски. Храната, не ми допадна. Сипваш си я сам, уж трябва да си с маска, но естествено, че има и такива които са без. Ръкавици има, но единични хора ги ползват. Дезинфектант има навсякъде.
В момента мисля, че работи само едното крило (това към басейните) Ако някой го интересува нещо, което съм пропуснала, може да пише.

има ли румънци положението е тежко
много нагли и противни са ми на мен лично

# 231
  • В.Търново
Като им гледам цената тази година на Бялата година са прекалили.Не е чак толкова страхотно,че да е по 200лв на човек в двойна стая в сезон.

# 232
Айва беше постнал много лош отзив от миналото лято от уж реновираната Бала лагуна!!!

Eeeee, не, не и НЕ !!! Бялата лагуна е уникален комплекс, просто имах мрънкания, но в никакъв случай не е МНОГО ЛОШ, даже и лош не е . И не е уж реновирана, а си много яко реновирана.
Но не знам дали работи тази година, там по принцип малко българи ходят, заради цената главно.

За мен мястото е уникално Simple Smile

# 233
Здравейте! Влизам да споделя мнение за хотел Рива, Слънчев бряг. Днес се настанихме и засега мога да кажа само хубави неща - изключително чисто, комфортни стаи, чист басейн, храната е вкусна и разнообразна, персонала също е на ниво. Навсякъде има много зеленина и като цяло е спокойно. С две думи - доволна съм от избора си!

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 21:59 от Gorda mama

# 234
Работят(за Бялата лагуна говоря),получих оферта,но си е наистина много скъпо за нас.Ама наистина изглежда уникално.На снимките се вижда,че и някакво плажче имат.Незнам,от всичко изчетено тук и във фб групата,за себе си стигнах до извода,че хубавите плажове-плитки основно,широка плажна ивица,са в Слънчев бряг,Албена,Приморско,Слънчев ден,Кранево.Каваците,Градина.Долу горе нещо такова, съжалявам,ако не е точен списъка,но това ми е останало в главата.А ми е важно заради децата(и заради мен,имам страх от дълбоко😀).Аз лично си включвам и Обзор.

# 235
Айва беше постнал много лош отзив от миналото лято от уж реновираната Бала лагуна!!!

Eeeee, не, не и НЕ !!! Бялата лагуна е уникален комплекс, просто имах мрънкания, но в никакъв случай не е МНОГО ЛОШ, даже и лош не е . И не е уж реновирана, а си много яко реновирана.
Но не знам дали работи тази година, там по принцип малко българи ходят, заради цената главно.

За мен мястото е уникално Simple Smile

Е, нали само сградата до морето била реновирана. До колкото помня не беше доволен от басейните и т.н. А може би бъркам с отзив от друг потребител. Накой беше писал, че имало водни змии в морето и че сградите отдалечени от плажа са като пионердки лагер.

# 236
  • Beyond the stars
Някой търсеше хотел с Аква парк, Визит ми пращат доста симпатична оферта за Aqua paradise

# 237
  • В.Търново
А минералните басейни на Бялата лагуна с топла вода ли са или студена.Топла, значи към 30-33 градуса поне?

# 238
Горда мама, аз също съм с отлични впечатления от хотел Рива, по-точно от Рива парк. Всичко беше на ниво. Съотношение цена/качество повече от добро.

# 239
  • Варна
Жалко, явно никой не ходи в Балчик, а е толкова хубав град.

Някъде ви бяха писали Реджина Мария. Аз също подкрепям това мнение. Ходила съм обаче преди 7 години. Беше много ново, чисто и красиво. Студиото ни гледаше към двореца и морето. Но,няма плаж. Намира се на края на плажната алея посока Албена. И да, все още се плащат две такси за двореца.  Юли месец бях там. Мисля че платихме близо 30 лв. на човек. Абсолютно безумие! Няма нищо ново в градините. Била съм и в още един хотел на алеята, но беше брутален откъм хигиена. Друг минус на Балчик е и надутите цени. Не знам друго такова градче с толкова високи цени. Определено не си заслужава почивката там. Може би, една нощувка за разходка е ок.

Общи условия

Активация на акаунт