Ясновидки (врачки)

• 324 883
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Не се карайте бе момичета.Всеки си има някакво становище по проблема.Аз си мисля ,че тази тема е за споделяне на различни преживявания по тази тема.И ако иска някой съвет ,а не за разправии.Айде сега всеки даси разкаже има ли някой когото е посещавал и му е познал.Аз съм ходила на гледачки ама никоя не ме е смаяла със заложби.А ми се ще да ида при някого който е проверен .Една при която ходих уж много известна беше пияна и такива глупости ми говори,че направо паднах от смях.

# 496
Какво им вярвате!?.Всичко е  в главата хорааа!Каквото си внушиш това ще бъде.Колкото повече се отдаваш на стаховете си те толкова повече ще те обземат #2gunfire

# 497
аз четох ... четох ...
и не разбрах - има ли реална  гледачка или няма ?!

Вие само спорите !
 Не намирам смисъл в това !
 Не може ли просто всеки да сподели опита си и да каже има ли реална гледачка или няма ?!!

# 498
Има една в Сандански, която съм я признала.

# 499
Има една в Сандански, която съм я признала.

може ли повече подробности

# 500
На вратата й пише лечител, но иначе си е ясновидец в чист вид. Незнам как го прави, гледа те и ти говори даже назова името на мъжа ми и каза да влезе и той. А той чакаше отвън, без тя да знае. Това за което отидох се случи на 100% така, както го каза тя, въпреки че всички доктори казваха обратното. И още нещо, свързано с мъжа ми пак изцяло позна. На времето е познала всичко на свекърва ми.

# 501
Ясновидката казва това което вижда или получава като информация. Независимо лошо или не, и независимо дали засяга лично този на когото гледа или негови близки.
Сега...че съществуват ясновидци, които си премълчават подобни неща, съществуват, но то е от някакви предразсъдъци и лични убеждения. Както съществуват лекари които крият от болния лоши диагнози. А последното е доказано че е само във вреда на човека. Всеки има право на информация за себе си, каквато и да е тя.
Лично аз смятам, че на човек не трябва да му се казва истинската диагноза, защото така му се съсипват последните дни живот. В повечето случаи болният сам стига до истината, защо трябва да му я натякваме?! Много грозно ми звучи някои да дойде и да ми каже че ми остават пет дена живот и аз кво да правя сега? А като минат петте дена да живея още десет години, защото и такива случаи познава историята.

# 502
Ясновидката казва това което вижда или получава като информация. Независимо лошо или не, и независимо дали засяга лично този на когото гледа или негови близки.
Сега...че съществуват ясновидци, които си премълчават подобни неща, съществуват, но то е от някакви предразсъдъци и лични убеждения. Както съществуват лекари които крият от болния лоши диагнози. А последното е доказано че е само във вреда на човека. Всеки има право на информация за себе си, каквато и да е тя.
Лично аз смятам, че на човек не трябва да му се казва истинската диагноза, защото така му се съсипват последните дни живот. В повечето случаи болният сам стига до истината, защо трябва да му я натякваме?! Много грозно ми звучи някои да дойде и да ми каже че ми остават пет дена живот и аз кво да правя сега? А като минат петте дена да живея още десет години, защото и такива случаи познава историята.

Има цяла наука, която се занимава с психологическите проблеми на взаимоотношенията между лекуващи и пациенти. И цели университетски катедри, занимаващи се точно с този проблем. Отдавна е научно доказана ползата от съобщаването на диагнозата и вредата от скриването и. Спорът е абсолютно безсмислен. Това което смяташ ти, е неправилно, основано на лични страхове и догадки или някакви предубеждения и бабини деветини.

# 503
Добрите гледачки не говорят за смърт и смъртоносни болести, дори и да видят нещо такова.

# 504
  • България
Никой не може да ме убеди , 4е има смисъл от ходене по вра4ки, дори и да "познават".
Бог е този, който има власт над живота ни , а не съдбата или каквото ни е "писано".
4овек може да промени живота си във всеки един момент като се довери на Бог,  а не на някакви вра4ки.
В Библията е казано да се пазим от "лъжепророци". Peace
Дали някой може да ме убеди в противното? Мисля, 4е не...

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 14:00 от norah

# 505
Никой не може да ме убеди , 4е има смисъл от ходене по вра4ки, дори и да "познават".
Бог е този, който има власт над живота ни , а не съдбата или каквото ни е "писано".
4овек може да промени живота си във всеки един момент като се довери на Бог,  а не на някакви вра4ки.
Абсолютно съм съгласна с теб. Църквата е по- силна от всичко. А тези, които ходят за разни магии, незнам дали могат да се нарека хора изобщо. Долно е да се занимажаш с такива неща. По- добре когато имаш проблем, запали 1 свещичка, помоли се и не се занимавай с глупости.

# 506
Църквата е по- силна от всичко. ....... По- добре когато имаш проблем, запали 1 свещичка, помоли се и не се занимавай с глупости.

Бог е по-силен от всичко. Wink
Проблема е, че когато искаш Бог да ти помогне бива и да се промениш, да спреш да постъпваш по определен начин, а на хората не им отърва.  Laughing

# 507

Все едно да не ходиш на лекар когато си болен, защото съдбата ти е в ръцете на Бог.
Двете неща нямат нищо общо. Ясновидецът не претендира на управление на съдбата ти. Може би Бог е решил че точно среща с ясновидец ти е нужна.

# 508
  • Добрич
Днес съвсем случайно попаднах на тази тема, но тъй като смятам, че в живота няма случайности си направих труда да я прочета цялата. Едва ли "привържениците" и "противниците" на врачките могат да се достигнат до единомислие.  Според мен дали човек ще отиде на врачка зависи от вътрешното му усещане. Най - важното е да е в хармония с желанията си. Ако изпитва потребност да посети врачка добре е да го направи. Ако изпитва потребност да се помоли на Бог също е най - добре да го направи. Потребностите на различните хора са различни. Сещам се за една мисъл " Истината всеки я разбира различно".

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 00:56 от Вела

# 509
Аз съм против врачките защото повечето са шарлатани и го правят с цел печалба.
Само веднъж в живота си съм ходила при една жена и то попаднах съвсем случайно. Детето ми беше болно и за него бях готова и накрай света да отида стига някой да ми каже къде е изхода.
Така попаднах на една жена,Николина Игнатова от Асеновград. Попитах я директно и тя ми отговори контретно на въпроса ми. Детето ми оздравя и аз от тогава никого за нищо не съм търсила. Не ми струваше пари освен пътните до там. Беше отдавна,преди почти 15 години и не помня никакви координати нито мога да ви ориентирам.
Смятам,че няма нищо по ценно от здравето и всичко останало зависи от нас самите.

Общи условия

Активация на акаунт