Ясновидки (врачки)

• 324 888
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Жена, близка за семейството ми каза, че врачка й е казала, че детето ми ще е болно още дълго време, а аз и мъжът ми ще се разведем.
Е, да й вярвам ли ? Аз мисля, че от злоба сама си го е измислила, а и да й го е казала, кои съвестен човек може да каже това нещо на някой, дори и ако те мрази? А въпросната жена е роднина на мъжа ми. Едва ли не си отправи пожеланията към нас. И аз какво? Да се притесна и да тръгна по врачки ли? Или да се плаша да не ни направи магия?

# 481
Жена, близка за семейството ми каза, че врачка й е казала, че детето ми ще е болно още дълго време, а аз и мъжът ми ще се разведем.
Е, да й вярвам ли ? Аз мисля, че от злоба сама си го е измислила, а и да й го е казала, кои съвестен човек може да каже това нещо на някой, дори и ако те мрази? А въпросната жена е роднина на мъжа ми. Едва ли не си отправи пожеланията към нас. И аз какво? Да се притесна и да тръгна по врачки ли? Или да се плаша да не ни направи магия?
Свиркай си и горе главата на пук на нея, и ще видиш как ще се поболее от яд Twisted Evil

# 482

Смяташ че ако наистина гледачка и е казала подобно нещо, трябва да го крие от теб? Или самата гледачка ако е видяла такива неща трябва да излъже?

# 483
А защо някой трябва да ви казва, неща които си знаете - да ми каже,че имам сестра еми то това и аз го знам Crossing Arms В повечето случаи тези печени измамници са страшни психолози и като клъвне някой само по стойката на тялото разпознават в правилна посока ли бият...
Знам,че човек не от хубаво тръгва по такива работи, но приемете че каквото и да ви кажат,няма да го промените.
Ужасявам се от факта, че когато кажат на човек нещо лошо,той започва само за това да мисли и така чрез мислите си докарва много по-голяма беля Confused Мислете трезво и положително Peace

Нито едно гледане не започва от неща които не знаеш, т.е. от бъдещето. Гледачът се концентрира първо на миналото и на известни факти за да са увери че информацията която получава е реална.

Колкото до негативната информация, човек който иска да знае трябва да е готов да чуе истината във всичките и варианти. Ако смяташ че няма да понесеш негативна информация, просто не ходиш.

# 484
Смяташ че ако наистина гледачка и е казала подобно нещо, трябва да го крие от теб? Или самата гледачка ако е видяла такива неща трябва да излъже?

Аз смятам, че ако "гледачката" го е казала (ако изобщо го е казала) трябва да го каже лично на заинтересования човек, а не да говори зад гърба му. Най-малкото би било непрофесионално и уронващо авторитета й. Защото ако приемем че е редно да казва лоши неща за някого пред другиго, то в такъв случай по нищо не би се отличавала от махленските клюкарки. И каква ще е разликата м/у нея и тях? Никаква.

# 485
Става въпрос за близки роднини, а не за комшийки. Няма нищо непрофесионално когато ми се гледа на мен да се разкажат неща, касаещи родителите ми или брат-сестра. Защото ние сме свързани с близка кръвна връзка и моят живот е неразривно свързан с техния.

# 486
Такива лоши неща като болно дете, бъдещ развод, се казват само лично на заинтересования. Разводът засяга само съпрузите и децата им, а не близки и далечни роднини.

Затова съм напълно сигурна че в случая не се касае за никаква ясновидска прогноза, а за най-обикновени зли пожелания.

# 487
Ясновидката казва това което вижда или получава като информация. Независимо лошо или не, и независимо дали засяга лично този на когото гледа или негови близки.
Сега...че съществуват ясновидци, които си премълчават подобни неща, съществуват, но то е от някакви предразсъдъци и лични убеждения. Както съществуват лекари които крият от болния лоши диагнози. А последното е доказано че е само във вреда на човека. Всеки има право на информация за себе си, каквато и да е тя.

# 488
Да, всеки има право на информация за себе си, но не и натрапена информация, която в случая се изразява в чисти зложелания, изказани и прикрити под формата на мнима ясновидска прогноза.

# 489
Да, всеки има право на информация за себе си, но не и натрапена информация, която в случая се изразява в чисти зложелания, изказани и прикрити под формата на мнима ясновидска прогноза.

Ние не можем да знаем дали информацията е натрапена, нито дали ясновидската прогноза е мнима. Това си остава на съвестта на двете. Ясновидската прогноза би могла да бъде съвсем реална, както и предаването и да е било съвсем доброжелателно и информативно.

# 490
Няма нищо непрофесионално ......
Благородна "професия"......няма що!

# 491
Ние не можем да знаем дали информацията е натрапена, нито дали ясновидската прогноза е мнима. Това си остава на съвестта на двете. Ясновидската прогноза би могла да бъде съвсем реална, както и предаването и да е било съвсем доброжелателно и информативно.

Значи няма нищо недоброжелателно в това да ти подхвърлят, че семейството ти ще се разпадне или децата ти ще се разболеят Shocked ooooh!

А дали зложелателят има съвест е друг въпрос...

# 492
аз четох ... четох ...
и не разбрах - има ли реална  гледачка или няма ?!

# 493

Значи няма нищо недоброжелателно в това да ти подхвърлят, че семейството ти ще се разпадне или децата ти ще се разболеят Shocked ooooh!

А дали зложелателят има съвест е друг въпрос...

Няма нищо недоброжелателно да ти кажат това, което им е казала ясновидката. За да си имат предвид. Бъдещето може да бъде променяно. Ако такава информация излиза сега, значи човекът действа и реагира по такъв начин, че това ще доведе в бъдеще до такива последици. Бъдещето може да се промени ако се промени настоящето. Затова човек трябва да знае. За да знае как да живее и реагира на житейските обстоятелства.

# 494
Аз ако обичам близкият човек, за когото са ми казани подобни думи, не бих му споделила, за да не го нараня. И не само ако го обичам, а и ако не го обичам. Не бих взела думите под внимание, защото знам, че тази жена не обича моето семейство и много пъти ни е правила проблеми( става въпрос за сестрата на мъжа ми),за   която не мога да кажа нищо добро. Ние вече приключихме взаимоотношенията си с нея, а освен нас, не контактуват с нея още много хора като братовчедка й, братовчед й, приятелките й, дъщеря й и да не изброявам... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт