На всичкото отгоре не му се нрави и едва преглъща Снежи, радвам се, че всичко е минало и се надявам бързо да се възстановиш и да си с Екатерина

мама79, раче, честити ви озъбени момченца

Дея, мерси за списъка
На всичкото отгоре не му се нрави и едва преглъща 

- днес и двамата ми мъже имат повод, малчо става на цели 5мес. а тати днес има рожден ден. 
Оставил е мама малко да почине. 

А и нашто доки преди 2седмици каза че няма изгледи за зъби, ама те бързо станаха ...
така спахме и зъбчето като пробиваше та и през ноща де ...
но все пак не бързай с увеличаване на дозата пък и пробвай с нещо друго щом не му харесва... все пак овнетата са с характер
онзи ден така ми помагаше с пюрето че всичко включително и ние се покрихме с части от него....
ама е по якичък хехе
На всичкото отгоре не му се нрави и едва преглъща

ако си забелязала на предните страници съм писала някой ден менюто.
, ама дотогава ще науча и сигурно ще го въведа
-пълнозърнестият хляб май съдържа глутен...може и по-нататък да го въведа!
В събота почнах с пюре от ябълки и моркови на Хип; той се мръщи, все едно съм му дала нещо отровно, премята го 5 минути с език от едната буза в другата и накрая го изплю. Вчера му дадох пак, само че го разредих със сокче от морков и пак много се мръщи, ама поне хапна 2 лъжички и вечерта му се появи обрив. Аз от 2-3 месеца му давам сокове от ябълки и моркови и не е имало някакви алергични реакции, а сега от това пюре се изрина, а пише, че съдържа само ябълки, моркови и сок от ябълки. Мисля да отида да взема някакво на Ганчев, да видим дали ще го яде. Дайте ми идея какво да взема, вашите хлапчовци от какви плодове/зеленчуци харесват? 

И аз тези столчета заглеждам. Да те питам - Мати така облечен ли го държиш у дома или е приготвен за излизане? Аз още я разголвам Велина, но пък и в столицата е по-студено май... 
Сега погледнах колко ценно инфо си сложила на първа страничка в новата тема!!!

.