Ясновидки (врачки)

• 324 878
  • 751
  •   2
Отговори
# 510
Може би Бог е решил че точно среща с ясновидец ти е нужна.

Бог ти е дал достатъчно начини, за да може да го чуеш и разбереш, стига да искаш и да ти отърва. Първото е Неговото Слово, а второто е Святия Му Дух.

"Най - важното е да е в хармония с желанията си"- те и убийците са в хармония с желанията си ...

# 511
  • Добрич
"Най - важното е да е в хармония с желанията си"- те и убийците са в хармония с желанията си ...

Само, че убийците вредят на други хора, докато ако отидеш на врачка , за да се интересуваш за собствения си живот по никакъв начин не вредиш на другите хора. А и не се преследва от Наказателно процесуалния кодекс. Мисля, че сравнението е неуместно.

# 512

Само, че убийците вредят на други хора, докато ако отидеш на врачка , за да се интересуваш за собствения си живот по никакъв начин не вредиш на другите хора. А и не се преследва от Наказателно процесуалния кодекс. Мисля, че сравнението е неуместно.

Исках да кажа, че това, че ти си мислиш, че си в хармония не е достатъчно условие това което правиш да е добро.
 А ходенето на врачки вреди на твоята душа преди всичко. Wink

# 513
  • България
Никой не може да ме убеди , 4е има смисъл от ходене по вра4ки, дори и да "познават".
Бог е този, който има власт над живота ни , а не съдбата или каквото ни е "писано".
4овек може да промени живота си във всеки един момент като се довери на Бог,  а не на някакви вра4ки.
В Библията е казано да се пазим от "лъжепророци". Peace
Дали някой може да ме убеди в противното? Мисля, 4е не...

Все едно да не ходиш на лекар когато си болен, защото съдбата ти е в ръцете на Бог.
Двете неща нямат нищо общо. Ясновидецът не претендира на управление на съдбата ти. Може би Бог е решил че точно среща с ясновидец ти е нужна.
Сравнението е неуместно. Лекарите лекуват, докато вра4ките само пророкуват Wink.
Дале4 съм и от всякакъв религиозен фанатизъм Stop и дори в миналото съм ходила по вра4ки, но ве4е не виждам смисъл да го правя Simple Smile. А преди половин година се консултирах с астролог, който верно позна доста , но въпреки това 4увствам вина и дори срам , 4е в от4аянието си се допитах до него.

# 514
Сравнението е неуместно. Лекарите лекуват, докато вра4ките само пророкуват Wink.
Дале4 съм и от всякакъв религиозен фанатизъм Stop и дори в миналото съм ходила по вра4ки, но ве4е не виждам смисъл да го правя Simple Smile. А преди половин година се консултирах с астролог, който верно позна доста , но въпреки това 4увствам вина и дори срам , 4е в от4аянието си се допитах до него.

Пророкуването е способно да лекува. Има огромна сила да лекува душата, а също може да насочи към точните начини или лекари за да се лекува тялото. Баба Ванга с пророкуването си е излекувала и помогнала на много хора. При все това, тя не е преставала да бъде изключително вярващ и религиозен човек. Да отричаш съществуването на ползата от ясновидството не е много по-божески. Тя е очевидна.

# 515
  • България
В темата за подсъзнанието дискутирахме доста за ясновидките/ вра4ките....Намерих в Библията доказателство, 4е пророкуването е дар от Бог и никъде не е упоменато, 4е е грях newsm78. Но също така ни предупреждават да се пазим от "лъжепророци" , а такива "дал Господ" Rolling Eyes.
Много е трудно да се разбере предварително дали един 4овек е обладан от добри или лоши сили(духове), когато пророкува. Освен това винаги имаме свободен избор , ако не вярваме в това ,тоест в силата на молитвата , вярата и духовния живот , то тогава какъв е смисълът на живота? Все едно сме обре4ени от самото си раждане да живеем по един определен на4ин , без надежда за промяна към по - добро.
Аз не бих тръгнала по вра4ки , след като съм се убедила многократно, 4е от Бог по- силен няма.
Когато се съмняваме в него, ние никога няма да полу4им  неговата помощ, а ще раз4итаме на помощта на обикновени хора, като нас, които макар и да умеят да гадаят и лекуват, са все пак с ограни4ени способности.

# 516
  • Добрич
...Дале4 съм и от всякакъв религиозен фанатизъм Stop и дори в миналото съм ходила по вра4ки, но ве4е не виждам смисъл да го правя ...

Това се отнася и за мен. Само бих допълнила, че и аз се занимавах с гадаене като ученичка и като студентка и обикновено познавах. Сега ако имам някакъв проблем, който не мога да реша  се допитвам до Библията. Там ще потърся отговор на въпроса, който ме вълнува.

...Много е трудно да се разбере предварително дали един 4овек е обладан от добри или лоши сили(духове), когато пророкува...

Напълно съм съгласна и това е причината да нямам желание да посещавам врачки. Но уважавам правото на всеки човек да има собствено мнение дори, когато то се различава от моето... Всеки има право на избор как да постъпи и когато това не вреди на никого друг не разбирам защо толкова се опитват " привържениците" и " противниците" на врачките да се убедят едни други в правотата си. Човек се учи от грешките си. Ако не си извлече поука от тях ще продължи да ги повтаря докато  разбере къде бърка.

# 517
  • България
В Библията пише:
Второзаконие 18:10-12
10. Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън {Т.е., който изгаря сина си или дъщеря си в огън.}†, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
  11. никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;
  12. защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.
 А на всеки е дадена свободна воля, за да решава какво да прави.

Върнах се назад в темата и намерих това. Peace

# 518
  • София
Да разбирам ли, че вярвате в обладаването от духове????!!!

# 519
  • Добрич

По Дискавъри съм гледала не един филм по темата.

# 520

По Дискавъри съм гледала не един филм по темата.

За ясновидство не си ли гледала по Дискавъри? Дискавъри ли е критерия дали може или не може да се вярва?

# 521
  • София
Като зная колко смешни са родните ни "врачки", си мисля, че светът на духовете ще да е някое твърде забавно място, а те самите - велики купонджии.

Ту мъч Дискавъри.

# 522
Като зная колко смешни са родните ни "врачки", си мисля, че светът на духовете ще да е някое твърде забавно място, а те самите - велики купонджии.

Ту мъч Дискавъри.

Клонке, аз си мисля, че във всека тема влизаш за да се лиготиш. Взе да ми писва където и да вляза само глупости от теб да чета. То има място и време и за малко лиготия, но от теб, никъде нищо сериозно и по същество. Моля, остави темата на мира!

# 523
  • Добрич
За ясновидство не си ли гледала по Дискавъри? Дискавъри ли е критерия дали може или не може да се вярва?

Гледала съм и за ясновидки. В тази тема много интересно тълкувате написаното. Вярвам във възможностите на не всички врачки, но не бих отишла при тях, защото както вече споменах:

...Много е трудно да се разбере предварително дали един 4овек е обладан от добри или лоши сили(духове), когато пророкува...

Напълно съм съгласна и това е причината да нямам желание да посещавам врачки. ...

# 524
  • София
Няма такова нещо, Ксения, темата за пердетата я четох с внимание, интерес и без грам "лиготия", даже и без да се впиша.И то няколко издания.

Ще извиниш присъствието ми в тая тема, но хич не се лигава, като казвам, че врачките родно производсво са нелепо смешни. И естествено си правя извод, че ако са обладани от духове, то те ще да са купонджии. Няма защо да ти напомням баба Йога. Нейният дух ще да е бил дрогиран или си е имало цяло сборище в нея на веселяци пияндета.

А че е възможно някои хора да имат видения, които да съвпадат с някаква минала или бъдеща реалност, аз не отричам, защото не мога да отрека или потвърдя нещо, което не ми се случвало.
Затова само си чета, а коментарите ми са съвсем невинни.
И от тях нищо не произтича.

П.П. Ти пък намери в коя тема точно да ме призовеш към сериозност Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт