Слънце отново изгря и априлчето се пак засмя.

• 9 683
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И зъби ни пробиха- Мишо е вече с два щръкнали зъба- долни резци  Simple Smile.
Joy Браво на Мишо!

# 286
 newsm10 smile3521 smile3501 На Мишоооооооооооо tooth

# 287
 Laughing благодариа за поздравленията то и аз не ги очаквах толкова роно тези зъби Rolling Eyes Скоро ще покажим снимки Simple Smile

# 288
и нашата бебка е априлка
Марина е родена на 12 април 2006 Heart Eyes
Я ни вкарайте и нас в тоз кокетен списък  bouquet

# 289
  • София
Енвия, на снимката сме на вилата, която е в планината и това беше миналия уикенд, когато беше хладничко!
Иначе сега го извеждам по долно боди с къс ръкав, блука с къс ръкав/ днес е с дълъг, защото излязохме рано и сега се прибираме/ и панталонче или гащеризон!
Честити зъбки на Мишо!

# 290
  • Sofia
Добре дошла при нас divazero Simple Smile   bouquet

# 291
С обличането нещо не мога да го натамъня...днес му сложих боди с дъ;ъг ръкав, тънка блуза с къс /нали е модерно да ти се подават шарените ръкави/ и памучно суитчерче. Надолу дънки, чорапи и обувки....
Обаче носът му изстина...
И се чудя - дали да го простудявам с надеждата да се кали, или да го обличам по-дебелшко?
Последно с 1 дреха в повече от моите ли да бъде? newsm78

# 292
  • Boston, MA
Здравейте и от нас - благодаря за поздравите за мини -р.д. то на Дани! Виртуално ви черпим:  newsm38 beer
Честит мини-рожден-ден и на Иво на Роси, и голям рожден ден на татко му!
Честит месец на Теодор и Емил от вчера!
Рина, да си много обичана и щастлива!   bouquet
Честити зъбчета на Емо и Мишо!
На Снежи бързо оздравяване!
На Дея и Бюти благодарности за инфо-то!
Добре дошли на divazero и Марина!   bouquet
За храните:
Филипа и Ренка, според мен не ги мъчете децата, като не искат да ядат нещо. оставете го и пробвайте пак след седмица-две.
Дани се позапече сериозно от оризовата каша (Мимка, и при нас е много рядка, не знам защо това те притеснява), и решихме да му дадем да опита разхлабваща круша. Да, ама не. Такава физиономия направи, бута, плю, дори след като му сложих съвсем малко крушово пюре в бутилката с кърма. Ще я пробвам пак чак другия месец.
На другия ден (вчера) го пробвах със сладък картоф и хапна две лъжички - пак прави странна физиономия, но не бута толкова отвратено. След това се изака в същия цвят (сладкия картоф е като тиква).
Та това ядем, силно казано ядем де, но опитваме.
Слагаме го за по 15-20 мин и в едно чудо, подобно на това, защото умира да стои прав:
http://i.walmart.com/i/p/00/03/28/84/14/0003288414083_500X500.jpg
Обаче по корем не ще и това е. Според мен няма да пълзи. То и аз не съм пълзяла, не знам дали има връзка...

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 20:01 от Бубка

# 293
Здравейте и от нас.
Малката я обличам съвсем леко по-плътно от мене, не съм за изнежването на детето.
Аз също не я насилвам давам и да яде само това, което иска Peace, но тъй като аз съм страшно злояда, а съм доживяла досега не се притеснявам Mr. Green

# 294
Обличането явно ще ни е все по-голям проблем!  Thinking Прибрахме се преди малко и накрая Велина беше навлечена с всичко, което й носих в чантата...  Crazy Притеснено ми е, че все още е със сополи. Днес в къщи беше с къс ръкав, гащеризон 7/8 и чорапи, т.е. в къщи я обличам малко повечко от самата мен, но навън е доста пове от мен. Rolling Eyes

Като говорите за обувки - какви купихте? Аз днес й търсех, но като я видят каква е дребна вадят едни грозни буйки...  Crossing Arms Вие направо обувчици ли купихте? Кой номер, материя, подметки? Ако може и да ги покажете... Praynig

Аз реших да въвеждам ред в нашето кърмене на поискване, че на моменти съм така  #Crazy, а и Велина вече големичка ми се вижда... Та от днес записвам всяко слагане на гърда-това като първа стъпка във въвеждането на ред.  Confused Нали после ред ще трябва да има и с пюрета, каши и пр.

Спокойна нощ, дами! Hug

# 295
  • София
Добър вечер на всички!
Аз чак сега успях да седна и да прочета малко, че няколко дена е някакъв ужас, постоянно възникват няккави задачки, а днес бях и 6 часа на работа, след това готвене, чистене разходка и така нататък.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА НА РИНА! С пожелание за много семейно щастие и успехи във всичко!

Честито и на всички малчовци, които навършват 5 или 6 месеца!

И аз да се присъединя към разсеяните майки. Купих на Тонито бишкотки, които му слагам във вечерното мляко, като преди това давах на Празмон, които са без глутен, но сега реших да сменя и взех Алете на Нестле, като видях една 4 и реших, че са за след 4 месец и така давам му аз три поредни вечери и в еден момент се заглеждам в кутията и виждам, че те са за след 6м, а 4 била, че има четири витамина и тъй като пише на немски никъде не прочетох, че са без глутен. Абе направо съм за убиване, но добре, че Тонито е добре, че иначе незнам какаво щях да правя. Та вече си имам едно на ум - четеш по десет пъти и чак тогава купуваш и пак четеш и чак тогава даваш, както казват хората "парен каша духа". Та това е засега лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт