Ясновидки (врачки)

• 322 753
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Разбира се, че гледах "Ясновидци", но това което бях чела за нея беше доста преди да гледам предаването. И някак предубежденията ми надделяха и не можах да приема, че "ясновидските" способности на Ивелина Христова са чиста монета.
На мен ми хареса единствено Вера. Peace

# 466
Здравейте, и аз много повярвах на телевизията и мислих, че това,което виждат очите ми е истина,но се оказа голяма заблуда.Моя приятелка живее на нейната улица и каза,че не знае Ивелина да има такива свръхвъзможности.Записах се и с огромно нетърпение и  очакване отидох.Разочарованието ми беше ОГРОМНО и не само на мен,но и на др. хора пропътували много км.Зададе ми куп помощни въпроси и  постоянно се опитваше да налучка нещо,много е елементарна и няма  почти никакви познания в много области от живота.А и парите,които взема не са никак малко.Имаше 1 човек,който пита за изчезналия си син и тя му каза,че работи само със дедективска агенция не може да му каже нищо,на 1 жена,която беше дошла чак от Враца не позна,че е загубила сина си при катастрофа и това я е съсипало,а и каза,че всичко е наред в къщи и няма никакви проблеми нито със здравето нито със близките и ,и на др. случаи станах свидетелка и не вярвам да съм улучила лош момент.Поздрави на всички

# 467
Не знам защо си въобразявате, че един ясновидец трябва всичко да ви познае. Който внимателно е гледал, е видял със сигурност какъв процент от информацията улавя един или друг. И най-добрите в света могат да не видят важни неща. А Ивелина има сравнително не лоши способности.

# 468
Може ли аз да се включа:

Който каквото ни мисли момичета, Господ да му го дава ! /Нека да е в троен размер/

# 469
Видях,че е писано за Адем мога само едно да кажа познава на 100% и помага които иска да вярва !!!!!!!!!!

# 470
zdraveite az moga da vi dam telefona na edna gleda4ka ot sofia mnogo sam dovolna ot neia ako niakoi ima interes da mi pishe Grinning

# 471
Видях,че е писано за Адем мога само едно да кажа познава на 100% и помага които иска да вярва!!!!!!!!!!

Ама ти сериозно ли?! Joy

http://story.rozali.com/spodeleno/p5767.html   

# 472
Моля ви кажете някой който наистина познава.Имам проблем и искам да еда.Ако може да е във Варна или пък наоколо ще е супер.Просто ако някой е ходил и е доволен да сподели .
Благодаря ви предварително

# 473
моля , ако има някой информация за врачка в пловдив... да сподели или да ми пише ЛС... прочетох страниците , но не открих нищо за пловдив...  Rolling Eyes

# 474
Iskam da pomolq "InaV" za koordinati na vyprosnata jena v Pernik.Spe6no mi trqbva.I az sym ot tozi grad , imam strahotni problemi i mn iskam da q posetq.Thanks............ Praynig

# 475
  • Sofia
zdraveite az moga da vi dam telefona na edna gleda4ka ot sofia mnogo sam dovolna ot neia ako niakoi ima interes da mi pishe Grinning
И какво толкова ти помогна и позна тази гледачка?

# 476
Някой последно ходи ли при жената в Люлин 2- Ангелина-вашето мнение моля!

# 477
Някой има ли координати на Слава от Варна.Чувала съм много противоречиви неща за нея -че познава и че не познава но искам да отида при нея .Зная къде живее колко пъти съм ходила но не мога да вляза.Ако някой има телефон на който да си запиша час моля да сподели на лични.

# 478
А защо някой трябва да ви казва, неща които си знаете - да ми каже,че имам сестра еми то това и аз го знам Crossing Arms В повечето случаи тези печени измамници са страшни психолози и като клъвне някой само по стойката на тялото разпознават в правилна посока ли бият...
Знам,че човек не от хубаво тръгва по такива работи, но приемете че каквото и да ви кажат,няма да го промените.
Ужасявам се от факта, че когато кажат на човек нещо лошо,той започва само за това да мисли и така чрез мислите си докарва много по-голяма беля Confused Мислете трезво и положително Peace

# 479
Искам да споделя и моето мнение относно темата:

От предсказания се нуждаят хората, които са слаби  и не са уверени в себе си.
Ние трябва да бъдем силни и да се стараем да следваме интуицията си и да следваме пътя, показан ни от Бог и Вселената. Повярвайте ми това е цената на успеха.
Повярвайте в себе си, мислете позитивно и нещата ще се случват така, както искате вие да се случат.

Напълно заставам зад думите на кокетка

Общи условия

Активация на акаунт