Първо да си кажа за излизането. Не отидох с много добро настроение - беше ми се надул стомаха/пих еспумизан/, врата ме болеше, но като се видях с приятелките светнах
. Всичко ми мина. Пих една Субиеска и 2 шотчета. За вас не можах да пия по едно, а само едно за всички. И естествено като предизвикала съдбата, цяла седмица не го бяха викали таткото и точно тази вечер - зъъърр, хайде в болницата. Пак добре, че беше в 01,00 ч., та горе долу - разнообразих се. А женски излизания си уреждам един път месечно. Той и таткото е много горд като остане сам с малкия и се хвали на приятели, че е детегледачка. При нас е лесно излизането след 21,00ч., щот бебето заспива и не се събужда до сутринта.
Вени радвам се че си добре. Вече звучиш по-бодро. Морковите са добре за захранване според мен.
Акото и на Спаси беше зелено, когато бях болна преди 2 дни. След това рядко. Вчера не е акал. Очакваме включване днес. Да ви кажа таткото специалист-специалист, но много много не ги разбира детските болести... Ония ден когато ми беше зле, тръгна веднага антибиотик да ми дава, но аз не
. Той лекувал тежки заболявания, а не някакви си инфекции. Е за какво съм те взела бре? 
MissZ за сега и аз имам само косопад. А нещо венците ми се възпаляват чат пат, но още не съм отишла на преглед. А трябва - след раждането! Не пия витамини.
Дея за купуването и аз съм така. Колко пъти си казвам там ще чета и тогава ще купувам. Купя нещо, прибера се, в къщи вече погледна срока на годност. Абе що не го гледаш там, ами сега. Взимам пюре, то пък имало и други плодове или зеленчуци, а не само тези описан отпред...Абе верно сме си за бой...

Сминсчо аз пък като водих Спас втория месец на ортопед за локсацията, тогава въобще не съм и мислила да го вдигам да седне, и той ми показа как да го правим и че няма нищо страшно. Той така го вдигна тогава ....., че главата му клюмна напред, аз се изплаших да не падне, а той вика няма страшно - ей така ще си правите упражнения. Та ние от тогава си го вдигаме за ръцете и сега като казваш ... лелееее.... не знам..... пак ли сме за бой.....

Малее като чета - зъбчета пораснали, срички се казват, обръщат се, падат, а мойто априлче само реве.... Поздравления за напредналите.
Абе не реве, но така ми дойде като в рима. Честито зъбче на мама 79!
Аз днес се завръщам от София. Вчера ме оперираха, махнаха ми жлъчката и се надявам с това да приключват мъките ми. С такова облекчение и радост прегърнах днес Екатерина....

милата ми
прегръщам те силно и дано никога повече няма такива грижи
Целувки на Екатерина 

4естит рожден ден, мила Рина 

Пък и ака много пове4е/по 4есто, не 4е има диария, но ака доста. Таzи сутрин беШе легнала на страни и така се иzака, 4е в памперса не отиде по4ти ниЩо, а тя беШе иzцапана буквално до уШите, бодито, пижамката, спалния 4овал и даже 4арШафа, вси4ко иzцапано (а тъкмо в4ера смених 4арШафите, по zакон на Мърфи)
Аz сигурно Ще иzбягвам глутена преz 1вата година, zа всеки слу4ай.