Ясновидки (врачки)

• 325 161
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
тъпа женка
те могат да видят само проекцията на моментното ти състояние в бъдещето и евентуално да познаят един от възможните варианти на развитие на събитията.
абсолютно правилно Peace
Колко удобно, нали? Ако не познаят - променени са обстоятелствата и "проекцията" ти се е озовала в друго бъдеще... Тинтири-минтири! Лошото е, че пари искат за тези свои упражнения по психология на масите. А и винаги има балъци, готови да ги дадат.
то и в църквите се искат парички, а за свещички, я за иконка, я за кръщене, ча да не ти се изгуби душата и за незнам си още какво и то винаги с цел опрощаване на греховете, изцеление на душата и тн....
и то не попада  в наказателния кодекс понеже се дава доброволно и дори с почти определена тарифа... Mr. Green

твой си е избора в крайна сметка кой да си и къде да си даваш твоите пари ! Peace а най вече как да се информираш и за какво Peace

# 271
... не всяко престъпление, предвидено в НК, се наказва със затвор...

НК или НКП?

Щото по Националния класификатор на професиите и длъжностите в Р. България трябва да гледаме код 96, единична група 5152, код на длъжността 5152-8001.

Не се разбира на първо четене в кой клас трябва да ги търсим.
Спомням си, че имаше и гадател първи клас, известен с репликата "Вервайте ми".

То на гадателите от този клас не им дреме за НК, пък на обикновените занаятчии от НКП ли?

ПП Из Класове в НКП: "Клас 1 - Президент, законодатели, висши служители и ръководители"...

http://www.mlsp.government.bg/class/store/viewitem2.asp?idProf=1383

# 272

НК или НКП?

НПК (Наказателно-процесуален кодекс), който аз си позволих за краткост, както често се изполва, да нарека НК (Наказателен кодекс).

то и в църквите се искат парички,
Да, както и в измамни чейндж бюра, фалшиви туристически агенции, мними следователи, измамни продавачи на резервни части. И? Дали правиш разлика между измама и плащане на такса? А иначе за църквите (независимо от коя деноминация) - надявам се някога да са също извън закона, но... мечти.

# 273

НК или НКП?

НПК (Наказателно-процесуален кодекс), който аз си позволих за краткост, както често се изполва, да нарека НК (Наказателен кодекс).

За НПК ясно.
Каламбурът е с Националния Класификатор на Професиите и длъжностите в Р. България:

Код длъжност    Наименование    Код НКП 96
5152-8001             Гадател   
5152-8002             Окултист           5146
5152-8003             Френолог          5146
5152-8004             Хиромант          5146
5152-8005             Ясновидец        5146

Както е описано тук:
http://www.mlsp.government.bg/class/store/viewitem.asp?idProduct=608

С две думи - хората се занимават с честен бизнес.
Парите са изкарани с труд и пот.

# 274
Холограма, то че ги има в класификатор - има ги. Въпросът е обаче кой ги контролира. Три служби поне следят касовите апарати на таксиджиите (преобладаващо мошеници). А тези - никой. Да не говорим изобщо на кой гений на юрисдикцията му хрумна, че хвърлящите боб са нещо различно от шарлатани, та даже и като професия ги определили Simple Smile То не е за чудене, след като повечето размахват дипломи от различни "институти", кичат се титли като "професор", издават "книги"...

Но така де, нали уточнихме - всичко е доброволно. Simple Smile Както и участието в рухнали пирамиди беше доброволно, както и повечето жертви на топлофикациите си плащат също доброволно надутите сметки... "Доброволно" е разковничето!

# 275

НК или НКП?

За НПК ясно.
Каламбурът е с Националния Класификатор на Професиите и длъжностите в Р. България:

Код длъжност    Наименование    Код НКП 96
5152-8001             Гадател   
5152-8002             Окултист           5146
5152-8003             Френолог          5146
5152-8004             Хиромант          5146
5152-8005             Ясновидец        5146

Както е описано тук:
http://www.mlsp.government.bg/class/store/viewitem.asp?idProduct=608

С две думи - хората се занимават с честен бизнес.
Парите са изкарани с труд и пот.

Маллеееейй  ooooh! !

# 276
Но така де, нали уточнихме - всичко е доброволно. Simple Smile Както и участието в рухнали пирамиди беше доброволно, както и повечето жертви на топлофикациите си плащат също доброволно надутите сметки... "Доброволно" е разковничето!

А защо ги е имало пирамидите изобщо? Не е ли защото има хора, дето все далаверата търсят? Ама иначе все Костов и дядо Господ са виновни за всичко.
Що не осъдиш и тотото, че не печелиш?   Laughing

# 277
Щото тотото не обяснава, че е видяло астралното ми АЗ в проекция, където аз печеля шестица и апартамент в Люлин, а па после се оправдава с международното положение... Но стига съм им давала идеи Simple Smile

# 278
Щото тотото не обяснава, че е видяло астралното ми АЗ в проекция, където аз печеля шестица и апартамент в Люлин, а па после се оправдава с международното положение... Но стига съм им давала идеи Simple Smile

А на теб кой конкретно ти се е оправдал с международното положение?  Да не би да си потърпевш?
Сподели, да не вземе и някой друг да се опари.   Flutter

# 279
В НКП има ли ходжа? Когато аз пиша не по темата, постингите ми изчезват. Вашите не изчезват. Има ли нещо общо с броя на постингите ми?

# 280

Без малко да влезеш при "аналитичните специалисти" (клас 2, веднага след класа на президента, законодателите, висшите служители и ръководителите, който, разбира се, е 1).

Обаче някъде четох... "Ходжа на заплата няма".

Ти на заплата ли си?

# 281
  • някъде в орбита...
 oops Малко OFF
Периодично продължавам да получавам въпроси за една жена, която гледаше и за която писах преди време. Вече обясних на някои от мамите, че тя е починала. Съжалявам. Надявам се да намерите начин да се преборите с проблемите си   bouquet

# 282
Преди време ви питах дали знаете нещо за Адем ходжа. Ходих при него преди около 3 месеца,  а наскоро моя приятелка. Не знам колко помага, май не помага, но определено се закача с млади момичета и използва момента когато жената е отчаяна (иначе защо да ходи при него) и ги манипулира. Още мога да кажа, но не искам да изпадам в грозни подробности. Само ви казвам - жени внимавайте!

И аз бих ви казала същото за Адем! И аз няма да изпадам в грозни подробности, но и враг не бих изпратила при него - особено ако е млада жена!!!

# 283
Ангел Илиев

0896 878 929, София, Надежда

Аз съм доволна!

# 284
Ангел Илиев

0896 878 929, София, Надежда

Аз съм доволна!
Ангеле, свидят ти се паричките за вестникарска обява ли?

Общи условия

Активация на акаунт