2021 Февруарски Мами Тема II

• 35 761
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,мами ! Да се присъединя и аз към вас с термин 11.02.2021 , пол : " май ще е момиче "😅  Лека бременност на всички 😊

Имате ли контракции? Мислех си, че усещам бебчето, но се оказаха контракции, днес влизам в 5ти месец. Не ми изписаха нищо за тези контракции 😳
Аз имах леки изписаха ми само магнезий , АГ каза ,че се появявали от липсата му

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 12:03 от AnMary

# 346
  • East Coast
Gal44e добре дошла Simple Smile
Hrisssy1 контракции нямам, но ме боли често вечер от лявата страна. Понякога, даже ми е неудобно, когато седя на стол. Доктора смята, че са сухожилията, които поддържат матката.
Аз си мисля, че претиснато дебелото черво ( и преди имах проблеми с ходенето по №2 Head Band )
каза да пия повече вода и да ходя по-често до тоалетна.

Като за ъпдейт: бебе е вече 340гр. и върви със седмица напред Relaxed
Гледахме коремчето, главичката, нослето, крака, ръце, пишка ... Всичко е наред, но поиска пак да ме прегледа, за да огледа по-хубаво сърцето. Дано всичко е наред

Кой ще бъде първи да се похвали с покупка за новия член на семейството? Relaxed

Flowers Four Leaf Clover

# 347
Аз ще се похваля с една много скромна покупка Grinning

Купихме я в деня, в който разбрахме, че ще е момче, за да излиза с главата напред (хихи)

# 348
  • East Coast
Ето ни и нас 😁
Скрит текст:

# 349
Отсега ще е бузан, май 😍 Утре съм на втора фетална и ми е нервно, но гледам да се взема в ръце И да не го мисля много. Дано всичко е наред.

# 350
Мами, мисля, че на един зъб ми се е отчекнало малко от пломбата. Сега там ме боли малко и когато дъвча усещам, че се събира храна. Проблем ли е ако отида на зъболекар? По принцип ме лекуват без упойки и търпя, но не знам за другите лекарства, които слагат, дали не пречат.

# 351
  • София
Отивай на зъболекар. Има и упойки подходящи за бременни, не се мъчи излишно.

# 352
Записвам се и аз в отбора на мъжките майки с термин 25.02.21 г. Вчера в 17 г.с. АГ-то видя, че ще е момче.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 15:19 от sun7

# 353
ихаа, не съм влизала отдавна, а колко сте писали.

да се запиша, и аз с пол, за сега доктора каза прилича на момиче, на 16-ти съм на фетална ехокадриография и
ще потвърдя.

# 354
  • East Coast
juliesp може би съм прописнала. Може ли да кажеж пак кога ти е термина?

Антигона как мина феталната?
Никол W. къде се изгуби. Thinking

# 355
Здравейте и от мен! Скарлет, благодаря, че питаш! 🤗 Беше малко лудница покрай нас, че бяхме кумове на сватба, после заминахме на море и не съм писала. Беше първото море на баткото и беше много щастлив. Сега пък го готвим за градина, ще бъде първа група и там са големи вълнения. Добре сме с дребното човече, в началото на седмицата го гледахме и беше вече 320 грама. Вече го усещам по-често въпреки предната плацента, ама и той си върви консистентно с десет дни напред и явно коригираният термин си е верен, защото всеки път излиза между 27-29 януари. В 20+2 съм според него. На 23.09. съм на фетална и чакам с нетърпение да чуя, че всичко му е наред на малкия мъж.😍

# 356
Здравейте, мами. За 3-ти път АГ-то предполага, че е момиче, така че може да ме пишете към розовите панделки. 🌸🎀 След се надявам, че ще бъде отново потвърдено 😍

# 357
Здравейтеее, мами! Имам Един въпрос, мисля да се боядисам, защото вече не се издържа. Четох, че няма проблеми, обаче се притеснявам дали миризмите няма да навредят нещо на бебките. Какво мислите?

# 358
Че са абсолютни глупости и бабини деветини.

Скарлет, добре мина, благодаря. Засега всичко е наред, дано е все така 🙂 Бях при Искилиева в Щерев този път, дали защото беше жена, но някак по-спокойна се чувствах.
Мериха ми кръвно, попълвах въпросник и едва след това бях приета в кабинета и започна самата фетална.

Въпросникът им беше много забавен - попълваш данните на бащата, а на следващата страница отбелязваш дали си омъжена или не, като отдолу трябва да поясниш дали, ако си омъжена, то това е същият господин, който е баща на бебето или не. Модерна работа. Мога да отбележа бащата на бебето, съпругът, партньорът и всичките трима да са различни 😄

# 359
Здравейте, 17 г.с. съм вече и имам много притеснения.. да ги споделя с вас..мъчи ме жълтеникаво течение, понякога е ту жълто, ту леко зелено, а понякога воднисто.. дразнене чувствам определено, всички следящи казват да не се притеснявам.. уж са гъбички, които ще лекуваме с Полижинакс, но чакам утре да излезе новата микробиология. И аз се бях вкарала във филма в околоплодните, но всички ми казаха, че не е това, но така и не ми беше направен тест, май ще настоявам сама следващият път за мое успокоение. Много ме е страх да не е трихомони или уреаплазма, които сега няма как да изследвам, защото най-точното изследване е с цервикален секрет, а било рисково ..😕или с менструална кръв. Някой с подобен проблем, взет ли му е цервикален, имаше ли някакви проблеми ..

Общи условия

Активация на акаунт