Слънце отново изгря и априлчето се пак засмя.

• 9 706
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро!
Първо да си кажа за излизането. Не отидох с много добро настроение - беше ми се надул стомаха/пих еспумизан/, врата ме болеше, но като се видях с приятелките светнах newsm44. Всичко ми мина. Пих една Субиеска и 2 шотчета. За вас не можах да пия по едно, а само едно за всички. И естествено като предизвикала съдбата, цяла седмица не го бяха викали таткото и точно тази вечер - зъъърр, хайде в болницата. Пак добре, че беше в 01,00 ч., та горе долу - разнообразих се.
А женски излизания си уреждам един път месечно. Той и таткото е много горд като остане сам с малкия и се хвали на приятели, че е детегледачка. При нас е лесно излизането след 21,00ч., щот бебето заспива и не се събужда до сутринта.
Вени радвам се че си добре. Вече звучиш по-бодро. Морковите са добре за захранване според мен.
Акото и на Спаси беше зелено, когато бях болна преди 2 дни. След това рядко. Вчера не е акал. Очакваме включване днес. Да ви кажа таткото специалист-специалист, но много много не ги разбира детските болести...  Ония ден когато ми беше зле, тръгна веднага антибиотик да ми дава, но аз не Naughty . Той лекувал тежки заболявания, а не някакви си инфекции. Е за какво съм те взела бре? ooooh!
MissZ за сега и аз имам само косопад. А нещо венците ми се възпаляват чат пат, но още не съм отишла на преглед. А трябва - след раждането! Не пия витамини.

Дея за купуването и аз съм така. Колко пъти си казвам там ще чета и тогава ще купувам. Купя нещо, прибера се, в къщи вече погледна срока на годност. Абе що не го гледаш там, ами сега. Взимам пюре, то пък имало и други плодове или зеленчуци, а не само тези описан отпред...Абе верно сме си за бой... bash

Сминсчо аз пък като водих Спас втория месец на ортопед за локсацията, тогава въобще не съм и мислила да го вдигам да седне, и той ми показа как да го правим и че няма нищо страшно. Той така го вдигна тогава ....., че главата му клюмна напред, аз се изплаших да не падне, а той вика няма страшно - ей така ще си правите упражнения. Та ние от тогава си го вдигаме за ръцете и сега като казваш ... лелееее.... не знам..... пак ли сме за бой..... newsm78

Малее като чета - зъбчета пораснали, срички се казват, обръщат се, падат, а мойто априлче само реве.... Поздравления за напредналите.  smile3501 Абе не реве, но така ми дойде като в рима.
Здравейте!
Честито зъбче на мама 79!
Аз днес се завръщам от София. Вчера ме оперираха, махнаха ми жлъчката и се надявам с това да приключват мъките ми. С такова облекчение и радост прегърнах днес Екатерина.... Hug

Hug Hug Hug милата ми  Hug прегръщам те силно и дано никога повече няма такива грижи   bouquet Целувки на Екатерина  Heart Eyes
Praynig

# 241
Привет на всички.
Rina, честит рожден ден. Много усмивки ти пожелавам.
snej, дано бързо да се възстановиш за да можеш пълноценно да се радваш на бебката Simple Smile
Момичета, благодаря ви, че ме успокоихте и вече не мисля, че правя зле като не съм захранила още Пламен. 

# 242
Честит рожден ден, Рина! Много здраве, щастие,  bouquet  любов и още много радости на теб и цялото ти семейство.  bouquet

# 243
Мерси за пожеланията  Hug
Ето я и почерпката:

Кате, ние сме на АМ, но и аз не захранвам още.
Снежи, радвам се, че всичко е минало  Hug

# 244
  • Sofia
Рина, честит рожден ден, много щастие и здраве ти желая!
Да ви се похваля, вчера купих първите чоропогащници на малчо, а и вече папкаме пюре без много мрънкане, та по този случай да помоля Дея да си каже менюто за предните два дни, че от нея се ръководя за пюренцата, какво да купувам.  Simple Smile
Момичета, една молба имам, тези от вас които живеят в София, ако случайно знаят или имат познати, които живеят в Обеля, могат ли да препоръчат педиатър в този район, че скоро ще се местим там, а никой не познавам и не искам да го записвам ей така на късмет, при който се падне.

# 245
Хванахте мееее.Пък и от къде намерихте снимката с Максимус....То аз я нямах newsm78
Иначе ние ще започваме с оризова домашна каша.
Не сме падали от леглото все още ,но май зъби ще ни излизат и проплакваме нощем
Та може и вашите бебоци затова да плачат.
Утре ще ходя да ми видят хемуглобина,че нещо много слбея и ми пречернява
Това е за сега
ААААА Ивета-за сега не се занивам с нищо освен с бебо  bouquet

# 246
  • София
Ха сега ето ви нова тема  за размишление!
Моята лекарка ме изгледа много очудено като казах че се пазя от глутена в храните, каза че глутена е много важен за развитието на нервната система и мозъка на детето, И че в БГ 3 деца на 1 милион да имат алергия от него!

Последна редакция: нд, 10 сеп 2006, 18:04 от х_diabet_mama

# 247
Честит рожден ден на Rina!!! Много здраве и радост ти пожелавам, мила!  bouquet
Много ви благодаря аз пожеланията, момичета!Аз си стоя вкъщи без Екатерина за съжаление и се възстановявам. Майка ми я гледа и ходя от време на време да я виждам. Гадно ми е, защото не мога да я взема и да я гушна. Дано по-бързо се оправя от операцията.
Относно глутена - в детската кухня, откъдето вземам храната на Катето ми обясниха, че храните са без глутен, но по принцип глутена трябвало да се избягва само до 6-месечна възраст и в следващата група, т.е. след 6 месеца храните си били с глутен.

# 248
 newsm59 4естит рожден ден, мила Рина  Hug  Желая ти мнооого любофф, Щастие и 4ести прибирания до България  Wink

Ха добър ден, ама наистина е добър тук, слън4ево, топло, с две думи ГОТ. И след обяд сме на гости, Ще се видим с 5 други майки и бебоците (мартен4ета, април4ета и едно майско бебенце), супер  Sunglasses

Снежи, радвам се 4е вси4ко е минало добре. ГуШни слънцето си и помъ4и се да zабравяШ zа болестта  Hug

Петя, добре zавърнала се и 4естита при4еска. Ние сме оЩе мнооого дале4е от такива мероприятия но виж, ноктите ги режим поне 2 пъти седми4но  Mr. Green

Сминс4о, само zа ставане ли става въпрос или zа седнало положение съЩо?  newsm78

Кате, и аz не съм zахранила оЩе (само на кърма сме) и тук не се правят такива иzследвания както в БГ на бебоците. Ако имат zдрав вид, zдрави са  Mr. Green  А и педитата тук хи4 не бърzат със zахранването. Аz ли4но съм реШила да иz4акам до средата на октомври т.е. 6 навърШени месеца.

Цвети да ти кажа и аz мисля 4е ни никнат zъб4ета, Милена преz последните дни вzе да пла4и много, най ве4е ве4ерно време/ноЩем и се ли4и, 4е неЩо я боли, милата  Cry  Пък и ака много пове4е/по 4есто, не 4е има диария, но ака доста. Таzи сутрин беШе легнала на страни и така се иzака, 4е в памперса не отиде по4ти ниЩо, а тя беШе иzцапана буквално до уШите, бодито, пижамката, спалния 4овал и даже 4арШафа, вси4ко иzцапано (а тъкмо в4ера смених 4арШафите, по zакон на Мърфи)  ooooh!

Х4е, във википедия пиШе, 4е в раzли4ните страни има раzли4ен процент на алерги4ни към глутена. В Швеция примерно било сравнително висок % и го обясняват с рано zахранване  Thinking Аz сигурно Ще иzбягвам глутена преz 1вата година, zа всеки слу4ай.

Вярно 4е много народ липсва. Къде са Леси и Зарка? А Бабъл4ето и кака Маги съвсем се губят  Sad

# 249
 newsm59 Рина! Весел празник и всичко най-хубаво от нас.

Аз мисля утре да дам оризовата каша ( купешка, Цвети иска ми се да съм всеотдайна като теб Embarassed) пък да видим дали ще и хареса.
Друго нещо, което ме тревожи: Малката от доста време спи много неспокойно, снощи заспа на рамото ми и я подържах малко. Ами на всеки няколко минути се стряскаще чак глава мяташе. Чудя се защо така и може ли нещо да се направи по този проблем newsm78

# 250
  • София
Мама 79, и ние ви честитим зъбчето!
Аз като чета, уж си викам "Този път ще помня!", ама все забравям.
Снеж, стискам палци да се възстановиш бързо.
Честит рожден ден на Рина!Мерси за почерпката!
Петя_П, добре дошла, мила!Наваксвай с темичката!
Дааа, разнищихме те, Цвети!
А ти къде се изгуби през това време?

# 251
Здравейте и от нас.
Ние бяхме малко на балкан.
Мами някоя от вас да е давала каша на бебо?Спазих указанията, а стана рядка newsm78

# 252
  • София
Диабетка, и моята педиатърка така ме изгледа като и казах за глутена!
Цвети и Мати май е на път за зъбче - мсеки случай му се случва, както си седи и да изпищи изведнъж!
Честито на Рина!
И пак Цвети, не е ли кофти с такива пълнички дечица като нашите това захранване с оризова каша? мен това ме спря и дадох картоф, но не случих да ви каша, но пък и незнаех за разликата между сладък и обикновен!
Мимка, каква беше кашата?

# 253
Мимка, аз правя кашите на око. Пък и Екатерина определено ги обича по-гъстички.

# 254
На милупа е кашата

Общи условия

Активация на акаунт