Колко често мъжът Ви говори с майка си и как я нарича?

• 8 816
  • 220
  •   1
Отговори
# 150
И, да, не съм живяла никога без любов. Обожавам майка си, баща ми винаги ще ми липсва много. Не смятам, че обсебващите отношения са знак за много повече любов - напротив, когато обичаш някого, му даваш да диша и да върви по пътя си. Ето затова уважавам моята майка и затова я търся всеки ден. Ценя хора, които познават границите.

# 151
Какви някакви часа? И двамата сме работещи - нямаме този лукс да си лежим на дивана с крака във въздуха и да си навиваме къдриците на пръсти, докато лафим.

Тая па, другата, изплиска лигена - на час звъняно.

Ева, да, много ясно, че ще ѝ купя, както тя ми е платила обучението и добър стандарт на живот, докато се води обучението, в и извън България. Ако на теб ти се свидят 300 евро за родител, на мен - не.

На теб като не ти допада поведението на гаджето ти, го изговори с него. Този форум няма да ти помогне - и да ти кажем, че не е прав - какво?! Като седнете да вечеряте ще му кажеш "Непознати хора в един форум казаха, че да говориш с майка си не е нормално. Бъди нормален!"

Айде, от мен да мине - не е нормално да говори с майка си. Той е само твой - ако не престане да ѝ се обажда, търси наемен убиец. А-ма-ха.

Обсебващи отношения... по твоите стандарти. Нали така? Или гаджето ти е споделяло, че се чувства обсебен?

# 152
За разговори два пъти седмично ли ставаше въпрос?

# 153
Много на кръв се приема всичко, а уж просто си говорим.

Дефакто ненормално в конкретната връзка е това, което е ненормално за авторката, и николко мнения няма да я убедят в нещо друго. Ако очаква да промени мъж - бих я посъветвала да не залага на това, защото никоя жена не е променила мъжа си, макар че опитите продължават. Grinning Също така, ако е самоаналитична по природа, би могла да се разрови какво точно я дразни.

# 154
А значи ти търсиш майка си всеки ден, но мъжът не трябва да търси своята?Ти може да си му жена 5-10-20 години,но тя ще му е майка цял живот.

# 155
Какво ви става бе хора ?

Няма правилно е или грешно , кой, както, когато , защото
Защо делите семействата си, на свекървата и всички останали ? Говорите ,за хора които са 50- 60 годишни с всичките им изменения и утвърдени характери и биват наричани мърли с путювци за синове/в свекървенската / ... И какво, издигнахте се в очите на слепите ли ?

Аз деля хората на свестни и не ,  не на добри и лоши , защото, никой не е само такъв

# 156
  • София
Мъжът ми и майка му се чуват един- два пъти в седмицата, да се питат как са. Много се обичат, но и двамата не са по споделяния и приказки един с друг, той си общува с мен и няколко близки приятели, тя е млада, готина мацка със своя си работа, приятели, социален живот. 😎 Аз и тя се чуваме много често обаче- краставите магарета и т. н 😂.
Но това няма нищо общо с вас и нашият модел не е във ваша услуга. Ако той иска да се чува с нея и да споделят няма лошо,  но за теб не е така, въпреки че ти се чуваш с твоята майка редовно. Говори с него и му кажи, каквото си написала тук, разберете се и тогава планирай децата. 😁

# 157
Eva Vladova,
Защо твоето търсене на майка ти всеки ден не е обсебващо, а неговите разговори 2 пъти в седмицата са обсебващи? Дали ще е всеки ден по 10-15 минути или 2 пъти по половин час на седмица е горе-долу същото. Ама излиза аз с моята майка може по всяко време, той с неговата - не.

# 158
  • София
И, да, не съм живяла никога без любов. Обожавам майка си, баща ми винаги ще ми липсва много. Не смятам, че обсебващите отношения са знак за много повече любов - напротив, когато обичаш някого, му даваш да диша и да върви по пътя си. Ето затова уважавам моята майка и затова я търся всеки ден. Ценя хора, които познават границите.
Противоречиш си непрекъснато и наистина ли не разбираш?
Значи, ти обожаваш майка си и затова се чуваш всеки ден с нея, по колкото минути  ТИ решиш.

Но, момчето не бива да изпитва същите чувства и да решава колко време му е необходимо да комуникира, защото ТИ си решила, че 2 пъти в седмицата му е много, а и времетраенето на разговорите също!?
Пак ТИ си решила, че майка му прекрачва границите МЕЖДУ ТЯХ, защо?
Защото той не я търси всеки ден- както ТИ твоята  ли?
Или защото тя не му изисква да я търси всеки ден?

За съжаление, ти не познаваш границите на другите и ги газиш безапелационно, което няма да доведе до нищо добро.

# 159
Казах вече каква е разликата - аз споделям, но не чак всяка своя стъпка, мисъл, физиологична нужда... Не вярвам да не правите разлика между двете.

# 160
Ами постарай се тогава, да ги споделя с теб, вместо с нея. Ако това ще ти донесе утеха.

# 161
Ева, колко често според теб трябва да се чува с нея? Какъв е списъкът с одобрените теми? Каква трябва да е максималната продължителност на всеки разговор или седмичната му квота? Какво е допустимото обръщение?

# 162
  • София
Казах вече каква е разликата - аз споделям, но не чак всяка своя стъпка, мисъл, физиологична нужда... Не вярвам да не правите разлика между двете.
Нали ти решаваш какво да споделиш, а не той ти отпуска лимит?
Когато всеки ден говориш с някого, пак е в курса и на физиологичната ти нужда- няма какво друго да си кажете, освен моментните неща.
Когато говориш 2 пъти в седмицата, пак същото, но събрано по дни, отнема повече време.

ПП. За мен, да седиш и слухтиш какво си говорят двама души, освен ако не участваш и ти в разговора, е не особено възпитано.
А, пък да се опитваш да даваш акъл какво да си кажат и какво-не, е навлизане в личното пространство, което не съм позволявала никога.
Ти защо го правиш, след като той те уважава достатъчно, за да не ти се бърка в отношенията с майка ти?

# 163
При две чувания в седмицата - той трябва да си прави списък за яденото и физиологичните нужди от понеделник до четвъртък примерно, така излиза от думите на авторката. След това - нов списък от четвъртък до неделя. Ако е така - проблемът не е в майката, а в любимия. Но най-вероятно не е чак така.

# 164
Наистина този, който не го е изпитал...няма как да знае.
Момчето, където е писало по-назад за отношенията с майка му... Еми яка майка имаш, разбирам те защо си говорите така. Хаха евала Simple Smile
В моят случай обаче е тежко. Майката на ММ знае как ни минава денят секунда по секунда-какво правим, какво ядем, кога е спало детето, кога се е събудило и какво ли още не.
Първото нещо, което пита, когато ММ вдигне телефона и каже, че сме навън е "чшшшш облечен ли е малкия ?", "чшш алооууу ял ли е малкия, кога шИ яде, ко шИ яде?" няма "ало", няма "как си" и тн
Всяко лято идва с нас на море. Сега предстои да ходим на море с брат ми, сестра ми и още приятели. Когато ѝ го каза, тя му се разсърди, спря да му говори. Дори се разплака?! Това за мен не са никакви здравословни отношения между родител и дете.Края на Август ще ходим и с нея отнов,но тя просто не желае той да ходи с други освен с нея. Той после ми каза, че просто се е разсърдила, защото не я е бил питал от самото начало?!? Е окей,ама има жена, с която да споделя и да пита...Не е нормално...
Звънни му на ден по около 5 пъти.
Приятелят ми сам ми каза, че му е писнало да ѝ запълва липсите, които трябва мъж да ги запълни, а не син.
Ревнува от моите родители, не иска той да се вижда с тях, не иска да се вижда с баща си. Само се сърди и реве. Направо го е обсебила и той вече се е хванал за главата с тази жена.
Така, че авторке...много си ти е добре, хич недей да го мислиш, живей си живота 😇😇😇

Общи условия

Активация на акаунт