На море в България 2020 г.! - 7

• 50 066
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Днес имах огромен късмет на пристанището в Бяла. Това е нещото, което не може да се намери в никое заведение на морето. Почитателите на рибата ще ме разберат.

Първата циганка за сезона.Сухичка е ама пържена става добре  Simple Smile

# 211
Днес имах огромен късмет на пристанището в Бяла. Това е нещото, което не може да се намери в никое заведение на морето. Почитателите на рибата ще ме разберат.

Първата циганка за сезона.Сухичка е ама пържена става добре  Simple Smile

Смятам да я пробвам обилно със зехтин на скара. И без това тия дни пържен сафрид, сега малко разнообразие.

# 212
Смятам да я пробвам обилно със зехтин на скара. И без това тия дни пържен сафрид, сега малко разнообразие.
Това не е ли малък паламуд?! Рано е излязъл. Нали уж септември дори октомври се лови?!

Ена, "Моля за мнения за хотел Арапя Дел Сол" - НЕ рискувайте! Само лоши отзиви за този хотел са споделяли в темата в предходните ходини.

make41, спокоен и тих плаж в пика на сезона, особено пък тази година, когато и обичайните туристи в Гърция и Турция са по нашето море, не очаквай да откриеш. Може би само много на север към Шабла и Дуранкулак, че там така или иначе плажната ивица е огромна и широка. На юг няма как да видиш празни плажни ивици по това време на годината. Която и тема да отвориш и прочетеш, ще установиш, че навсякъде е пълно с хора, както на плажа така и по хотелите. Слабият туристически сезон е само в мислите на ненаялите се хотелиери и туроператори, както и в призивите на МТ да спасавяме туризма.

Илит, съжалявам, че сте получили не това, за което сте платили тези немалко пари! Това е второто много отрицателно мнение за тези навикани бунгала. Дано никой друг не се излъже да отиде там на почивка. Колкото и романтично да изглежда, няма сила, която да ме накара да спя в такова нещо, хеле пък заобиколена от треволяци, боклуци и т.н., от които дори змия може да ме посети. Аз бих подала жалба в КЗП, като прикрепя и снимков материал. Не стойте безмълвни, за да не се потварят такива ситуации. Както каза и друг съфорумец, оплаквайте се повечко.
За сетен път се убеждавам, че изборът ми да не рискувам с непознати места и да си посещавам от години почти едни и същи хотели ми е много правилен.

# 213
  • София
Включете ги в списъка на 1-ва страница тези бунгала на Градина, ако не са включени, в графа "лоши отзиви".

# 214
Fatalina, благодаря!

# 215
  • Пловдив
Здравейте, някой ходил ли е скоро на Силистар, плаж Липите и други диви плажове по южното черноморие. Може ли да споделите, натоварени ли са плажовете? Гледам на камерите онлайн, но всички плажове там са препълнени. Интересува ме спокоен и малко насален плаж на юг. Благодаря.

Бяхме на Силистар на 08.08-само за уикенда. Имаше си хора, но в никакъв случай не беше препълнено.
Чадъри и заведения няма, спасител също не видях.
Има едно заведени, което е на паркинга, на плажа няма нищо.
На нас много ни хареса, носихме си студена бира с хладилната чанта и си изкарахме страхотно. Водата беше чиста и топла.

# 216
  • Варна
За доказателство ще споделя един мой разговор с хотел 😉

Аз: Здравейте, обаждам се във връзка с ваша обява....
Рецепционистката: За кога да ви запиша?
Аз: Извинете, но аз не искам да резервирам. Искам да питам нещо относно условията...
Рецепционистката: Когато решите да резервирате, се обадете!

И ми затвори телефона!!! А аз исках да питам за условията за децата и в колко стаи ще ни настанят 😀
Естествено се отказах да ползвам услугите им.
Това според мен е показателно, че българския хотелиер спестява от персонал или пък най-вероятно сте се обадили в неподходящо време.
 Понеже работя в бранша, съм наясно, че момичето най-вероятно ви е отрязало, защото сте се обадили в  докато е посрещала или изпращала гости или приключва сметки и няма как да се впуска в дълги обяснения и любезности.
Не че няма как, но навалицата която е край нея ще я гледа накриво и е по-лесно да ви отреже по телефона.
Друг е въпроса ако сте се обадили събота или неделя, когато няма на работя човек от отдел резервации или фронт офис, с който надълго и нашироко да обсъдите условията и подробностите.

# 217
Хексе, доказателство е, че голяма част искат парите на клиента, но не и самия клент. И без да работиш с хора, и без да си обучен, трябва да ти дойде на акъла да кажеш, че в момента нямаш възможност и за да можеш да отговориш детайлно, ще върнеш обаждането до час, два (и да го направиш). Не отнема много повече време от колкото да се троснеш. Колкото и да си зает, нископлатен, препил, изоставен от гаджето или просто станал с гъза нагоре, това не е оправдание да си груб и невъздържан, не само с клиентите, но и с останалите хора около теб.

# 218
  • Варна
И е така и не.
Изглежда че за хотелиерите е по-изгодно да изпуснат някой клиент, отколкото да плащат заплата на още един човек. Все пак Майбах-а иска поддръжка. Simple Smile
А когато от един човек се очаква да свърши работата на трима, то няма как да я върши добре. Не отричам, че може да сте попаднали и на кофти кадър, но е по-вероятно просто да е моментен изблик на непрофесионализъм.
Затова адмирирам хотелите от веригата Грифид - там организацията е много стриктна. Няма как да попаднете по телефона на претрупан с друга работа служител. Във всяко едно звено има достатъчно хора. Поне преди година беше така, сега покрай ковид, може да са променили нещо.

# 219
Хексе, доказателство е, че голяма част искат парите на клиента, но не и самия клент. И без да работиш с хора, и без да си обучен, трябва да ти дойде на акъла да кажеш, че в момента нямаш възможност и за да можеш да отговориш детайлно, ще върнеш обаждането до час, два (и да го направиш). Не отнема много повече време от колкото да се троснеш. Колкото и да си зает, нископлатен, препил, изоставен от гаджето или просто станал с гъза нагоре, това не е оправдание да си груб и невъздържан, не само с клиентите, но и с останалите хора около теб.
Подкрепям! Няма оправдание за такова поведение. Като не е удобно, молиш човека да му върнеш обаждането или пренасочваш, ако има към кого. Веднъж ми се е случвало служител на туроператор да не ми каже по телефона цена на допълнителни екскурзии и ми се изпари желанието да пътувам с тях.

# 220
Жалко, явно никой не ходи в Балчик, а е толкова хубав град.

# 221
Моля за мнения за хотел Арпая Дел Сол.
По-добре не, реве от години за реновиране, хигиената там е зле, ресторанта (храната) е ниска към средна хубост.
От същата верига по-добре Приморко Дел Сол.

# 222
Арапя дел Сол = кошмар. Няма да забравя как рояк оси бяха направили гнездо в дивана, който бяха разпънали, за да спи дъщеря ми. Под него не беше чистено откакто е строен хотела. А кебапчета и пържени бланширани картофи беше единственото основно в ресторанта ежедневно.

Добре, че не ни вдигнаха телефона на бунгалата на Градина като чета .

# 223
Това не е ли малък паламуд?! Рано е излязъл. Нали уж септември дори октомври се лови?!

Това е точно малък паламуд, който по това време започва да се появява като единични бройки и с тази големина. Рибарите хващат по няколко бройки от него и то рядко и не го продават, взимат го за себе си и семействата  си. Днес на този рибар му досаждах 15 мин. докато накрая склони да го продаде, затова и писах, че извадих голям късмет,  защото малко риби могат да се мерят с това чудо.
Иначе пасажите и вече като големи риби излизат  понякога средата на септември, друг път края на септември или октомври.

# 224
Някой питаше за хотели в Балчик.Аз снощи гледах около Балчик.Харесаха ми Топола Скай,Блак сий Рама,Бялата лагуна,Лайтхаус голф.Ама защото са на височина и имат уникална гледка.Дали държат качество....би трябвало за тези цени.Сънито току що ми пратиха оферта за Бялата лагуна: 3 нощувки-1800 лв.,от 11.09.

Общи условия

Активация на акаунт