Парфюмни размисли и страсти - 248

• 54 131
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Това с оглед и споделения опит за Бюти зоун, няма кой да го гарантира.

# 196
  • София
Jimmy Choo Fever и при мен няма трайност. А с какво нетърпение го чаках... Моя е купуван от Дъглас и същата работа. Трябва да го тествам на есен отново. Може и да покаже характер тогава.

# 197
Jimmy Choo Fever и при мен няма трайност. А с какво нетърпение го чаках... Моя е купуван от Дъглас и същата работа. Трябва да го тествам на есен отново. Може и да покаже характер тогава.
Аз се пръсках началото на юни и държа страшно  много, но вече си бях поръчала chloe, nomad и реших да изчакам, но вчера останах страшно разочарована от разликата в трайността.

# 198
  • Бургас
Joy Ами той човека ,обувки може да прави ,не парфюми Joy  Хубава и спокойна вечер на всички ,че трябва да ставам в 3 часа Hug

# 199
  • София
Dyvaromi, браво, много смело изследване. GrinningHug И аз усещам Делина добре балансирана и също не бих я носила в жегите, мисля, че есен и пролет ще ѝ е най-добре.
Обожавам Traversee du Bosphore, един от първите нишови парфюми е, които си купих насляпо преди доста години, благодарение на отзиви в темата. Разкош! Heart Eyes
Аз както обявих, че не съм розоман, така от известно време съм се затъжила за една роза, която намирам за много красива, явно не е трябвало да я махам от колекцията си, някаква носталгия ме гони по нея и може да си потърся малка бутилка: Aromatics in White Clinique - хладна и влажна роза с пачули. Flowers Rose

# 200
Имам един буркан стотица Aromatics in White (подарък ми беше) и всеки път ме мори нещо в него и дори не мога да определя кое точно, има нещо остро. Много неопределена роза е при мен... Сега в жегите е съвсем различен (и не към добро) . Дълго време се чудех дали Aromatics in black няма да ми е по-на сърце, но съвсем ме объркаха коментарите за него, някои казват, че In White е "по-тъмния" от двата, а на мен ми крещи бели цветя и ако и черния е дори по-светъл като звучене, със сигурност ще се разочаровам...

# 201
  • София
Аз залагам, че те "боде" пачулито в него. Wink В жега изобщо не бих си помислила да го нося, много е интензивен и плътен при мен. Изобщо не помня Aromatics in Black, само помня, че изобщо не ми хареса навремето, като го тествах. Този уикенд бях в Парадайз и ми се стори, че в Сефора мернах точно бутилка от In Black, тъй че ако имаш път натам, може да минеш да го пробваш. Simple Smile За мен In White не е "бял" парфюм, нито в преносен, нито в буквален смисъл - нито е белоцветен, нито невинен и ефирен, не му отива бялата бутилка, но пък поне е красива. Simple Smile

# 202
  • София
И аз поръчах два спрени от там. Обадиха ми се, че единият не е наличен. По телефона момчето беше много любезно и го заменихме с друг спрян. Питах и за още 5 отдавна неналични никъде, но нямах късмет. Всъщност утре очаквам два и като пристигнат, ще дам отзив. Нямам търпение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 203
  • Варна
И аз поръчах два спрени от там. Обадиха ми се, че единият не е наличен. По телефона момчето беше много любезно и го заменихме с друг спрян. Питах и за още 5 отдавна неналични никъде, но нямах късмет. Всъщност утре очаквам два и като пристигнат, ще дам отзив. Нямам търпение Stuck Out Tongue Winking Eye
Моите ще дойдат в сряда. Иначе и аз питах за Миднайт пойзън, Класик Х едп и още няколко, ама няма.

# 204
Днес тествах това Картие:
https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Baiser-Vole-12878.html
Бях се засилила да го поръчам, но ще си дам време, да не стане като с други покупки. Като го пръснах много ми хареса, след няколко минути някаква нотка взе да ме дразни и после утихна. Няколко часа усещах много познато ухание на балсам за коса, стилизант...чудех се кой...сега ми просветна -Керастаз, розовата серия Дисциплин...Ха, цял ден ме човърка и ето сега сядам да ви споделя и дзак...получих "факс"  Laughing
Утре пак ще тествам. Като цяло Картие не са ми много познати- имам Пантерата, но не я ползвам почти, пазя си я от сантимент, че ми е подарък от мъжа. Карат не ми допада сякаш...Та други Картие-та не познавам. Рових в търсачката за описания на Cartier Baiser-Vole, но намерих няколко от много време назад, а имам спомен, че съм чела доста ваши хубави описания за него. Обаче не ги намирам за преглед. Дали може да се включите или линк с препратка някой да пусне. Много ще съм благодарна!
Джемма, може ли да кажеш 2-3 думи за Амариж Мариаж? Сходен ли е с Амариж? Хресвам го, но много остър ми идва и ме души. Ако този носи усещането за първообраза, но е по- лек, много се изкушавам да го поръчам насляпо.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 23:16 от Анонимен

# 205
Аз залагам, че те "боде" пачулито в него. Wink В жега изобщо не бих си помислила да го нося, много е интензивен и плътен при мен. Изобщо не помня Aromatics in Black, само помня, че изобщо не ми хареса навремето, като го тествах. Този уикенд бях в Парадайз и ми се стори, че в Сефора мернах точно бутилка от In Black, тъй че ако имаш път натам, може да минеш да го пробваш. Simple Smile За мен In White не е "бял" парфюм, нито в преносен, нито в буквален смисъл - нито е белоцветен, нито невинен и ефирен, не му отива бялата бутилка, но пък поне е красива. Simple Smile

Май си права, сигурно от пачулито, по-точно комбинацията с другите неща, защото иначе пачули обичам. В нотино гледах черния, но да, май по-добре тест на живо....

# 206
  • Балчик
Soñadora, до колкото мога да си спомня Амариж от едно време, Мариаж няма нищо общо с него. Вторият ми е топъл, сгряващ, канелен, конячен леко даже.

# 207
Днес тествах това Картие:
https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Baiser-Vole-12878.html
Бях се засилила да го поръчам, но ще си дам време, да не стане като с други покупки. Като го пръснах много ми хареса, след няколко минути някаква нотка взе да ме дразни и после утихна. Няколко часа усещах много познато ухание на балсам за коса, стилизант...чудех се кой...сега ми просветна -Керастаз, розовата серия Дисциплин...Ха, цял ден ме човърка и ето сега сядам да ви споделя и дзак...получих "факс"  Laughing
Утре пак ще тествам. Като цяло Картие не са ми много познати- имам Пантерата, но не я ползвам почти, пазя си я от сантимент, че ми е подарък от мъжа. Карат не ми допада сякаш...Та други Картие-та не познавам. Рових в търсачката за описания на Cartier Baiser-Vole, но намерих няколко от много време назад, а имам спомен, че съм чела доста ваши хубави описания за него. Обаче не ги намирам за преглед. Дали може да се включите или линк с препратка някой да пусне. Много ще съм благодарна!
Джемма, може ли да кажеш 2-3 думи за Амариж Мариаж? Сходен ли е с Амариж? Хресвам го, но много остър ми идва и ме души. Ако този носи усещането за първообраза, но е по- лек, много се изкушавам да го поръчам насляпо.
пробвайте Cartier Baise Vole Essence.

# 208
Имах го някога това Cartier Baise Vole Essence. Подарих го, ама и там не се хареса. Един такъв... Противно на мнениата във Фрагрантика, за мен е особено неприятен.

# 209
Имам нужда от съвет. Купувам парфюми от бюти зон, парфимо, нотино и един парф.магазин в града. В Бургас в бюти зон си харесах jimmy choo fever. Уникален парфюм за моя вкус, на хартийката толкова силен аромат, от цялата ми чанта се долавяше аромата, а на кожата ми стоя мин 10часа все така силно усещане. Вчера реших да си го купя намален 100мл на 170лв от бюти в Стара Загора. Пръснах се и дори час не се задържа, нито на хартията, нито на кожата ми. Как е възможно ? И се отказах..
Струва ли си да пътувам до Бургас за да си го купя от там?

eli2424, има и такъв вариант - повечето парфюми се изпаряват по-бавно в места с висока влажност. В Бургас през лятото има дни, когато е много влажно - над 80%, направо е като в амазонската джунгла.  Напълно е възможно  при такъв климат парфюмът да се е задържал повече.

Общи условия

Активация на акаунт