Ясновидки (врачки)

• 324 878
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
По темата мога да кажа, че имам една " ЛУДА " приятелка , която е обиколила почти повечето гледачки в България - резултата е , че нито една до сега не и е познала нищичко от това, което и се случва ...

# 526
Да разбирам ли, че вярвате в обладаването от духове????!!!

По Дискавъри съм гледала не един филм по темата.
[/quoteДискавъри-то едва ли е критерия, по който може да се обсъжда темата. Не смятам, че това в момента е приоритет на тази тема, има специален, форум на вещерите, където обсъждат обладаването на духовете, ние сме обикновени майки и само изказваме мнения по някои въпроси, свързани с темата.
Между другото темата започна да става доста интересна. Каквото и да си говорим, почти няма човек който да не е ходил по гледачки, все пак въпроса е:  Как да разпознаеш гледачката дали контактува с добрите или с лошите духове, след като и тя самата не знае от кого приема информацията?!

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 14:51 от Zeleno meche

# 527
Цитат
Между другото темата започна да става доста интересна. Каквото и да си говорим, почти няма човек който да не е ходил по гледачки, все пак въпроса е:  Как да разпознаеш гледачката дали контактува с добрите или с лошите духове, след като и тя самата не знае от кого приема информацията?!

Въпросът е глупав- информацията не се приема от никакви духове. Има различни начини на получаване-мисли, картини и т.н., но механизмът е основан на достъп до едино информационно пространство или до контакт със света на мъртвите. Няма добри и лоши, бели и черни. Има повече или по-малко способни.

# 528
Как да разпознаеш гледачката дали контактува с добрите или с лошите духове, след като и тя самата не знае от кого приема информацията?!

В Библията много ясно си е написано "По плодовете им ще ги познаете". Хората които пророкуват от Бога, това което ще ти кажат ще те води до - покаяние, насърчение, изграждане. Няма да ти каже нещо различно от това което е поставено като стандарт на живот в Библията. Пророчеството трябва да показва пътя към Бога, на да задоволява някакви наши си егоистични потребности.
(Например пророк на Бога никога няма да ти каже да се разведеш, да излъжеш, да принесеш жертва на нещо и някого...да си направиш талисман и т.н.)

А това, че врачките и тем подобни са си обладани го знам от личен опит.

# 529
Талисманите пък къде ги записа и тях към "обладаните"?  Laughing Мартеницата също е талисман между другото.

# 530
Цитат

Въпросът е глупав- информацията не се приема от никакви духове. Има различни начини на получаване-мисли, картини и т.н., но механизмът е основан на достъп до едино информационно пространство или до контакт със света на мъртвите. Няма добри и лоши, бели и черни. Има повече или по-малко способни.

Направо си противоречиш. Не се приема от никакви духове информацията, ама можело и контакт със света на мъртвите. Не мога да се съглася че няма добри и лоши духове. Самоубийците от сектите не отиват ли при лошите духове, в Библията не случайно пише за злото - в природата винаги има баланс между добро и зло, като естествено доброто винаги побеждава. Между другото същия глупав въпрос съм го задавала на ясновидци, никой от тях не ми каза че е глупав въпроса. Всъщност и никой от тях не  знае със сигурност откъде приема информацията и с какви духове контактува, така че въпросът е много сериозен и никак не ми се струва глупав. Те могат само да гадаят и да се надяват че е от Бога.  Те знаят само и всъщност са само едни проводници на информация, но до там, не съм сигурна че могат да контролират последиците от вредите които нанасят в аурата и живота на дадения човек, пък и в повечето случаи са безпомощни да оправят и собствените си проблеми. Лично аз се въздържам да агитирам хората да ходят по гледачки, точно обратното, винаги им казвам, че отговорът е вътре в тях, или в Библията, в 10-те божи заповеди и т.н., стига да има кой да ме разбере естествено.

# 531
Да, има известно противоречие. Като правило, тези които общуват с мъртвите, знаят точно с кой се свързват. Те ги виждат, чуват и разговарят с тях. Значи, в неговата сила и власт е да определи доколко един дух е добър или не. Подобен е феномена на баба Ванга. Тя не се е забърквала с тъмни сили. Тя е получавала информацията и не само по този начин, но и с достъп до информационното пространство чрез кристалите на захарта.
Обикновенно екстрасенсът добре знае как и от къде получава информацията. И със сигурност знае добри ли сили му помагат.

С тъмни сили се свързват разни магове-черни, бели и незнам какви си. И те точно знаят какви сили им помагат (сами си ги и призовават), доколко тези сили могат да вредят и как трябва да се предпазват.

Не знаят какви духове и сили действат, само хора, които без да имат нужните знания и без да знаят как,  се занимават със спиритически сеанси. Това не са ясновидци.

# 532
Преди около 9-10 години ходих няколко пъти при екстрасенса д-р Стоева. Изключително интелигентен човек с лекарско образование и страшно готина. Ходих при нея заради чистото удоволствие от разговорите които водихме. Страхотна е. Тя приемаше на две места, през седмицата в кв. Емил Марков (сега Гоце Делчев), а през уикенда в кв. Красна Поляна. Бях в чужбина известно време и като се върнах я потърсих, но я нямаше на нито едното от двете места. Продължавам отчаяно да я търся, за съжаление не знам малкото й име, единственото което знам е че някога е била в БЧК. Моля ако някой знае нещо за нея непременно да ми пише. Дано да е жива и здрава и да продължава да работи.

# 533
За мене добрия ясновидец трябва да бъде и добър маг. Щом ми даваш примера с баба Ванга, ще ти кажа че нейните ритуали с кукла  и тем подобни против безплодие са довели на бял свят доколкото си спомням поне около 2000 бебета, може би цифрата да не е точна. Та искам да ти кажа че тя е добър ясновидец и маг. Но нея я остави настрана, говорим за сегашните чародей-ки. 

# 534
  • Burgas, Bulgaria
преди 8м. една гледа4ка която гледа на кафе казала на майка ми 4е свеки ще по4ине до края на годината.Свеки по4ина на 6.11.08. без да е боледувала в моите ръце се свла4и и до там.............  Confused Confused Confused
същата е казала доста неща които са се слу4или,тя казва 4е е наследила дарбата си от баба си която е била знахарка.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 22:33 от mamaMi

# 535
mamaMi, задавала ли си си въпроса, че самите тези хора могат да предизвикват лошите неща които предсказват?

Преди години моята свеки отиде при една дето уж се представяла за православна, после палела свещи дъра бъра, следствието синът ми влезе в болница и щеше да умре и само поста и молитвата го спасиха, а брата на съпруга ми се разболя с нещо на черния дроб и до днес си е зле... като говорих в последствие с нея тя ми обясни, че е отишла за добро и, че въпросната жена е предсказала и двете неща, за мен тя ги е предизвикала. Слава на Бога, че ни пази.

# 536
За мене добрия ясновидец трябва да бъде и добър маг. Щом ми даваш примера с баба Ванга, ще ти кажа че нейните ритуали с кукла  и тем подобни против безплодие са довели на бял свят доколкото си спомням поне около 2000 бебета, може би цифрата да не е точна. Та искам да ти кажа че тя е добър ясновидец и маг. Но нея я остави настрана, говорим за сегашните чародей-ки. 

Аз не съм чувала за магическите и способности. Но мога да кажа, че хората непрекъснато си служат с ритуали и без да са магове. Колко само ритуали има в българските традиции, не е истина. Дори не се и замисляш с колко самата ти си служиш. Езически, да не кажа направо магьоснически ритуали присъстват и в българската църква. Жертвоприношения и курбани разни. Чиста вода магия и между другото, не съм убедена в добрите действащи сили.
Доста ясновидци прилагат леки ритуали, но това няма връзка с разни тъмни сили, нито със сериозно окултно магьосничество..

# 537
mamaMi, задавала ли си си въпроса, че самите тези хора могат да предизвикват лошите неща които предсказват?

Преди години моята свеки отиде при една дето уж се представяла за православна, после палела свещи дъра бъра, следствието синът ми влезе в болница и щеше да умре и само поста и молитвата го спасиха, а брата на съпруга ми се разболя с нещо на черния дроб и до днес си е зле... като говорих в последствие с нея тя ми обясни, че е отишла за добро и, че въпросната жена е предсказала и двете неща, за мен тя ги е предизвикала. Слава на Бога, че ни пази.

Добре че ви пази, че щом се лекувате с пост и молитва.... ooooh!

# 538
Добре че ви пази, че щом се лекувате с пост и молитва.... ooooh!

Да защото лекарите казаха, че нищо не могат да направят за него!

# 539

[/quot

И аз така мисля, че на подсъзнателно ниво е подработила свекърва ти и това е ирадирало после върху хората които обича най-много, а именно внучето и деверът ти. Просто е наляла масло в огъня както се казва и е задействала страховете на свекърва ти.

Ксения, дай ако обичаш пример за обикновен ритуал в ежедневието, че нещо не съм в час, с какви ритуали си служим?

Общи условия

Активация на акаунт