Време е за ИКЕА! - Тема 31

• 38 693
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Tetka the best , много благодаря за снимките и на мен идеята ми е точно такава - да взема двукрилен и трикрилен и да ми стъпи на 438 лева. Изглежда супер!

# 586
Вратите са която и да е 50 см и една 25 см.
Напр. Огледална - тази
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/hinged-door … al-vrata/29119555

# 587
  • Mostly in my mind
Напр. Огледална - тази
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/hinged-door … al-vrata/29119555
Благодаря ти. Не ми допада  тази комбинация. А май няма друга опция. Sad

# 588
Малко са вариантите, особено на тази височина. Мисля че има и бяла, но не се сещам името й.

# 589
Много обичам реални снимки да се качват...благодаря, адаш ☺

Виждам щорките 😉😊😊
Ето ги и щорките

Съобразих да залепя мъхестата част на велкро лепките на перваза, а на самите щори лепнах "котешкото езиче", за да не се закачат тюлените пердета по тях от вятъра.

# 590

Ето и нашия Пакс: 200/236 огледала и бял панел. Снимката не е много ясна, но нямам в момента друга.

# 591
Прекрасен е!
Поздравления и за чудесния цвят на стаята!

# 592
Чистят ли се лесно вратите? Имаме такива бели отскоро, ама много си личат пръстчета. Не знам как ще го изтрая, вероятно ще ги лакирам.

# 593
  • Варна
Вратите от тъмно сиво стъкло на гардероб Пакс си ги чистя леснбо и бързо с препарат за стъкло или има едно Пронто универсално, не е спрей, а с помпа.
А аз да попитам, ваучер, който ми дадоха от пазаруване последния път (прилича на касов бон) мога ли да използвам за онлайн поръчка. Даденият артикул го няма наличен в магазина във Варна.

# 594
Напр. Огледална - тази
Благодаря ти. Не ми допада  тази комбинация. А май няма друга опция. Sad

Лолита..това е рамка за плъзгащи врати. Вземат се 2 рамки по 75 см...150 става общо гардероба широк. Вдимат се 2 плъзгащи врати към тези рамки.

Ако искаш с панти...виж рамките от по 50 см.

# 595
  • Mostly in my mind
Искам с панти, да. И мястото от 75 см идеално ще пасне.  Точно second каза за врата 50 см, но тогава остава другата да е 25. Изглежда ми несъразмерно. Стъклената не е подходяща, понеже е за малкия гардеробът.

# 596
Разбирам те много добре.
Но принципно тези рамки са за плъзгащите врати.  Защото плъзгащите са 1.50м...точно колкото две такива рамки.

25см врата май само огледална съм виждала.
Може вариант рамка 50 см пакс и 25 см отделно от друга серия нещо като етажерки. Но е добре да е с врата а толкова тясна не знам има ли. На стувата са по 30 см едното крило..но са грозновати.

Ако намериш още 15 см..може Били с вратичка..40 см е моделът.
Една мама беше показвала снимка на Били до пакс..добре стои.

# 597
  • Mostly in my mind
Цялата дължина е 305 см. 209 см се заема от леглото, остава другото за шкафа, като исках поне 10 см да останат свободни, защото пред леглото е прозорец и ще пада надолу перде. Като имам път натам ще снимам за нагледно.
Другото, което ми идва наум и май щ е е по-добрият вариант, гардеробът да е 50 см. Поне има разнообразие там.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 14:20 от Лолита

# 598
Здравейте, искам да си поръчам гардероб Пакс. Пробвах да си сглобя, но тъй като сумата не е малка се чудех дали е възможно впоследствие да си монтираме плъзгащи врати? Или ако е възможно дали би било твърде трудоемко?

# 599
  • София
Цялата дължина е 305 см. 209 см се заема от леглото, остава другото за шкафа, като исках поне 10 см да останат свободни, защото пред леглото е прозорец и ще пада надолу перде. Като имам път натам ще снимам за нагледно.
Другото, което ми идва наум и май щ е е по-добрият вариант, гардеробът да е 50 см. Поне има разнообразие там.
Точно сте си за Platsa Simple Smile Ще пасне идеално рамката 80 см, а ако искате повече място, по-малките са на 60 см. (всеки сантиметър повече в гардеробите си е важен Simple Smile ). По-функционално ще е, може да е коминация от врати и чекмеджета според нуждите, може дори да се оставят и няколко отворени рафта за етажерки - зависи каква е стаята. И ще може да се направи височина, според размерите на стаята, защото е модулен.

Общи условия

Активация на акаунт