На море в България 2020 г.! - 7

• 50 071
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Има ли някой който е почивал в Riu Palace-18+Слънчев бряг?

# 196
  • Sofia
Рени, грабвай го този хотел и не му мисли. 😀 За вашата конфигурация цената му е повече от добра, а и щом отзивите са му добри - давай смело. 😀

# 197
Рени приготви си едни 50 -60 лв за паркинг на Златните и стабилни пояси с въженце за децата,че там моренцето е бяя дълбочко още на 2 метър от брега и често с големи вълни!

# 198
Renidimova, ти за 3 дни почивка голямо проучване удари. Да каже човек, че ще го купуваш този хотел.Wink Hands V
Тази цена мисля, че е добра за 6 човека. Бърза справка в Букинг показва рейтинг 8.8/10 и във Визит не са лоши отзивите, а има и вътрешен басейн.Hands V
То не си заслужава отсега да резервираш, защото тази година ситуацията е динамична и непредсказуема, но можеш да го запазиш като вариант.
Ха-ха,ама такава съм си,луда малко,губи време човек.
Скрит текст:
Като приспивам децата на обед-ровя,вечер като заспят-пак,нямам мъж в леглото,та затова хотели гледам😀.Още по-забавното е,че нито знам точна дата на тръгване,нито колко дена (ориентировъчно са три).Но аз винаги така правя и пролетната почивка като планираме ,пак си губя времето в яко ровене.И никога не избирам това, което наистина искам, защото ни идва скъпо.Абе,с две думи жена домакиня,без работа.Ама виж,поне съм информирана отлично къде какви хотели има 😂

# 199
Някой бил ли е тази година в Грифид Мареа бях се ориентирала за Болеро ама стаите изобщо не ми харесват.
В чуденка съм къде да резервирам от утре първо мислехме Златните после по на юг сега гледам прогнозите за Северното го дават по-хубаво времето и пак се върнахме на Златните. Но никога не сме били там и не знаем кой да избера с дете на 3г.

# 200
  • София
Ние в момента сме в Мареа. Препоръчвам го силно.

# 201
  • София
И аз обичам да планирам почивки, като понякога доста ровя оферти. Даже планирането и очакването на пътуване често е по - вълнуващо от самото пътуване. Grinning

# 202
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате хотели в Балчик?
Благодаря.

# 203
  • София
Искам да споделя впечатления от бунгалата на Градина.

Слагам подробностите в спойлер, защото стана ужасно дълго, но много ме ядосаха.

В обобщение.
+Прекрасен плаж, от най-добрите в България!
+Чудесно място, чиста вода, плитко, живописно, супер!
+Приятни бунгала, също най-добрите, на които сме били в България. +Минималистичен дизайн, чудесна баня, страхотна веранда.

-Подвеждаща реклама на сайта. Бунгалото Sea View не беше на плажа, както е на снимките.
-Абсолютна незаинтересованост от страна на собствениците, не можеш да се свържеш, а не видях 100% заетост, имаше немалко незаети бунгала. Сайтът не позволява онлайн резервации за под 7 нощувки.
-Поовехтяла база, някои неща имат нужда от смяна. Например разкисната долна част на вратата на банята, не работещ механизъм за заключване на верандата.
-Неизрядно почистване. (забравена самобръсначка в банята, следи от конфети по пода).
-Незаслужено висока цена.

Скрит текст:
След дълго чудене, реших, че искам щом изляза, да стъпя на пясъка и да гледам "от вкъщи" децата да играят на прибоя. Но не туловищата на грамадни хотели, не ОИ, а бунгала. Снимките на сайта на къмпинг Градина показваха примамливи бунгала, буквално на пясъка и с пряка видимост към водата.
Прежалих според мен височката цена от 290 лв на вечер за нощувка и опитах да резервирам през сайта им. Бре, свободни бунгала Sea View (щото за това говорим), няма. От другия вид Beach View и Garden View има, но не ща тях. Разглеждам календара и намирам дупка от 6 свободни нощувки и започвам да звъня. Телефон Резервации не отговаря. Два, три, пет пъти преди обяд, никой. Звъня на телефон Рецепция и редувам с Резервации през целия следобед. Никой. В късния следобед звъня и на телефон Управител със същия успех. Никой нито вдига телефона, нито връща обаждане. Ок. Пиша имейл. И той си остана без отговор.
На следващата сутрин, мъжът ми звъни и се свързва с една жена, но се оказва, че 3 от 6-те дни вече са заети.

Хубаво. Ще ходим за 3 дни, малко да им се порадваме на тия пясъчни бунгала, буквално на плажа. Снимките от сайта могат да те разплачат от умиление. Мъжът ми пита изрично жената, казвайки че сме разгледали снимките и държим на бунгало Sea View, дали добре е разбрала. Да, Sea View, едноетажно, 3 нощувки, 2+2. Платете капаро. Плащаме капаро 50 %. Получаваме потвърждение по имейл, бунгало Sea View, 3 нощувки, 2+0. Звъним пак. Отначало никой не вдига, но сме упорити. Защо е 2+0,ние сме с деца? Не го гледайте това, то няма значение, цената е за цялото бунгало. ОК.

Идва моментът на почивката ни, пристигаме в къмпинга. Добре дошли, доплатете. Колко човека сте? Двама възрастни, две деца. ОК. Ето Ви ключа, бунгалото Ви е ей тук, до алеята. ? Ама как така, ние букнахме Seа View, с гледка към морето и на пясъка? Ами и тези бунгала тук също са Sea View. Знам, че на снимките винаги слагат тия на пясъка, но... Не разбирате, аз букнах бунгалото от снимките, целта ми е да гледам децата, докато си играят, а не да гледам хоризонта. Изрично попитахме по телефона дали са ни разбрали добре, когато сме избирали бунгало по снимките. А, Вие имате уговорка за точно тези на пясъка ли? Не, нямаме "уговорка" (дори не знам, че се предполага да имаш уговорка, за да получиш това, което ти рекламират).
След още малко спор, става ясно, че няма да получим мечтаното бунгало.

Силно разочарована, а мъжът ми на тръни (като всеки мъж с дългогодишен стаж в брака, когато жена му е разочарована), отиваме към бунгалото. Паркираме между него и съседното и на практика заемаме почти цялото място.
Бунгалото изглежда добре на пръв поглед, но диванчето в хола не е оправено като за спане. Хайде обратно на Рецепция. Обясняваме, че въпреки че в резервацията ни пише 2+0, сме с деца, а диванът не е оправен. Отговор: Ами то има чаршафи в бунгалото. Това, което мога да направя за Вас, е да изпратя някой да Ви го разпъне. Ми добре, щом можете да го направите за нас, направете го.
Това се случи много бързо, дойдоха жена и мъж и оправиха диванчето.
И започнахме да откриваме детайли. Недобро почистване, в бунгалото и около него имаше конфети, очевидно от парти. Забравена самобръсначка на горното рафтче в банята. Паяжини и паяци в и извън бунгалото. Непочистени добре фуги и около канала в банята.
Евтина ПДЧ врата в банята, която е така разкисната от вода в долния си край, че не може да се отваря добре. Също така се затваря само със силен натиск с рамо. Вратата на спалнята не се затваря. Верандата не се заключва. На втория ден видяхме едни мъже с винтоверт в ръка и ги хванахме да завинтят две винтчета, така че вратата да се заключва.

При пристигането ни околните бунгала бяха свободни. На втория ден задното бунгало се зае и сбутахме двете коли една до друга, на педя разстояние. На третия ден до нас се настаниха две двойки младежи, за щастие с една кола, и се разбрахме да разместим малко, за да паркираме всички някак.
Как е тук, харесва ли Ви? Как успяхте да резервирате? Един месец никой не вдига телефона. ...

Счупихме чаша (изключително тънко стъкло, счупи се още докато я мие ме преди първата употреба). Докато чаках, за да платя 5 лв за чашата, всичките 4 семейства на опашката имаха счупени чаши. И това си е бизнес, заводската им цена вероятно е стотинки.

Снимки
Скрит текст:

В крайна сметка прекарахме добре, просто първоначалното разочарование ми остави горчив вкус. И безхаберието да не си вдигаш телефона и да не връщаш обаждане. Нямам обяснение.

# 204
Тръкмо вчера разглеждах сайта им и доста се впечатлих от цените, но реших, че малко поне трябва да са ги "барнали" тези бунгала, че да струват толкова... А то пълно безобразие!
Но за мен и "битката" за резервация е съществен признак за отношение към клиента, останалото само показва различни проявления на същото. Бай Ганьо прави туризъм... Е докога ще е така Rage

# 205
Моля за мнения за хотел Арпая Дел Сол.

# 206
Здравейте, някой ходил ли е скоро на Силистар, плаж Липите и други диви плажове по южното черноморие. Може ли да споделите, натоварени ли са плажовете? Гледам на камерите онлайн, но всички плажове там са препълнени. Интересува ме спокоен и малко насален плаж на юг. Благодаря.

# 207
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате хотели в Балчик?
Благодаря.
Можете да погледнете селекция тук, която не е изчерпателна, разбира се: https://hoteli.boiana-mg.bg/more/balchik

Като градски хотел Реджина Мария е много приятен и бих го препоръчала.

В района, но не в града най-доброто като продукт all inclusive е Лайтхауз СПА и Голф, но не е типичния градски хотел, разбира се.

# 208
Днес имах огромен късмет на пристанището в Бяла. Това е нещото, което не може да се намери в никое заведение на морето. Почитателите на рибата ще ме разберат.

# 209
Искам да споделя впечатления от бунгалата на Градина.

Като четох много се смях. Извинявам се на авторката, защото на нея със сигурност не й е било до смях 🤗
Много ни куца нашето обслужване и затова трябва наистина да го посрещаме със смях. Иначе ни чакат само похабени нерви.
За доказателство ще споделя един мой разговор с хотел 😉

Аз: Здравейте, обаждам се във връзка с ваша обява....
Рецепционистката: За кога да ви запиша?
Аз: Извинете, но аз не искам да резервирам. Искам да питам нещо относно условията...
Рецепционистката: Когато решите да резервирате, се обадете!

И ми затвори телефона!!! А аз исках да питам за условията за децата и в колко стаи ще ни настанят 😀
Естествено се отказах да ползвам услугите им.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 12:13 от Mia Rulana

Общи условия

Активация на акаунт