Колко често мъжът Ви говори с майка си и как я нарича?

• 8 806
  • 220
  •   1
Отговори
# 180
Направо ми стана смешно Grinning Представих си как обсъжда с мама с какво еротично бельо е била жена му снощи Grinning
Такъв индивид бих го зарязала на секундата.

Тва не ми се вярва. Коя жена ще се рови в мръсното бельо на други жени? Тя, майката, може въобще да е забравила за съществуването на авторката, ама пуста му ревност... Тя да е НАЙ, на първо място, да бъде боготворена.

# 181
  • София
Аз наричам моята по име с умалително окончание. В обръщение в месинжър и казвам мами да се лигавя.

Майко ми е студено, отвратително обръщение.

Авторката иска златен само за нея. Надмощие да го вземе, сега и на момента.
Голям смях да се бориш с вятърни мелници.

# 182
Папа, много неща мога да разбера, но конкретната майка на мъжкия на Рая..... Има обсебващи родители, дето създават такива комедии за околните, а напрежение в семейството на чедото...
Защо не пуснат децата си, вече уж възрастни, да си живеят животите... Сръдни, ревове... Че няма да я вземат....
Ето това е проблем, а мен пращаш в диспансера..
JoyJoyJoy
Колкото до авторката... Подобни неща, не ги вземам на сериозно, смешно е... За сега... После може да стане като при Рая Joy

А за мен... Не е лошо... Сподели й на жената... Но.... Joy Съмнявам се, обаче че ще си извади поука, нито че ще ми е в помощ... Чесане на езици, това ще остане...
Проблема ми, е премахнат с километри... Решен е, доволна съм...
А, освен всичко... Никъде не съм писала, да се прекъсва връзката с родител, независимо токсичен или не... Все пак е родител... Но, прекаленостаите, женските черти у мъжете, нежеланието да пораснат...
Както казах, ЗА Мен, не е нормално да се обясняваш, мъж на 30,40 години, на мама в детайли.... Лигавщини от мъж към майка му, на тия години, НА МЕН, ми идват в повече! Не харесвам мъж, със собствено семейство, да се обяснява на мама!!! За какво?!?

Все едно...
Щом имат нужда от мама, нека си взимат дозата... Просто по-далеч от мен Grinning

# 183
Папа, много неща мога да разбера, но конкретната майка на мъжкия на Рая..... Има обсебващи родители, дето създават такива комедии за околните, а напрежение в семейството на чедото...

А, ами така кажи - че ти говориш за казуса на Рая, а не на авторката. За казусът на Рая те подкрепям с 2 ръце - след като и синът усеща, че не е добре, значи работата наистина е много зле.

Аз съм съветвал хора, пускащи теми тук, за токсични родители, че не е нужно да общуват с тях. Аз не бих общувал с такъв тип човек - без значение родител, брат или приятел.

# 184
Да се опитваш да държиш сметка на някой до каква степен да поддържа връзка с родителя си е отвратителна черта на характера.
Толкова отвратителна, колкото и да си мамино синче.
Иначе и аз не бих тръгнала на море със сръдливи свекърви не, в случая на потребителката бих си ги пратила по семейно.

# 185
  • София
Направо ми стана смешно Grinning Представих си как обсъжда с мама с какво еротично бельо е била жена му снощи Grinning
Честно казано, само извратеното съзнание може да роди такава картинка!
То е същото, да си представи мъжът, как жена му обяснява в детайли на майка си позите със зет й в леглото.

# 186
Да се опитваш да държиш сметка на някой до каква степен да поддържа връзка с родителя си е отвратителна черта на характера.
Толкова отвратителна, колкото и да си мамино синче.
Иначе и аз не бих тръгнала на море със сръдливи свекърви не, в случая на потребителката бих си ги пратила по семейно.
Имам колега,така си ходят -мама,булката и той,спят в една стая да не плащат отделно.Сега има дете на 2 г и жена му като излезе някъде мама отива да гледат детето.Той не може.

# 187
А, чакайте, чакайте.
Тези работи съществуват. За съжаление де, ама са факт.
Но това си е патология, силно изкривено съзнание.

# 188
Има и такива родители. Потресена бях като чух как се разказваше на сутрешното кафе за гаджетата на сина - и какво, и как. Всичко има на тоя свят.
Хубавото е, че Господ събира себеподобни.

# 189
Така- ама, виж каква маман има, която се цупи, щото порасналото й дете, решило един път да отиде на море с жена си и приятели техни без нея 😑.  Трябва златна среда.

# 190
Задължително си трябва златна среда, затова са го казали древните "Избягвайте мамини синчета"

# 191
Съществуват, я... Таткото оставил на майка си детето, момченце... Тя го води на плаж, нудистки... Около 70годишна, гола баба... Детето около 1,2 клас, по долнище......
Няма да казвам, как се случи да присъствам на тая картина, но се потресох.....
Дано не му остане на детето травма Confused
Това, по повод поста на Бобчита.... Подсети ме.....

# 192
Честно казано, само извратеното съзнание може да роди такава картинка!
То е същото, да си представи мъжът, как жена му обяснява в детайли на майка си позите със зет й в леглото.
Коментара ми беше породен от друг потребител, не ми се връща да гледам кой точно, който казваше, че няма проблем да говори с майка си колкото време иска, стига да не коментират нея или пък интимните им отношения.

# 193
Защо не пуснат децата си, вече уж възрастни, да си живеят животите... Сръдни, ревове... Че няма да я вземат....
Ето това е проблем, а мен пращаш в диспансера..
JoyJoyJoy
Колкото до авторката... Подобни неща, не ги вземам на сериозно, смешно е... За сега... После може да стане като при Рая Joy

А за мен... Не е лошо... Сподели й на жената... Но.... Joy Съмнявам се, обаче че ще си извади поука, нито че ще ми е в помощ... Чесане на езици, това ще остане...
Проблема ми, е премахнат с километри... Решен е, доволна съм...
А, освен всичко... Никъде не съм писала, да се прекъсва връзката с родител, независимо токсичен или не... Все пак е родител... Но, прекаленостаите, женските черти у мъжете, нежеланието да пораснат...
Както казах, ЗА Мен, не е нормално да се обясняваш, мъж на 30,40 години, на мама в детайли.... Лигавщини от мъж към майка му, на тия години, НА МЕН, ми идват в повече! Не харесвам мъж, със собствено семейство, да се обяснява на мама!!! За какво?!?

Все едно...
Щом имат нужда от мама, нека си взимат дозата... Просто по-далеч от мен Grinning
Абсолютно те подкрепям. Сега не знам как точно да го нарека-ММ, приятел или човека, който ми е направил 2 бебета, за да не объркам още някой, но да...😂😂 Човекът до мен хич не ѝ се връзва на глупостите, много често се карат, обяснява ѝ всичко, но тя просто не може (не иска) да си го набие в главата. Той е на 39г и е далеч от нормалното да искаш да имаш абсолютният контрол в живота и семейството на 39годишното си "дете". Знам, че му е майка и че я обича. И за това не може напълно да прекрати отношенията си с нея. Въпреки това, че 1млн пъти ѝ е казвал всичко в прав текст, тя не спира и това е супер натоварващо и за мен, и за него.
За морето не ми се коментира 😂😂😂
За 2ри и последен път отивам с тази жена на море...той също е на моето мнение. Да си намира приятели, мъж каквото иска. 🤗
И аз като ПапаСмърф съм на мнение, че с токсичен родител трябва да се спре всякаква комуникация, поне за известно време. А по това, което той е написал за майка си, ако моята свекърва беше такава сигурно аз щях да ѝ звъня по 5 пъти на ден 😁 обичам весели, неограничени, без задръжки и с чувство за хумор - родители😇

# 194
Уфффф...
Такива свекърви като вашата, Рая... правят трудно да ги защитаваме всичките

Общи условия

Активация на акаунт