2021 Февруарски Мами Тема II

• 35 275
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Аз качих 5 и съм доволна.😃 Цял живот дъм била кльощава и винаги съм искала да напълнея,но сутрин вместо да ям ,пушех цигари и пиех кафе и се сещах за храна в най-добрия случай следобяд.Та да ,чувствам се много секси за разлика от преди 🥳 Сега не пушазям плодове и даже не пия кафе.

# 196
Аз днес бях на ЖК и много ми се караха за килограмите, за един месец трябвало да кача, поне килограм и половина, а аз и половин не съм качила, предния месец бях 46, сега 46.500, а бебето се развива нормално, даже е седмица напред, ям по 4 пъти на ден, не знам, малко се притесних от карането им...
Не се притеснявай, има време, ще качиш. Щом бебо е добре, не го мисли. При мен малко се изненада на втората ЖК, защото и аз не бях качила, но пък аз съм си едра и имам сланинка. Да не би да си слабичка и датова да се притесняват?

# 197
Попитах, защото и на мен ми се скараха, че не пълнея. Още повече, защото не съм имала никакво гадене и повръщане. Вече съм в средата на 4ти месец, бебето върви едричко и плюс нарастване на матка, плацента и т.н. трябвало поне 1 килограмче да имам отгоре. Това, че го нямам, означавало, че аз съм отслабнала с 1 кг за сметка на +1 от бременността и затова съм си стояла на същото тегло. С нормално тегло съм 57 кг и 171 см висока.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 16:24 от Hrisssy1

# 198
  • София
Аз сега мисля, че съм +2, но варират. С предната првменност до 7 месец не бях качила нищо, даже свалих заради гаденето, но в последния триместър качвах по 4 кг на месец та стигнах +12.
Не ги мислете тия килограми, само е важно да не са прекалено много, но и това е субективно.

Аз алкохол не си позволявам като бременна, не ми се и пие. Пих веднъж безалкохолна бира, но няма общо с нормалната и не ми донесе никакво удоволствие та ще си чакам да спра с кърменето пак.

# 199
Здравейте, записвам се и аз най-накрая при вас, с термин на 01.02 - моят рожден ден Simple Smile, но понеже са двечки не знам дали ще изкараме дотам. Досега все бях притеснена за нещо и изчаках да мине втората фетална, та да се успокоя поне малко.
Относно килограмите, качила съм около 2 кг, но много ми се гадеше в началото и сега наваксвам. Иначе коремът ми вече е огромен и много бързо се изморявам. Гледам да ям много плодове и зеленчуци, но и тесто и сладко си похапвам, не се ограничавам.

# 200
  • East Coast
Здравейте лейдис Flowers Hibiscus

Misteria добавих те Simple Smile За мазане аз използвам чисто кокосово масло, за сега ми понася добре.
Четох някъде, че ако ви сърби, не бива да се почесвате, а да се намажете ..
Госпожа Лаленце  И аз съм така от брадичка до пръстите на краката Satisfied Много хубави лентички имаш. Аз мислех, че само аз съм с лентичка
Penny Къде се изгуби. Добавих  Blue Heart
Sunday8 Честито Revolving Hearts Champagne
Lusine, deyalia, mona11 добре дошли момичета

За алкохола... хич да не го обичам, ама никакъв. Може би само на Нова Година- Розе или някакво по-хубаво шампанско.. но и тях не допивам. Виж кола пиех много.. липсва ми Sob Satisfied

Аз качих до тук 6кг. Чуствам се супер секси Smirk

Някой гледа ли вече за дрешки, количка, бебешки неща... Аз искам да започна ремонт на бебешката стая и все си викам Айде и другия преглед да мине..Айде и тия резултати да излязат. Thinking

# 201
  • София
Скарлет, аз чак сега се престраших да сложа лентички. Със сина ми не смеех. Ние всичко имаме и ако пак е момче се очертава да купя само няколко дрешки, че всичко ни е ново предвид малката разлика Simple Smile Ако имате нужда от съвети съм насреща, но няма да се натрапвам с мнение, че всеки си има различни изисквания. Единствено бих ви препоръчала пазаруването от чужбина като доста изгодно. Ние спестихме над хиляда лева само за количката и кошницата за кола като не направихме компромис с качеството.

# 202
  • East Coast
А, ако е момиченце? Може подсъзнателно да си си избрала розова лентичка Wink

# 203
  • София
А, ако е момиченце? Може подсъзнателно да си си избрала розова лентичка Wink

Два пъти ни казват момче ама ако е момиче да е жива и здрава! Ще носи пак много неща от батко си и ако зависи от мен много малко розово 😁

# 204
Имате ли обриви ? Зачервени петна?

# 205
Госпожо Лаленце, ако правилно съм разбрала в някой от предните постове пишеш, че приемаш колаген. Ако е така може ли да кажеш какъв?

# 206
  • София

Какви петна имаш и къде?
Аз сега нямам, но с предната бременност имах и прекарах 7 и 8 гс. в алергологията на Александровска болница заради силна уртикария. При мен беше причинена от инжекциите Фраксипарин и шепа ягоди, казаха крос мач реакция. По време на бременността сме много уязвими. Ако се съмняваш за алергия можеш да пуснеш еозинофили и ще дадат яснота.

Госпожо Лаленце, ако правилно съм разбрала в някой от предните постове пишеш, че приемаш колаген. Ако е така може ли да кажеш какъв?

В момента точно не пия, защото ми свърши и пак ще си поръчам. Ето такъв ми беше препоръчала Денис в темата за iherb, производителят е потвърдил, че става за бременни. Иначе вчера точно ядохме супа с телешки костен бульон, пак е много хубав вариант за набавяне на колаген. Продава се в буркани на места и по фермерските пазари. Ние в случая си направихме сами, но сме и купували.

# 207
Какви са тези еозонофили? Ще ходя на алерголог , от нея ли да искам да ми ги пусне ?
Имам една длан червено на крака към слабините и една на кореме стана 10 дни . Най ме сърби докато спя . С нищо не мажа .

Какви петна имаш и къде?
Аз сега нямам, но с предната бременност имах и прекарах 7 и 8 гс. в алергологията на Александровска болница заради силна уртикария. При мен беше причинена от инжекциите Фраксипарин и шепа ягоди, казаха крос мач реакция. По време на бременността сме много уязвими. Ако се съмняваш за алергия можеш да пуснеш еозинофили и ще дадат яснота.

В момента точно не пия, защото ми свърши и пак ще си поръчам. Ето такъв ми беше препоръчала Денис в темата за iherb, производителят е потвърдил, че става за бременни. Иначе вчера точно ядохме супа с телешки костен бульон, пак е много хубав вариант за набавяне на колаген. Продава се в буркани на места и по фермерските пазари. Ние в случая си направихме сами, но сме и купували.

# 208
  • София
Еозинофилите са маркер за алергия. Аз бих ги пуснала сама и с готовото изследване на алерголог.

# 209
Еозинофилите са маркер за алергия. Аз бих ги пуснала сама и с готовото изследване на алерголог.
Някога са ми пускали от секрет такива , затова знам че има различни изследвания за тях - може би и от кръв . Тоест не зная кои са правилните с които да отида .

Общи условия

Активация на акаунт