Хайде, успех на изпита и дано няма никакъв проблем след това падане

А изпита сигурно няма да го взема, защото татито сега се прибра, разбра, че малкият е паднал, започна едно конско и успя да ми докара главоболие. А аз не съм учила изобщо!

Соковете трябва да се раzреждат поне 1 към 1, така пиШе на самите бутилки и в рекламните материали на проиzводителите. Аz се регистрирах на сайтовете на Хип, Милупа, Нестле и пр. и сега ме съсипват с рекламни броШури, пюрета, малки опаковки с каШа и АМ,....... 

, zнам 4е ти е притеснено (как няма да е) но вси4ки бебета падат в някой момент, неиzбежно е, дано вси4ки да се отърват по въzможно най лекия на4ин 

А падането и ние го имаме вече, а бяхме и двамата с баща й в стаята, обръщаме се за секунда и готово - детето на земята пищи... Добре, че само с това се разминава! 
А ние само до обяд, като се кърмим по около 5-6 пъти
Посъветвай се и с лекарката!
След няколко дни, дори след седмица, пак пробвай!
/
А ние само до обяд, като се кърмим по около 5-6 пъти
Посъветвай се и с лекарката!

Пожелавам много любов,разбирателство и уважение!

Обичайте се и се ценете.
. Отсега нататък това ни чака за съжаление - да превързваме рани.

Ела да видиш вкъщи за какво става въпрос (баткото)...Ей така ми докара злоядо дете бабата докато аз работех (верни са теориите!)...В тая връзка, ама хич, ама хич, нямам желание да захранвам, ако ще е същия кошмар
... Посмъртно няма да дам малката да я хранят по този начин!!! Иначе съм решила да започна с домашно картофено пюре на обяд. Не съм голям фен на кашите. И след време ще се запишем на детска кухня.
Днес получих и такова пожелание - да се радваме на миговете ни и като двойка, а не само като родители!!! Е, това и без повод ви го пожелавам на всички вас!!!

Док не остана доволен, че направо зел.пюре ще давам, т.е. ще прескоча соковето и плодовите пюрета, според неговата схема, но е твърдо за купешките пюрета, както и твърдо за това, че трябва да изместя с пюрето едно ядене. Ще видим...
Той ако знае всъщност, че ще чакам поне, да навърши 5 месеца и тогава ще опитваме, а за заместване на ядене оооще ще почакаме...
Въпреки сополите /важно било, че няма Т и не е зачервено гърлото/ ни биха 3-та ваксина и се свърши най-после! 
/ - Да настоявам ли с лъжичка, след като не иска или да си продължа така от шише. Мисля си, че все някога ще се научи от лъжичка. А вие какво мислите?
или .... да си търся друга