Злате, благодаря за снимките , озета и втория фрагман на 4 епизод!

Макар и студен ви желая прекрасен ден!

,за повечето сериали изграждат свои селища обикновено в Бейкоз.

Харесвам много сериала, защото много напомня, да не кажа че е почти копие на английския "Полдарк". Засега всичко е като в английската версия. Това много ми харесва и следя "Азиз" с увлечение.
Освен това съм фен на историческите проекти. 

Харесвам много сериала, защото много напомня, да не кажа че е почти копие на английския "Полдарк". Засега всичко е като в английската версия. Това много ми харесва и следя "Азиз" с увлечение.
Освен това съм фен на историческите проекти. 

,добре дошла при нас!
Чела съм се те и в др.теми.
Благодаря за преведения откъс и епизода.Понеже нямаше пуснат пост след моя не бях пуснала преводите.
поддържаме темата.Все още пишем за новото свързано с Туба и Мурат!И понеше не всички харесват Туба за това и не писах в общата тема,че тук се коментира новия сериал с Мурат-''Азиз''!Аз повече пускам инфо и снимки за сериали.Оставям на другите момичета да коментират! 
А аз съм Злати за по-кратко!
Харесвам също исторически сериали.Гледах ''Селджуците...'' заради Севда Ергенджи(харесвам я още от Карагюл,после я гледах и в др. сериали,както и в ''Забранената ябълка'') и Екин Коч.Втори сезон не го гледам.

Така ме наричат приятелите тук, нищо, че съм се кръстила на албум на симфоник метъл група. 
То е болна работа там, ама чета заради информацията.
Тук в БГ мама май не е чак така, поне отдавна не съм виждала такова чудо. 
Сега само за героите малко ще пиша. 
И другите герои носят същите черти. Братовчедката в "Полдарк" много прилича на нашата братовчедка в "Азиз". И лелята е толкова бойна, макар и тук да е по-млада от оригиналната.
Чичото е непрятен и в Полдарк, но не е такъв измамник като роднината на Азиз.Чакам някои нови герои, интересно ми е да видим в турската версия дали ще го има големия приятел- доктора. Може и да не е доктор, но без такъв приятел едва ли ще сме. 
Даже и Ататюрк лично помага на Азиз и доколкото схващам, май на него ще разчита основно за присъединяването на Хатай към Турската република. 

,темите ги прави Ринка
,още от времето,когато започнаха да дават ''Аси'' през 2009 г. по Нова тв.!Аз започнах да пиша по-късно,когато се регистрирах във форума през 2013 г.!
След ''Аси'',Мурат се снима в ''Любов и наказание'' с Нургюл Йешилчай.Тогава се започна-коя е по-добрата му партньорка.По същото време Туба се снима в ''Пленителката на сърца''/''Огнено сърце'' (с това име излъчиха сериала по нашата Диема Фемили) с Джансел Елчин.

Какво ще се случи в 5-ия епизод на сериала „Азиз“? 

Препоръчани теми