На море в България 2020 г.! - 7

• 49 962
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Има кухненски бокс в дневната. Фурна, двойка котлони, голям хладилник, съдомиялна, микровълнова, термокана, тостер. В банята има и пералня.

# 346
  • There I was on a July morning
От няколко дни сме в Green Life Созопол. Изключително поддържан комплекс - басейни, общи части, озеленяване - всичко е чудесно. Спокойно е и деца тичат насам натам без притеснения и надзор. Наехме частен апартамент с една спалня за 120лв на вечер. Плажът е хубав, днес водата е кристална, зелен флаг. Предните дни имаше вълни, които се харесаха на децата. Тази година Гърция пропадна и не искахме ОИ навалици, така че сме доволни от избора засега.
Има ли много хора на плажа и в района - Каваци, Смокиня?

# 347
  • Sofia
Хора в района има. В комплекса според мен не толкова много. Допускам, че доста собственици руснаци не са успели да дойдат. Сега се върнахме от плажа и детето пожела да се топна в един от басейните. Нямаше друг, освен него в този басейн. Може да са се прибрали за обяд хората, не знам. Иначе на плажа към 10ч шезлонгите се запълниха. По 2.50 струват чадър/шезлонг.

# 348
Отзиви от любимата Арапя.
Арапя Дел Сол - вила. Ами леко приятно изненадан останах. Вилата беше освежена, боядисани стени и здраво и бяло спално бельо. Последното си е новост. Камериерките(ромки) ги мързи да дишат и са измили пода все едно малко дете го е мило, но поне всеки ден минават да мажат 😁

Другото си е същото - храната е на самообслужване, но.... Задължително с маска и ръкавици. За ръкавиците съм ок, ама маските.... Има вход и изход, но Бай Ганя, за да не чака на опашката влиза през изхода въпреки табелите.

Предвид качеството и цената на нощувката, хотела е пълен на макс с тъпи селяндури с голеееми претенции. И това се забелязва още на паркинга. 😁

Запазват се маси в ресторанта 30-40  мин преди хранене. Готвача явно е същия като миналата година, някои неща са много вкусни.

Та тръпката там е вечер, снощи даже имаше стенд ъп комеди шоу в Памперо, с оня от черешката - Ники Стоилов или нещо такова, беше много забавно.
Днес ( Събота) е фулл.

Водата, както винаги следобед е много мръсна. Основно найлонови отпадъци.

Утре палим към северното черноморие, да се поглезим малко Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 18:55 от aiwabg

# 349
  • Пловдив
От няколко дни сме в Green Life Созопол. Изключително поддържан комплекс - басейни, общи части, озеленяване - всичко е чудесно. Спокойно е и деца тичат насам натам без притеснения и надзор. Наехме частен апартамент с една спалня за 120лв на вечер. Плажът е хубав, днес водата е кристална, зелен флаг. Предните дни имаше вълни, които се харесаха на децата. Тази година Гърция пропадна и не искахме ОИ навалици, така че сме доволни от избора засега.

Може ли да споделите как наехте апартамента - чрез ТА , от частно лице или по друг начин? Може и на ЛС. Благодаря!

# 350
  • Sofia
От частно лице. Довечера мога да изпратя тел на лично.

# 351
  • Пловдив
От частно лице. Довечера мога да изпратя тел на лично.

Благодаря!💐

# 352
Аз бях с мнението за Блу Ориндж края на Юни. Бяхме го посещавали за 5-та година, края на Юни винаги. Тази година нямаше чадъри на плажа, бара не работеше , храната беше отчайваща. Изведнъж от началото на Юли - всичко коренно се промени, сложиха чадърите, явно смениха готвача, взеха да поотварят бара на плажа...Като цяло цената не е ниска за вида и обема на храна, който предлагат, но основният му плюс за децата - плиткото и страхотно море и анимацията, както и това, че хотелът не е огромен и не бъка от всякакви ...туристи ни печелят. Обмисляме началото на Септември къде да отидем, за да сме пак на Златна рибка.

# 353
aiwabg, радвам се, че споделяте впечателението ми за Магнолиите! Чудех се аз ли съм голяма претенция..... Но санитарните помещения (сменихме 2) бяха занемарени яко. Не посмях да влезна в същите зад  басейна. Имам чудесни спомени от преди години за този хотел ( от 2011 до 2016 г ежегодно).Чудно ми е заради българите ли не се стараят изобщо. Ако бяха тук французите пак ли щеше да е така. А и какви градини и цветя имаше....

# 354
Почти съм сигурен, че догодина ако има французи, всичко ще е наред.
Те магнолиите са ок, знаете ли, какво чудо е в ресторанта на форест бийч?

# 355
  • София
Днес пристигнахме в Дюн Резидънс апартаментс. Прекрасно посрещане от човека, който посреща гостите на комплекса. Прати ни СМС за синята зона, докато стоварим багажа и после ни показа къде да паркираме. Апартаментът е голям с изглед към морето. Има всичко необходимо, чистота и спокойствие. Прилагам снимка. Намира се между Бургас Бийч и Голдън Ина, на втора линия, но плажът е на един хвърлей - дюните са до нас и пред нас. Много ми харесва.

# 356
  • Sofia
Е извинете, но това чуждопоклонничество е супер дразнещо! Ние българите да не сме втора - трета категория, или какво? За никого не е тайна, че у нас идва най-ниската прослойка от т.н. "западно общество". Заслужават да им стоят празни хотелите, в очакване на така бленуваните и желани чужденци, и много бързо ще се научат!

# 357
Е извинете, но това чуждопоклонничество е супер дразнещо! Ние българите да не сме втора - трета категория, или какво? За никого не е тайна, че у нас идва най-ниската прослойка от т.н. "западно общество". Заслужават да им стоят празни хотелите, в очакване на така бленуваните и желани чужденци, и много бързо ще се научат!
Аз съм на същото мнение. Няма ли да се включи някоя от преставителките/тел на ТА, ТО пак да ни обяснават колко са зле милите хотелиери. Как трябва да им влизаме в положениета, да ги съжаляваме и да им спасяваме сезона! Да, но друг път. Просто имаха късмет, че Гърция и Турция си остава мираж за любителите на тези дестинации и че масово гастарбатерите се върнаха в БГ, някой  заради К-19 други защото масово оставаха без работа, та сезона им се закърпи. Видя се обаче кои хотели си държат на имиджа и въпреки новите условия пак са на ниво. Успяха да приложат и гъвкава политика с по-големи отстъпки и си напълниха хотелската база. Другите просто си намират извинение да предлагат нискокачествена услуга. Какво значи, че чужденците ги няма?! Нека си ги чакат още. Дано хората полека-лека да ги отсеят и догодина изобщо да не си отворат кепенците. Заслужават си го.

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 08:30 от fatalina

# 358
  • София
Да дам и аз отзив за Слънчев бряг - наехме едноспален комплекс в Sunny Beach Hills - доволни сме. Чист, със запазени мебели. Хората, които го отдават, са много любезни. Малко хора има в комплекса и е тихо.
Басейните са големи и чисти (в детския басейн постепенно се увеличава дълбочината).
На плаж ходим предимно следобяд и е много приятно - малко хора на свободната зона, топла вода (има водорасли, но това се преживява).

# 359
  • Sofia
Здравейте,

От вторник имаме резервация за хотел Кубан в Слънчев бряг. Не съм била в Слънчев бряг от 20 години и имам няколко въпроса.
1. Най-близкия плаж до хотела дали е плитък?
2. Цените на шезлонг и чадър?
3. Ще пристигнем с влак в Бургас и от там ще вземем автобус 10 или 22 - някой може ли да ме ориентира къде е или къде са спирките в Слънчев бряг на тези автобуси? Интересувам се дали спирката е близо до нашия хотел.
4. Мисля да се разходим до Несебър... преди години съм вървяла пеша по плажната ивица, но е било извън сезона и се чудя дали сега ще можем да направим разходка по плажа или пък ако има тротоар на пътя?

Общи условия

Активация на акаунт