На море в България 2020 г.! - 7

• 50 007
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
А и като го гледам е голям хотел, освен основната сграда има и по-ниска, 3-4 етажна, и сигурно ще е голяма навалица. Някъде четох че тази ниската сграда по-късно е преминала към Империал. Говорим за този Империал , нали?
https://www.booking.com/hotel/bg/imperial.bg.html?aid=318615;lab … kYTuodUKz1YwLRo7a*mmvwS108016968505:pl:ta:p1:p2:ac:ap:neg:fi2645810241:tiaud-297601666035:dsa-321246204880:lp9040140:li:dec:dm;ws=&gclid=CjwKCAjwyo36BRAXEiwA24CwGdYN8Em5zLnw12nrnUwR9WDMXBXeUL8j8ItQJmDYUTTqM698ME735hoCXaIQAvD_BwE

# 406
В "Нептун бийч" сме на Сл. бряг. Не съм особено впечатлена. Рейтингът от 9.5 в букинг не мога да си го обясня.  Хотелът е пълен ,  опитват да спазват някакви мерки,  В общите части и ресторанта се носят маски. Храната е прилична,, като всеки се обслужва самостоятелно. Паркинг няма - използват този на съседния Риу хелиос, който тази година не работи, срещу 10лв на ден. Парк или някаква градина също няма. Басейнът е с натъпкани един до друг шезлонги. Май единственото предимството  е, че е на плажа. Настанени сме в стая парк, която е шумна заради някакво климатична съоръжение на покрива и близкия луна-парк. Исках стая море, но от агенцията казаха, че нямат свободни. Снощи адски се изнервих от тълпите по крайбрежната. Пълно е с нагли румънци и цигани.
Като цяло съжалявам, че изневерихме на Обзор тази година.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 15:37 от Greene

# 407
Е пълно щастие няма, но си намерихме нашето място.

Минуси - засега само два - няма розе и няма различни сирена и кашкавали, освен стандартните.
Т'ва е, айвата е хепи, вечер има живот в комплекса, може да се къпиш до късно в басейните. Супер е.

Няколко въпроса:има ли плаж хотела?Водата в басейните топла ли е? Храната хубава ли е?
Благодаря!

# 408
Здравейте, колебая се между хотел Вела, хотел Планета и хотел Алба в Слънчев бряг. Някой с отзиви от там?
Аз мога да дам отзив за Планета, но не сега. От 24-ти сме там.
За хотел Планета ще има ли отзиви?

# 409
Вижте мнението ми по - назад за Хризантема. Ще останете доволни. Цената в Грабо е повече от страхотна.

# 410
В "Нептун бийч" сме на Сл. бряг. Не съм особено впечатлена. Рейтингът от 9.5 в букинг не мога да си го обясня.  Хотелът е пълен ,  опитват да спазват някакви мерки,  В общите части и ресторанта се носят маски. Храната е прилична,, като всеки се обслужва самостоятелно. Анимация няма. Паркинг няма - използват този на съседния Риу хелиос, който тази година не работи, срещу 10лв на ден. Парк или някаква градина също няма. Басейнът е с натъпкани един до друг шезлонги. Май единственото предимството  е, че е на плажа. Настанени сме в стая парк, която е шумна заради някакво климатична съоръжение на покрива и близкия луна-парк. Исках стая море, но от агенцията казаха, че нямат свободни. Снощи адски се изнервих от тълпите по крайбрежната. Пълно е с нагли румънци и цигани.
Аз съм била в Нептун бийч преди 5 години. Страхотна анимация, йога сутрин от много опитна учителка германка, вкусна храна /по хубави скариди и риба рядко съм опитвала/. Спокойствие, съчетано с прекрасна морска гледка.
Жалко, че нивото е паднало....

# 411
Е пълно щастие няма, но си намерихме нашето място.

Минуси - засега само два - няма розе и няма различни сирена и кашкавали, освен стандартните.
Т'ва е, айвата е хепи, вечер има живот в комплекса, може да се къпиш до късно в басейните. Супер е.

Няколко въпроса:има ли плаж хотела?Водата в басейните топла ли е? Храната хубава ли е?
Благодаря!
Водата е топла, нямам идея за градуси.
Храната е супер, имаше снощи акула(вкусна при това, не гадна като в Магнолиите) и миди.

Собствен плаж - не. Има шътъли до плажа и обратно.
Ето снимки от там:

На мен ми хареса плажа.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 18:28 от aiwabg

# 412
В "Нептун бийч" сме на Сл. бряг. Не съм особено впечатлена. Рейтингът от 9.5 в букинг не мога да си го обясня.  Хотелът е пълен ,  опитват да спазват някакви мерки,  В общите части и ресторанта се носят маски. Храната е прилична,, като всеки се обслужва самостоятелно. Паркинг няма - използват този на съседния Риу хелиос, който тази година не работи, срещу 10лв на ден. Парк или някаква градина също няма. Басейнът е с натъпкани един до друг шезлонги. Май единственото предимството  е, че е на плажа. Настанени сме в стая парк, която е шумна заради някакво климатична съоръжение на покрива и близкия луна-парк. Исках стая море, но от агенцията казаха, че нямат свободни. Снощи адски се изнервих от тълпите по крайбрежната. Пълно е с нагли румънци и цигани.
Не съжалявай за Обзор. В момента и тук е пълно с румънци и цигани.... Странна година....

# 413
  • София
В "Нептун бийч" сме на Сл. бряг. Не съм особено впечатлена. Рейтингът от 9.5 в букинг не мога да си го обясня.  Хотелът е пълен ,  опитват да спазват някакви мерки,  В общите части и ресторанта се носят маски. Храната е прилична,, като всеки се обслужва самостоятелно. Паркинг няма - използват този на съседния Риу хелиос, който тази година не работи, срещу 10лв на ден. Парк или някаква градина също няма. Басейнът е с натъпкани един до друг шезлонги. Май единственото предимството  е, че е на плажа. Настанени сме в стая парк, която е шумна заради някакво климатична съоръжение на покрива и близкия луна-парк. Исках стая море, но от агенцията казаха, че нямат свободни. Снощи адски се изнервих от тълпите по крайбрежната. Пълно е с нагли румънци и цигани.
Не съжалявай за Обзор. В момента и тук е пълно с румънци и цигани.... Странна година....
Майка и ме подсети, че тази година циганите били пратени на море от правителството по някаква програма. Дали е така, не знам, но явно има нещо вярно. Спасяват сезона с тях.
ПС: А и така си осигуряват повече гласове за ГЕРБ на изборите. Вместо кебапчета и 50 лева - почивка.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 16:16 от Spastik Children

# 414
  • Пловдив
Момичета, с какъв транспорт можем да стигнем от Слънчев Бряг до Несебър?

# 415
  • Сф
Няма програма за роми:)
Тая година е евтино и обикалят.Има инклузиви по 50,60 лв.Тези които знам, за трети път са на море- Златните, Китен, Приморско.Много работят и по Англия.Не ми пречат те, а селяните, които не знаят как да се държат! Аз се сблъсках с такива - мисля че не бяха виждали хотел 4*
Примати има всяка раса и етнос..
П.п. Транспорт. Сл бряг - Несебър- рейс, такси, каручка 😄 и пеш!

# 416
To навсякъде е пълно с румънци. И в Уейв бяха основно румънци.

# 417
Едва ли качеството в Нептун е спаднало, за хотела нищо конкретно негативно не виждам. Той е на шумно място и това е всеизвестно и следва да се има предвид при резервация. По отн.на курорта си е странен субективизъм. В Обзор аз не почивам точно и именнно заради циганите, които не тази, а всяка година са си там. Което за мен прави цялото мнение необективно.

# 418
  • Пловдив
Почивката в Анталия тази година ми се провали за това от агенцията ми дадоха ваучер който реших да ползвам за Дюни в началото на септември.Имам питане в момента как е положението?Какви са туристите,басейните топли ли са,има ли морски дарове и на плажа достатъчно ли са чадърите и шезлонгите?

# 419
  • Plovdiv
Здравейте, момичета! Публикувах и в групата на Обзор, но реших и тук да Ви питам, спешно се нуждая от помоща Ви, отпадна ни почивката в Турция и се насочихме към Обзор и сведохме хотелите до два
Riu Helios Obzor
Sol Luna  Obzor,
та въпроса ми е кои от двата да изберем?

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 18:56 от pupi80

Общи условия

Активация на акаунт