На море в България 2020 г.! - 7

• 49 404
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте. Търся отзиви за Аква Парадайз Резорт и сравнение с Топола скайс. Искаме предстоящите почивни дни да отидем някъде с децата, но да има и аквапарк.

# 556
Айва,голяма грешка е,че Топола Скайс не отвориха и др.етаж на ресторанта по- рано.Още средата на м.юли се трупаха опашки...Явно вече нещата излизат извън контрол.По време на нашата почивка обаче имаше доста персонал, действаха адекватно и не се чакаше много...

# 557
Ние вчера се прибрахме от Топола скайс и беше приемливо с опашките. Направи ми впечатление, че струпването е в определени часове, а не постоянно. Горният етаж предполагам не са го отворили поради липсата на персонал

# 558
  • Русе
Някой има ли впечатления от хотел Холидей парк на Златните?

# 559
Така,курорта вече го избрах-Слънчев бряг.Сега остава да избере и хотел.Снощи отворих Гугъл мапс и си записах всички хотели на първа линия(не се заглеждам много ,обаче тук много неприятно впечатление ми направи колко са нагъчкани хотелите ,а има един Дюн,ама той е изпльокан буквално на плажа,скъп е доста).Днес звъня наред за оферти.Спрях се засега на Бургас Бийч,добри отзиви има.
Да попитам за Синя перла,някой с мнение?Много добра оферта за УОИ,ама дали става хотела.Та вече ги знам хотелите в Сънито,ако някой го интересува цена за някой хотел на плажа да пита😁.

# 560
Айва,голяма грешка е,че Топола Скайс не отвориха и др.етаж на ресторанта по- рано.Още средата на м.юли се трупаха опашки...Явно вече нещата излизат извън контрол.По време на нашата почивка обаче имаше доста персонал, действаха адекватно и не се чакаше много...

Според мен персонал има достатъчно. Тия зад блок масите са фурии. И много се кефеха на българите Simple Smile

Някой питаше за Аква Парадайс, според мен откъм водни атракции е пред Тополата.

На тополата най-ме грабнаха двата топли басейна. Жулиш си уискито вечер и се къпеш в топли басейни до полунощ.

# 561
  • Sofia
NikoT, говоря за ресторанта вътре в комплекс Green Life. Този на плажа не съм пробвала.

# 562
NikoT, говоря за ресторанта вътре в комплекс Green Life. Този на плажа не съм пробвала.
Да споделиш отзиви. На мен този комплекс ми изглежда доста добре и плажа към него е много красив. Преди месец бях писал, че наши познати бяха много доволни и от комплекса, и от закуската. Даже бях пускал снимка на плажа.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 23:18 от Анонимен

# 563
  • Sofia
Споделих по-горе. Ние сме много доволни от комплекса, зелено, спокойно и чисто.

# 564
  • Русе
Хотел Синя перла е много хубав,нов.на самия пясък с хубав голям басеин който чистеха сутрин и вечер, почти всички стаи с изглед към морето, не сме били в него, бяхме във Виянд но двата са долепени..Тихо е и мисля че нямя да сбъркате.

# 565
Имам спомени за Уууужасни отзиви за храната в Синя Перла. Така че приоритизирайте си критериите за почивка и ако храна е топ-приоритет... недейте

# 566
Някой с мнение за хотелите Премиер форт в Слънчев бряг?

# 567
Хотел Синя перла е много хубав,нов.на самия пясък с хубав голям басеин който чистеха сутрин и вечер, почти всички стаи с изглед към морето, не сме били в него, бяхме във Виянд но двата са долепени..Тихо е и мисля че нямя да сбъркате.

А Вианд как е?Доволни ли сте от него?Той май до 10 ще работи само.
Взех да се омотавам вече от толкова хотели,ама си направих списък с 9 хотел и сега ги мисля.Зефир и Жерави :много добра цена, под 200 лв за всички ни,като единия е с 24 ОИ.И Белвю ми хареса.Ох,много сложно.Ще чакам другата седмица още отзиви да видя и ден -два преди почивката ще реша.Хубаво е,че капаро не искат,плащане на място(това за след 7.09)

# 568
  • Сф

А Вианд как е?Доволни ли сте от него?Той май до 10 ще работи само.
Взех да се омотавам вече от толкова хотели,ама си направих списък с 9 хотел и сега ги мисля.Зефир и Жерави :много добра цена, под 200 лв за всички ни,като единия е с 24 ОИ.И Белвю ми хареса.Ох,много сложно.Ще чакам другата седмица още отзиви да видя и ден -два преди почивката ще реша.Хубаво е,че капаро не искат,плащане на място(това за след 7.09)
И аз като теб се омотах Simple Smile Кой не иска капаро? И аз се глася от 6,7 септември.Обаче 5, 6 ти са почивни, та как ще резервирам в последния момент..Слънчака тепа с оферти! Там ще е Simple Smile

# 569
Цитат
Слънчака тепа с оферти! Там ще е

Само да споделя, че преди няколко дни минах през Слънчев бряг и доста голяма част от хотелите и магазините не работеха. На места има огромни "черни петна" и е доста потискащо, поне за мен. Някак зловещо изглеждаше с тези огромни комплекси, потънали в мрак.
Казвам това, просто да не очаквате, че слънчака е както друга година.
Ако подобни неща не ви действат, нямате причина за притеснение, поне има по-малко народ сега.

Общи условия

Активация на акаунт