2021 Февруарски Мами Тема II

• 35 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Хей, и аз съм лъвче. Моята майка също е водолей на 19 февруари, какъвто е и термина ми. ☺️
Аз много харесвам жените риби като зодия. Водолеите са пълна загадка и шаш за мен, все пак са ми противоположната зодия, аз съм лъв. Особено мъжете, но и жените. И трудно се разбираме. И майка ми е водолей. Бебенцето е с термин 15.02, момиче, надявам се да си в зодията. Явно такава ми е съдбата с водолеите, какво да се прави, приемам я с охота:)

# 121
Хей, и аз съм лъвче. Моята майка също е водолей на 19 февруари, какъвто е и термина ми. ☺
Аз много харесвам жените риби като зодия. Водолеите са пълна загадка и шаш за мен, все пак са ми противоположната зодия, аз съм лъв. Особено мъжете, но и жените. И трудно се разбираме. И майка ми е водолей. Бебенцето е с термин 15.02, момиче, надявам се да си в зодията. Явно такава ми е съдбата с водолеите, какво да се прави, приемам я с охота:)
Моята майка също е водолей Wink

# 122
Да, от 20-21.02 почват рибите, обърках се понеже съм аз съм на 22 😄 Аз съм Риби, но тъй като съм близо до Водолей имам и доста водолей в картата. Та при такива гранични дати ще има и от двете зодии в себе си.

# 123
Винаги съм искала детенцето ми да е козирог или телец (като мен), но и водолейче ще си го обичам, нека само всичко е наред. Да ви разкажа какво стана с моя ранен БХС...ами имали някакъв проблем, резултати още няма обработени и казаха, че ще си ги получа направо с късния БХС другата седмица. 😳 И да ви попитам как сте с килограмите, защото докторът ми се скара, че съм била отслабнала. В 4 месец съм вече и не съм отслабнала, просто си поддържам все още същите кг отпреди и не съм качвала засега.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 13:35 от Hrisssy1

# 124
Термин 20.02.2021 не знам мисля момиче , но ще видим. Безпроблемна бременност на всички.😗😗😉

# 125
  • София
Момичета, имате ли течение покрай бременността? Аз имам обилно и воднисто вече десетина дни и започнах да се вкарвам във филм дали не е амниотичната течност. Днес цял ден звъня по аптеките за да си търся домашен тест, но удрям на камък. Вчера бях на преглед и забравих да питам, че там коментирахме други проблеми - шийката ми се скъсява и най-вероятно ще ми направят серклаж, както и че съм с висок риск от гестационен диабет и трябва да внимавам с храната. Следващия ми преглед е на 1 септември и се чудя дали да ходя на спешен кабинет преди това.

За зодиите - нямам идея, не разбирам.

Добре дошли на новите момичета!

# 126
Изписаха ли ви магнерот ? И дайте да видим кой какво пие в момента ?
Аз пия елевит , Д допълнително, омнибиотик панда , магнерот , еутироксин . А вие ?

# 127
Аз пия витамин Д, витамин В6, билкова кръв и селен

# 128
  • Велико Търново
Аз вече съм на магнезий на биолектра. Имам леки контракции и крампи, но свикнах а мисълта че бременността ми е кофти и ще минавам през гадости и някак си по-лесно приемам нещата вече.
Усещам и бебето, не ритници, а движения просто, което чак ми е странно толкова рано, но все пак е почти 200г вече, а и казват че втората бременност по-рано се усещат движения, явно е така Simple Smile

# 129
Спря ли Утрогестана и другите "химии", както им казваше 🙂

И аз имам течение, по цитонамазка не излиза проблем - бактерия, инфекция.

# 130
  • София
skk007, страхотно! Завидях ти чак! Баткото го усетих в 16 седмица, но бях със задна плацента. Сега съм с предна и май ще почакам, в момента съм в 14та. Ти кога започна да го усещаш?

Аз си имам крампи, но от предния път помня, че Сигридов беше против магнезия в ранните седмици и си трая. По-късно заради контракции ми изписаха магнезиев диаспорал, но беше по-малкото зло.
Сега съм на еутирокс, Б9, пробиотик за бременни, омеги за бременни и комбинирани витамини, отделно Клексан. Но тепърва започвам с кръвните изследвания та ще видим какво ще добавим.

# 131
  • Велико Търново
Спрях всичко в 11 седмица, вкл фолиевата киселина. Просто се будех и заспивах за да пия лекарства и реших че, ако има да става нещо, да става Sad. Единствено, при едно кървене ходих да ми бият дицинон и толкова досега. АГ казаха че щом не съм направила спонтанен след рязко спиране, няма страшно, значи си имам достатъчно прогестерон Simple Smile

# 132
Винаги съм искала детенцето ми да е козирог или телец (като мен), но и водолейче ще си го обичам, нека само всичко е наред. Да ви разкажа какво стана с моя ранен БХС...ами имали някакъв проблем, резултати още няма обработени и казаха, че ще си ги получа направо с късния БХС другата седмица. 😳 И да ви попитам как сте с килограмите, защото докторът ми се скара, че съм била отслабнала. В 4 месец съм вече и не съм отслабнала, просто си поддържам все още същите кг отпреди и не съм качвала засега.

И аз съм Теле 😀.
На мен ми се иска едно козирогче да имаме, водолейче си имаме вече.
За хапчалъците, само магнерот пия.

# 133
Аз ще съм с планово секцио , термин по ПМЦ е 09.02 , което значи ,че шанса ми да избегна водолей е нищожен хахха какво да се прави..
Иначе пия Фемибион-2 и Магнерот. Simple Smile

# 134
Аз съм още на Огестан и утрогестан ( 15 седмица),пия и витамин C .Бях малко и на дицинон ,защото скоро пак имах леко зацапване ,не се откри проблем ,но не знам защо ми ги изписа.Нош па-то го спрях по собствено желание ,и утрогестана ще го пия до 16 седмица и край .Нямам търпениеее 😁

Общи условия

Активация на акаунт