На море в България 2020 г.! - 7

• 49 409
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
ясно е че в условията на короната избора е още по сложен Sad За много  от хората по малкото хора в големите комплекси е само + . Точно заради короната всички малки курортни градчета и села са препълнени с българи . Избора при нас винаги пада на втора линия заради по добра цена и по малко хора особено ако се подкрепи с добра храна и басейн особено сега след 20 август когато морето може да е бурно и басейна е  предпочетено къпане.

# 571
  • Русе
Ами Вианд като за 100 лв на човек не съм очарована.Храната не ми хареса,никакви мерки за ковид,много румънци,съвсем малък басеин,не видях да го почистват.Хубавото е че е на пясъка,стаите са хубави и големи,всеки ден сменят кърпите.

# 572
  • Варна
сами си отговаряте защо е 100 лв. - ''че е на пясъка,стаите са хубави и големи,'' но лошата храна е почти характерна за БГ  АЛЛ.А доколкото румънците и те са клиенти и няма как да се избегнат . Пък  и твърде много БГ зрънца си имаме за да се възмущаваме само на румънците Sad

# 573
Миналата година в началато на Септември бяхме в Синя перла, сравнително скъп хотел, който изобщо не ми хареса!Единственият му плюс е местоположението.Рекламираха безплатни чадъри и шезлонги на плажа, които се оказа, че са трите най-последни реда на платената зона, твърде малко и на кофти място.Храната също не ми хареса-много малко като разнообразие, по 2-3 ястия на хранене и ги въртят всеки ден.Стаите бяха тесни и не особено приветливи.Като цена Планета ми излизаше по-евтино,но понеже предишните две години бяхме там и реших да сменя, но всъщност е в пъти по-добре там.

# 574
  • при моите деца .....
Да попитам и тук за Приморско дел сол - някой с впечатления от тази година - конкретни плюсове и минуси.
Плажът - Как е, морето подходящо ли е за малки деца, храната, стаите....
Благодаря.

# 575
  • Стара Загора
Моля да ми препоръчате плаж, подходящ за трудноподвижен човек, инвалид (не с количка) с бастун, с лесен достъп до пясъка, максимално близо да може да се стига с колата до плажа, постепенно да става дълбоко, в/около Бургас. 

# 576
Моля да ми препоръчате плаж, подходящ за трудноподвижен човек, инвалид (не с количка) с бастун, с лесен достъп до пясъка, максимално близо да може да се стига с колата до плажа, постепенно да става дълбоко, в/около Бургас. 
Южния плаж на Поморие. За Поморие четох, че паркирането е безплатно от сепетември 2019 г. В случай, че не Ви е далече, то може да посетите плаж Нестинарка. Виждала съм коли, които спират буквално зад плажа.

# 577
  • Стара Загора
Търсихме около Бургас, защото идваме от Стара Загора по магистралата. Вече като обсъдихме се спряхме на Поморие. Ние до миналата седмица бяхме там, но на различни плажове и не с този човек. Като разгледахме на картата си избрахме местенце - точно южния, след хотел Сънсет. 

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 11:21 от ❇Sisi_91❇

# 578
  • Пловдив
На Нестинарка не отидете ли в 7 на плажа или не си ли носите чадър няма да намерите места, хотелите отрускат по два външни реда платени, които в 10 са заети, безплатните също са заети, защото сутрин отиват и им намятат хавлиите. Най-удачно е, ако си носите чадър с вас.

Та по този повод да питам, да ми препоръчате друг плаж в Царево, където срещу заплащане да знам, че в 10-11ч., ще си намеря чадър с шезлонг.

# 579
На южния плаж Поморие с решение на телк имате чадър и два шезлонга безплатно.Само че не знам дали не е са мо за 100%.Ние бяхме с количка,лесно е.Има и специализирана таолетна.

# 580
  • Стара Загора
Благодаря за информацията, rumka_73.

# 581
Хотел Синя перла е много хубав,нов.на самия пясък с хубав голям басеин който чистеха сутрин и вечер, почти всички стаи с изглед към морето, не сме били в него, бяхме във Виянд но двата са долепени..Тихо е и мисля че нямя да сбъркате.

А Вианд как е?Доволни ли сте от него?Той май до 10 ще работи само.
Взех да се омотавам вече от толкова хотели,ама си направих списък с 9 хотел и сега ги мисля.Зефир и Жерави :много добра цена, под 200 лв за всички ни,като единия е с 24 ОИ.И Белвю ми хареса.Ох,много сложно.Ще чакам другата седмица още отзиви да видя и ден -два преди почивката ще реша.Хубаво е,че капаро не искат,плащане на място(това за след 7.09)
И аз като теб се омотах Simple Smile Кой не иска капаро? И аз се глася от 6,7 септември.Обаче 5, 6 ти са почивни, та как ще резервирам в последния момент..Слънчака тепа с оферти! Там ще е Simple Smile
Ами нито един от хотелите в СБ на които звъннах не поиска капаро.Една от служителките го обясни с това,че всичко е много динамично,може да затворят внезапно и да не се занимават да връщат капаро.Иначе за резервацията не се притеснявай, повечето са свободни,поне в момента,а аз звънях на ок.20 хотела.И на лъскавите също.И на Дюн-300 + лв със закуска,ако искаш...😁(после разбрах,че основно разни силиконови красавици се подвизавали там,аз съм си селска девойка,няма да се впиша).
Dark Avenger,аз нямам база за сравнение,не съм ходила досега в СБ.А пък септември не съм ходила никога на море,така че за мен цялото преживяване ще е ново.
Да не е само бла бла: хотел Нобел,реновиран ,УОИ,през Травел кард-на нас ни излиза 210 лв,с паркинг и шезлонги и чадъри на плажа.За двама е 126 лв на ден.Казаха,че има безалкохолни в бутилка на Пепси и вносен алкохол.Ама дали ще е така...От хотела директно цена-280 лв, много голяма разлика.Дано съм била полезна.

# 582
  • София
Цитат
Слънчака тепа с оферти! Там ще е

Само да споделя, че преди няколко дни минах през Слънчев бряг и доста голяма част от хотелите и магазините не работеха. На места има огромни "черни петна" и е доста потискащо, поне за мен. Някак зловещо изглеждаше с тези огромни комплекси, потънали в мрак.
Казвам това, просто да не очаквате, че слънчака е както друга година.
Ако подобни неща не ви действат, нямате причина за притеснение, поне има по-малко народ сега.
Айде де, сега пък мрачно и потискащо! А с един тон пияни и повръщащи келемета е весело и свежо! Точно сега му е времето за Слънчев бряг.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 15:22 от july1993

# 583
Добре, коригирам се. Страхотно е на Слънчев бряг в момента. Забавлявайте се Simple Smile
Извинявам се, че се намесих с актуално инфо от преди 3-4 дни.

# 584
  • София
Ами супер ме е яд , че загубихме Сл Бряг за българите.
Един от най-хубавите плажове, спомените от детството ми . Играла съм там из плитките плажове до припадък като дете... без никой да ме вика да излизам... Blush
Ами не е честно Confused

Общи условия

Активация на акаунт