Ясновидки (врачки)

• 323 462
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Ама моля те, ако отговорът на проблемите ми не е в спечелването на джакпота, а "Неведоми са пътищата Божии", мерси за такова гадателство. Не ми трябва никой, който да ми каже, че така ми било писано или че някой /Бог/ бил решил така.

Пътищата Господни може да са неведоми, но за немалко хора може да бъде доловено от човек имащ наистина тази способност, как ще протекат главните събития от живота му или ако има някакъв проблем, как той да се реши по възможно най-подходящ начин.
Един ясновидец не е Христос, за да спаси цялото човечество, това не значи че не може да помогне на никой с нищо(имам предвид тези дето не са шарлатани)
Друг е въпроса че някои хора трябва да преминат през едни или други страдания.(някои неща донякъде в някои случи могат да бъдат смегчени)
 Ако една душа сега е в тялото на дете, в минал живот може да е била в тялото на някой, убил десетки хора. (моля протестантките да пропуснат коментар)
Не трябва да очакване от Вселената да функционира с оглед на нашето удобство или в съответствие с нашите възгледи. Синхронизацията трябва да е от наша страна.
Не карам някой да ми вярва, споделям гледна точка.

# 316
Искам да намеря начин да се свържа с Кеазим Ходжа.Някой има ли адрес и телефон за връзка и знае ли кои дниприема и как става.Благодаря Ви предварително

# 317
  • София
Има една жена в Младост 3, руса, млада. Блок 300 и някой си.
Някой ходил ли е при нея и дали е добра?

# 318
Не вярвам много в ясновидки Confused

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 21:48 от тинтириминтири

# 319
Много би било добре някой да ти налее ей така в чашката питие и ти да го изконсумираш..... нали - готинко е. Е да, но нещата с наливането на информация относно развитието на съдбите ни в бъдеще не е чак толкова лесно, да не кажа, че си е направо чиста проба спекулация с надеждите на хората. Ако беше толкова лесно нямаше да има толкова много провалили се богати и властни хора, просто щяха да си се консултират с добре платените си лични врачки и готово. Ще ти кажа и още нещо. Човешкото същество е създадено със свободата да взима лични решения, със всеки е така, и няма как някой да ти каже крайният резултат. Всъщтност има-но това са само няколко човека в човешката история и те не са се правили на врачки а са положили основите на вярата в Бог. Не се занимавай с глупости, повярвай в личния си избор. Успех.

# 320
Нали мъжете не плачат,мисля,че всъщност не е срамно да плачеш,може да плачеш и пак да си достоен мъж.За себе си избирам да бъда добра,Искам да бъда добра.Питам се само как да сме добри,ако все се подиграват с добротата ни Whistling Виж,"питието",или каквото и да е там,никога не ме е привличало Confused Даже би ме подразнило,ако някой ми го сипе,без да му го искам Sunglasses

# 321
Нали мъжете не плачат,мисля,че всъщност не е срамно да плачеш,може да плачеш и пак да си достоен мъж.За себе си избирам да бъда добра,Искам да бъда добра.Питам се само как да сме добри,ако все се подиграват с добротата ни Whistling Виж,"питието",или каквото и да е там,никога не ме е привличало Confused Даже би ме подразнило,ако някой ми го сипе,без да му го искам Sunglasses

Какво общо има тук това някой да е добър човек с това, че му се подиграват - НИЩО общо не трябва да има. Добрият човек не търси награда - нали така. Или е такъв или се опитва да е такъв. Ако си е такъв голяма работа, че някой ще го одумва. Да не ти пука. Горе главата и да му мислят злосторниците. А иначе за питието - просто пример. Ако ти е сипано от любимия човек без да си го поискала няма ли да се зарадваш, може и чаша мляко да е или вода - все едно.

# 322
Абе в тази тема 5 ма  души си говорят врели-некипели...
Господ е природата,Господ е водата,Господ е земята,Господ си и ти...
Човек сам чертае живота си и определя съдбата си.... Неговите чувства ,емоциии,решения са неговите победи или грешки...
Няма предначертан път....

# 323
Абе в тази тема 5 ма  души си говорят врели-некипели...
Господ е природата,Господ е водата,Господ е земята,Господ си и ти...
Човек сам чертае живота си и определя съдбата си.... Неговите чувства ,емоциии,решения са неговите победи или грешки...
Няма предначертан път....

това по един доста конкретен начин може да бъде опровергано дори с прогностична астрология(прогнозиране на събития в живота на базата на рожденния хороскоп и текущото положение на планетите _ ИМА ФАКТИ И НАБЛЮДЕНИЯ и по голямата част от хората се влияят от това, дори да не го знаят или дори да го отричат), да не говоря вече за ясновидство.
За някои хора дори мисълта че нещо може да им влияе на мнението и решенията дали не е абсурдна, но в много случаи фактите са "налице". Имайки свободна воля, може поне до някаква степен да се решава на едно или друго влияние/въздействие да даде човек ход. Човека не е само сбор от клетки, които функционират от раждането до смъртта! Понятието "врели-некипели" за различни хора може да носи различно значение и съдържание!

# 324
За около седем години минах през гледачки, ходжи, молитви. Всичко изпълнявах, стараех се много, много пари похарчих. Четох много, но въпреки всичко с мен се подиграха. Сега съм жива, но не живея. Нищо не ми помогна, разочарована съм дори от православната църква. Но вярвам, че има Бог и това ме крепи. И аз имам Троеручица, купи ми я човекът, който за губих. Не знам дали може да ми помогне. Тя ми е само скъп спомен. Не ходете на врачки, няма смисъл, чак е смешно и жалко как се оплитат в собствените си лъжи. Не ходете на ходжи, ще ви карат да ядете бонбони и захар, дето са им баяли и после ... нищо. Свещенницте едва ли ще ви разберат, те са изключително ограничени от някакви канони и страх от Бога, който сами не разбират. Някои са добри хора и се чувствате добре, защото сте общували с тях. Но има и такива, които ме отвращават. Присъствала съм на грозни сцени. Опитайте се да общувате с добри хора, а да се откъснете от самосъжалението и страданието. Друг съвет не мога да дам, защото и а се люшкам без посока, но вярвам в Бог и се старая да изглеждам, че съм ОК.

# 325
при трудности и проблеми според мен едно от нещата, които може да е най-подходящо,  е човек да промени в положителна насока начина си на живот, начина си на мислене, отношенията , др.
Също така има начини за положително психологично саморегулиране, в което човек със своите усилия и работа върху себе си може да помогне и на себе си и на своите близки. Трябва знание, методи има.

# 326
Може да изчетеш всичката литература на тема положително мислене, йога, медитация ... и наистина изглежда разумно и лесно, но аз си дадох сметка, че се насилвам да си внуша нещо, което не идва отвътре и когато се уморя, пак виждам това, което действително усещам. Положителното мислене само ме разсейва за известно време, не ми решава проблема, защото той си съществува. Но няма дя търся врачки и баячки да ми помогнат, в това съм категорична.

# 327
Може да изчетеш всичката литература на тема положително мислене, йога, медитация ... и наистина изглежда разумно и лесно, но аз си дадох сметка, че се насилвам да си внуша нещо, което не идва отвътре и когато се уморя, пак виждам това, което действително усещам. Положителното мислене само ме разсейва за известно време, не ми решава проблема, защото той си съществува. Но няма дя търся врачки и баячки да ми помогнат, в това съм категорична.

не, определено нямам предвид положително мислене за разсейване, а конкретно за решаване на самия проблем. Защото мисълта е сила и може да променя дори събития. Важното е правилно да се работи с нея. При сериозни проблеми може да е нужно по-сериозна работа(в в допълнение към положителните утвърждения, да се подсили ефекта)
Но трябва да се изследва какъв е самия проблем и как може най-подходящо да се реши. За това може да помогне и анализ на рожденния хороскоп.

# 328

не, определено нямам предвид положително мислене за разсейване, а конкретно за решаване на самия проблем. Защото мисълта е сила и може да променя дори събития. Важното е правилно да се работи с нея. При сериозни проблеми може да е нужно по-сериозна работа(в в допълнение към положителните утвърждения, да се подсили ефекта)
Но трябва да се изследва какъв е самия проблем и как може най-подходящо да се реши. За това може да помогне и анализ на рожденния хороскоп.

А Бог не може ли да помогне?

# 329
Не оправдавам никой  - пък било то и протестантски пастор - който прави шоу, за да привлича последователи.
Християнството не е шоуспектакъл.

А това са новите начини на представяне.
Лекуването е факт, но и аз не знам каква сила се използва. Предполагам молитвите помагат, но до колко?!

Общи условия

Активация на акаунт