Ясновидки (врачки)

• 323 424
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Може да изчетеш всичката литература на тема положително мислене, йога, медитация ... и наистина изглежда разумно и лесно, но аз си дадох сметка, че се насилвам да си внуша нещо, което не идва отвътре и когато се уморя, пак виждам това, което действително усещам. Положителното мислене само ме разсейва за известно време, не ми решава проблема, защото той си съществува. Но няма дя търся врачки и баячки да ми помогнат, в това съм категорична.

не, определено нямам предвид положително мислене за разсейване, а конкретно за решаване на самия проблем. Защото мисълта е сила и може да променя дори събития. Важното е правилно да се работи с нея. При сериозни проблеми може да е нужно по-сериозна работа(в в допълнение към положителните утвърждения, да се подсили ефекта)
Но трябва да се изследва какъв е самия проблем и как може най-подходящо да се реши. За това може да помогне и анализ на рожденния хороскоп.

А Бог не може ли да помогне?
Simple Smile мисля, че само Той може Hug

# 331
Съжалявам, че не мога да ти помогна. Извини ме, че ще ти дам съвет без да ми го искаш.  Hug
Два пъти в живота ми врачки , но мъже,  са ми казвали, без да ги питам, какво ми предстои. Наистина, случи се каквото ми предсказаха и да, и не...
Със сигурност, обаче, зная сега, че не бих искала да ми го казват. Само ме объркаха, давайки ми погрешна представа и двусмислено тълкуване на бъдещето ми. ooooh!

Ето тук си напълно права. Могат да те объркат много повече от колкото да ти помогнат.

# 332

Той може, но ти  нямаш право да да очакваш от всички хора да се покаят, изповядат и кръстят.
Хората са различни, дори християните са различни.

# 333

Той може, но ти  нямаш право да да очакваш от всички хора да се покаят, изповядат и кръстят.

А ти имаш право да препоръчваш медитация и анализ на рожденния хороскоп, така ли?

# 334
Може да изчетеш всичката литература на тема положително мислене, йога, медитация ... и наистина изглежда разумно и лесно, но аз си дадох сметка, че се насилвам да си внуша нещо, което не идва отвътре и когато се уморя, пак виждам това, което действително усещам. Положителното мислене само ме разсейва за известно време, не ми решава проблема, защото той си съществува. Но няма дя търся врачки и баячки да ми помогнат, в това съм категорична.

не, определено нямам предвид положително мислене за разсейване, а конкретно за решаване на самия проблем. Защото мисълта е сила и може да променя дори събития. Важното е правилно да се работи с нея. При сериозни проблеми може да е нужно по-сериозна работа(в в допълнение към положителните утвърждения, да се подсили ефекта)
Но трябва да се изследва какъв е самия проблем и как може най-подходящо да се реши. За това може да помогне и анализ на рожденния хороскоп.

Рожден хороскоп не мога да си направя, защото не знам в колко часа съм родена. Но ще се радвам ако ми препоръчаш литератураа за позитивното и лечебно мислене. Все пак трябва да опитам отново. аз искам да се излекувам от депресията, но се чувствам по-зле като усетя, че се опитват да ме мамят и да се възползват от нещастието ми. Благодаря ти предварително!

# 335
  литератураа за позитивното и лечебно мислене. 

http://www.book.store.bg/c/p-p/m-639/id-6669/podsyznanieto-mozhe … -dzhon-kehou.html
Джон Кехоу мисля че е един от най-сериозните съвременни автори, пишещи на тази тема. От него има издадени няколко книги.   bouquet

# 336
  • tardis

И освен това, трябва да си пуснеш фиша, все пак  Simple Smile

Интересна тема, обаче тоя месец нямам време да напиша нещо по-умно; само ще ви следя...
РадианаHug

# 337
Грехота е да се ходи на такива врачки и ясновидки. На който квото му е писано.

# 338
Грехота е да се ходи на такива врачки и ясновидки. На който квото му е писано.

не всеки знае какво му е "писано" в някои случаи може да се разбре поне донякъде, и да се подобрят някои условия.
Това не е грехота, ако човек се грижи за растения и животни, може да се грижи и за подобряване на своя живот!

# 339
Това го казва Библията, не аз. Който я е чел може и да знае.С ходенето по врачки само човек може да си навреди и да се съсипе психически а 99% от тях са шарлатани абсолютни. Никой не може да ти предвиди бъдещето.

# 340
Това го казва Библията, не аз. Който я е чел може и да знае.С ходенето по врачки само човек може да си навреди и да се съсипе психически а 99% от тях са шарлатани абсолютни. Никой не може да ти предвиди бъдещето.

първо някои могат - които имат развито духовно зрение(в Библията се говори за СЪРДЕЧНИ ОЧИ Ефесяни 1:16 )
Цитат
. не преставам да благодаря Богу за вас, и да ви поменувам в молитвите си; 17. да би Бог на Господа нашего Исуса Христа, Отец на славата, дал вам дух на премъдрост и на откровение за да го познаете, 18. и да просвети сърдечните ваши очи за да познаете каква е надеждата на призванието му, и какво е богатството на славното негово в светиите наследие

това че много от четящи библията не притежават информация, как да го развиват е друг въпрос.
По-правилно е всеки да работи за това, за да не се нуждае от външна помощ!
Апостол Павел е давал "имайте ревност за по-добрите дарби", към които спада и пророкуването.
(или по друг начин получаване на информация за бъдещи събития - погледнете Послание към коринтяните I 21:31)
Цитат
31. Имайте ревност за по-добрите дарби; и аз още по-превъзходен пат ви показвам. 

# 341
  • София
Ясновидките и врачките могат само да те прецакат.

# 342

първо някои могат - които имат развито духовно зрение(в Библията се говори за СЪРДЕЧНИ ОЧИ Ефесяни 1:16 )
Цитат
. не преставам да благодаря Богу за вас, и да ви поменувам в молитвите си; 17. да би Бог на Господа нашего Исуса Христа, Отец на славата, дал вам дух на премъдрост и на откровение за да го познаете, 18. и да просвети сърдечните ваши очи за да познаете каква е надеждата на призванието му, и какво е богатството на славното негово в светиите наследие

това че много от четящи библията не притежават информация, как да го развиват е друг въпрос.
По-правилно е всеки да работи за това, за да не се нуждае от външна помощ!
Апостол Павел е давал "имайте ревност за по-добрите дарби", към които спада и пророкуването.
(или по друг начин получаване на информация за бъдещи събития - погледнете Послание към коринтяните I 21:31)
Цитат
31. Имайте ревност за по-добрите дарби; и аз още по-превъзходен пат ви показвам. 

И кой е по-превъзходния път  Thinking ? На ханаанските народи или на вавилонските жреци?

# 343
Преди 10на години една ми гледа,наистина ..много неща позна. Thinking
Аз тогава не вярвах много много Whistling,но времето ми показа,че някой наистина познават бъдещето ти newsm78.
За съжаление жената почина преди няколко години,много хора ходеха при нея....

# 344
Благодаря ти! Ще пробвам John Kehoe!

Общи условия

Активация на акаунт