На море в България 2020 г.! - 7

• 49 945
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • В.Търново
От тази година май наистина няма много мнения, върти ми се за едно, но не съм сигурна. За колко ви е офертата и колко човека? Ако ви е към 700лв давайте, но за повече не си струва, аз поне така мисля.Малък ресторант, не вярвам да са го разширили, съответно малко избор на храна.Хубавото на хотела си спомням, но беше отдавна, чисти стаи, плитко и хубаво море, но сега имаха проблем с отходните води преди сезона.

# 331
  • София
Вие какво търсите? За деца ли търсите или какво( по питането за Блу Ориндж)
 Ние бяхме миналата година, хотела и плажа са хубави, храната е посредствена без да е гадна, общо взето има какво да се избере, но без да е нищо особено ( от гледна точка на разнообразие)
Там за през деня е хубаво, обаче вечер ако искате забавления трябва с такси или кола до Созопол
Казаха, че тази година има проблем с чадъри и шезлонги на плажа, това го питайте по офертата, дали са ви включени в цената и дали ги има. Плажа инак е на 50 метра и е много плитък
Анимация имаше, горе-долу за деца беше добре.

# 332
Ако не се лъжа,  PureLove беше го посетила в началото на сезона. Дано се включи с мнение.

# 333
  • Sofia
Блу ориндж ли е хотелът, който дели една ограда с Лагуна бийч?

# 334
  • В.Търново
От едната страна е Лагуна Бийч, от другата хотел Хасиенда, който е на три години мисля, но нещо не може да набере скорост.

# 335
  • София
От едната страна е Лагуна Бийч, от другата хотел Хасиенда, който е на три години мисля, но нещо не може да набере скорост.
От Хасиенда една приятелка е много доволна, те бяха миналата година. Но тя не е от най-претенциозните.
Ние понеже се отказахме от ОИ за догодина, гледах днес някакви хотели и ми хвана окото Св. Димитър в Приморско, хем са НВ - идеално за нас! Най-досадно ми е връщането в жегата за обяд. А и с 3 хранения не мога, преяждам. Даже си мисля ако ни се провали гръцкото море в началото на септември (че пак затягат там мерките) да го пробваме този хотел. Тук четох добри отзиви.

# 336
  • Сф
Блу ориндж ли е хотелът, който дели една ограда с Лагуна бийч?
Не.Блу ориндж, Созополи стайл , Лагуна бийч.Созополи се вижда от двора на Блуто.Хасиенда - до Блу ориндж, посока Градина.С много лоши отзиви и той от предходни години.Тази не съм чула да е отворил, не съм го мяркала по оферти.
Бях в Жерави Приморско тази година.

# 337
  • В.Търново
Созополи стайл го бях забравила, той си е направо на първа линия.
Но не е на ол инклузив.Спомням си, че басейна им беше хубав.

# 338
  • софия
Созополи стайл го бях забравила, той си е направо на първа линия.
Но не е на ол инклузив.Спомням си, че басейна им беше хубав.
[/quote
Днес звъннах и вече беше зает, но е с оферта за allincl.light. Избрах Приморско, хотел Ориос като цените в Созополи се равняват на Ориос, но апртамент без включени напитки срещу стая тройка с включени напитки и двете all...

# 339
  • В.Търново
Преди години не беше на ол инклузив.По това време там почиваха Стъкито и Юлияна. Стъкито идваше да хапва от храната на Блу Ориндж. Юлияна може да е била на диета. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 340
  • Sofia
Ох много ме е яд, че за 5 дни, така и не разбрах, кой беше хотелът, който дели една обща ограда с Лагуна бийч! Изглеждаше добре, на първа линия, с хубав басейн и включени чадъри на плажа. Беше на ОИ (бяха с бели гривни). Да разбирам, че това е бил Созополи стайл, така ли?

# 341
Пристигнахме вчера в Свети Влас.Имахме резервации за Saint George palase.850лв за 7 нощувки за двойна стая двама възрастни и едно дете.С още едно семейство сме. Ползвахме отстъпка за редовни клиенти на Новотон Варна.
Като изключим че при настаняването имаше някакво недоразумение  за едната стая ,че резервацията е анулирана и почакахме половин час .🤦Бях ядосана   вчера,че на рецепцията са малко неадекватни,но днес ми мина.Храната ни е вкусна Другото семейство мрънка повече,но не са недоволни.Може би една идея повече стаите може да се почистват по добре .
Мокетите в коридорите на хотела не са прани скоро .
Басеина е добър,на детето му харесва .
Колата е в подземния паркинг-7лв на ден.
Плажът е близо .Има хора в курорта . Днес беше пълно на плажа.Водата е чиста .

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 07:28 от Vesbu

# 342
Тъся курорт и хотел, буквално в последния момент. Писах в темата за Созопол за мнение за Созополи стайл, но нямам отговор... Имат добра оферта за нашата конфигурация. Интересуват ме условията в хотела, има ли наоколо къде да се разходим пешеходно, има ли зона за плажуване като имам в предвид, че наблизо е Блу ориндж и там предполагам има обособена част конкретно за неговите гости...

Една година имаше проблем със стаята ни в Блу Ориндж уж и ни настаниха в Созополи Стайл и за една нощувка.На мен не ми хареса. Като пансион ми е.Миришеше на манджи в целия хотел.Детето беше много разочаровано.Стаите са просторни иначе.Ние само нощувахме,защото си вечеряхме в Блу Ориндж.Чела съм не много добри отзиви.Иначе е на хубаво място Има пред хотела свобода зона.После са чадърите на Блу Ориндж.

# 343
  • Sofia
От няколко дни сме в Green Life Созопол. Изключително поддържан комплекс - басейни, общи части, озеленяване - всичко е чудесно. Спокойно е и деца тичат насам натам без притеснения и надзор. Наехме частен апартамент с една спалня за 120лв на вечер. Плажът е хубав, днес водата е кристална, зелен флаг. Предните дни имаше вълни, които се харесаха на децата. Тази година Гърция пропадна и не искахме ОИ навалици, така че сме доволни от избора засега.

# 344
От няколко дни сме в Green Life Созопол. Изключително поддържан комплекс - басейни, общи части, озеленяване - всичко е чудесно. Спокойно е и деца тичат насам натам без притеснения и надзор. Наехме частен апартамент с една спалня за 120лв на вечер. Плажът е хубав, днес водата е кристална, зелен флаг. Предните дни имаше вълни, които се харесаха на децата. Тази година Гърция пропадна и не искахме ОИ навалици, така че сме доволни от избора засега.
Има ли кухня апартамента? Добре обзаведена ли е?

Общи условия

Активация на акаунт