На море в България 2020 г.! - 7

• 50 039
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • София

Аз резервирах с предплащане през букинг. Дойде ми много добра оферта за Дюн резидънс апартаментите. Получих доста добра отстъпка с Genius Level 2.
Как работи Genius Level 2 през букинг?
Ами автоматично се появи. Нямам идея честно казано. Може би зависи откога съм регистриран потребител, колко резервации съм направила.

# 316
Аз да похваля Василико като много приятно място за отсядане по нашето Черноморие. Прекрасни гледки, спокойно, няма цигания , малко, но хубави заведения, доста опции за хубави плажове наблизо. За пръв път сме, но се оказа супер находка.

# 317
Пред голяма дилема съм.Дали да избера Созопол или Слънчев бряг?Спрях се на тези места защото морето го свързвам с веселие ,музика и хора.Ако е Созопол търся свясно хотелче на хубава локация с място за паркиране.Там смятаме да се храним по ресторантчета.В Слънчев бряг търся хотел с хубав с Алл пак да има място за паркиране  храната да е хубава , чисто и не някъде по нивите.Само да добавя ,че сме двама с пораснали деца.
Ако прочетеш последните наколко страници на темата за Созопол ще се откажеш автоматически от почивка там. Адска навалица, супер високи цени навсякъде, предварителни резервации в заведенията за хранене, пренаселени плажни ивици с плащане от предният ден, ако искаш чадър и шезлонги, а паркингите са мираж. Ако изобщо намериш паркомясто не излизаш от там до последният ден, иначе няма повторно намиране на място. За хотели с добри отзиви в Сл.бряг виж 1-ва страница или се върни назад да четеш в тази и предходната тема. Има доста отзиви от това лято. Последно много похвалиха хотел Хризантема.

# 318
  • Пловдив
Благодаря за отговора.Изчела съм всичко и тук и къде ли не.Точно за това и се чудя толкова.

# 319
Благодаря за отговора.Изчела съм всичко и тук и къде ли не.Точно за това и се чудя толкова.

Всяка година сме в Созопол. Тази година сменихме със Слънчев бряг. За което искрено съжалявам. Двете места са коренно различни и предлагат различни неща. Преценете си какво търсите, за да не се разочаровате. Успех.

# 320
Как работи Genius Level 2 през букинг?

За Genius Level 2 се изисква да имаш профил и изпълнени 5 престоя в рамките на 2 години.
https://www.booking.com/genius.bg.html

Но не всички оферти изискват членство, тези които са тип "оферта за ограничен период" не изискват нищо и всеки може да ги резервира. Изглеждат като на снимката в скрития текст долу, най-удобно за използване е мобилното приложение, което дава и допълнителни отстъпки. След това, като човек се понаучи може да използва и кодове (10%) и cashback (винаги има 5-7%) и цените стават още по-ниски. Имате си тема за букинг специално и разбира се сравнявайте си цените навсякъде, оферти всякакви и истински и фалшиви. Безплатното анулиране също е много важен елемент особено в днешните условия на несигурност, обръщайте специално внимание и на това.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 07:06 от Adventurer

# 321
  • софия
Тъся курорт и хотел, буквално в последния момент. Писах в темата за Созопол за мнение за Созополи стайл, но нямам отговор... Имат добра оферта за нашата конфигурация. Интересуват ме условията в хотела, има ли наоколо къде да се разходим пешеходно, има ли зона за плажуване като имам в предвид, че наблизо е Блу ориндж и там предполагам има обособена част конкретно за неговите гости...

# 322
От вчера сме в Магнолиите.
Последно идвахме юни-края. Хигиената е зле. Може ли да нямат достатъчно персонал поне да чисти.
Снощи беше екстра вечерята, тази сутрин - мноого слаба закуска(спрямо предното ни посещение).

И няма от албенския сок! Това е огромен минус!!!

Сигурно най-работливия персонал - спасителя, от 2 часа нон стоп чисти басейна.

Днес поне се ококорих рано и посрещнах изгрева. Малко за цвят Simple Smile

Палим след обяд към Арапя Дел Сол, че сме на детски рожден ден в Арапя, а само там намерих свободна стая. Ще дам отзиви, хубавото е, че за там нямам никакви очаквания.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 13:08 от aiwabg

# 323
Аз мога да дам отзив за Планета, но не сега. От 24-ти сме там.
И аз се интересувам.

# 324
  • Сф
Тъся курорт и хотел, буквално в последния момент. Писах в темата за Созопол за мнение за Созополи стайл, но нямам отговор... Имат добра оферта за нашата конфигурация. Интересуват ме условията в хотела, има ли наоколо къде да се разходим пешеходно, има ли зона за плажуване като имам в предвид, че наблизо е Блу ориндж и там предполагам има обособена част конкретно за неговите гости...
Няма къде да се разходите. Около 3 км е Созопол,по пътя с коли.Имаше влакче преди от Санта Марина до Каваци, сега пишат имало автобус, по левче май.Влакчета няма вече.Плажа е ок, пиша като била на Блу ориндж години наред.Созополи е до него.Апартхотел е. Изхранване имате ли? Наоколо няма нищо.Евентуално, ако на къмпинг Зл.рибка има нещо..магазинче ми е мисълта. Обаче, ако не следите темите, тази година се счупи част от тръбата на пос за отпадни води, която е точно на тоя плаж, и тук Фаталина предупреди затова, а тя се занимава с води..и аз реших и отмених рез. си за Блу ориндж, заради и корона вируса и тая тръба.Не че нещо се е случило досега като зарази, ама така прецених, въпреки че и от Созопол казват че е ок, не са я и поправили де. Примерно отвежда водите (отходните)на 1, 5 навътре в морето, а не на 2 км.Те са пречистени де, ама все пак..
Ако конфигурацията ви е по-сериозна, сложна, вижте по Сл.бряг, там е пълно с предложения, по- празно е този сезон, има си  всичко,а и плаж слънце. Май натам ще се насоча и аз за второ море септември, освен ако не е супер студено и се насоча принудително най- на юг.Ще следя времето и ще реагирам в последния момент.
С две думи, мисля Созополи стайл за лош избор.Особено тази година.Руснаци го пълнеха преди, и сигурно имаше някакво ниво, сега силно се съмнявам какво ще предложат..

# 325
  • В.Търново
Adventurer, благодаря!

Да попитам и тук почиващите сега или до скоро в хотел Боряна, какво точно като храна дават в следобедната междинка?

# 326
  • София
Добро утро. Включване от хотел Гларус, Сл.бряг. Да дам и аз своя положителен отзив за хотела. Прекрасно посрещане както за паркинга, така и на рецепция. Хотелът е срещу плажа, на него се стига по мостче, минаващо над басейна. Басейнът е голям. Хигиената е на много добро ниво, храната като за тризвезден хотел е повече от добре. Вечер е шумно докъм полунощ, но моите деца не им пречи, заспаха си. Няма анимация тази година. Има симпатично малко дворче с малък детски кът и бебешка водна пързалка.
Плажът- в началото има малко водорасли, но има и щипалки, иначе е бистра водата. В 10 без малко имаше запазени чадъри само на първа линия, назад имаше свободни. Свободната зона беше съвсем празна.
На басейна на хотела няма запазени шезлонги, защото са написали, че в 9 дезинфекцират шезлонгите и ще махат кърпите. 
Вечер по улиците нямаше много хора. Тази година Слънчака е супер спокоен, което мен много ме радва. Весело лято!

# 327
Междинните закуски в Боряна са сандвичи,сладки и гофрети.Ама за гофретите има опашка и се чака много.

# 328
  • В.Търново
Благодаря, rumka!

# 329
Имам резервация на Блу Ориндж.
Нещо ме гложди, да превеждам ли аванса......видях,че е в списъка с противоречиви мнения, а не можах да открия мнения на почиващи там тази год. Помощ, моля

Общи условия

Активация на акаунт