Парфюмни размисли и страсти - 248

• 54 009
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Karen, и аз мисля, че Парфето е по-лесен за харесване. Радвам се, че сте извадили късмет в такъв момент. Това е най-важното.

Благодарности на страхотната феичка Heartpulse, която ме запозна с няколко прекрасни изпълнения на Т. Теренци (Mirach и Vele много харесах).
Oud Zanzibar e истинско бижу, отвя ми главата. Animal Scream Cat

# 526
Ммм и аз ти благодаря за прекрасната среща, доброто настроение, парфюмите, които пробвахме в захлас и моята нова парфюмна любов, която ще ме радва в хладните есенни дни.❤🌹

# 527
  • София
Да, да....разбрах, че става въпрос за новата версия на Черната орхидея, но нали ги дават идентични като аромат и затова изказах усещанията си от старата. Или греша и са много различни? Ще трябва да душкам новата.

# 528
  • София
Днес вечерта, тествах няколко нови парфюма, като всичките ми харесаха, но определно тоталния хит е
Van Cleef & Arpels Oud BlancYellow HeartAnimal Heart Eyes Cat
Даде ми страхотна настройка и хубава вибрация за вечерта Yellow Heart

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 00:20 от Deetron

# 529
  • España
Понеже отдавна се знаем с вкусовете си,  кой ще ми хареса повече,  Roses berberanza или Parfait de roses?
Харесвам Delina, a Rose barbare ми е ретро мазньоч. Понеже двата са сравнявани с тези.
Искам да си подаря един специален парфюм по повод, че оцеляхме с децата след почти челен удар. Унищожиха ми кола за хиляди, какво са някакви си 200лв за парфюм.  Grinning
Мила моя, прегръщам те много силно , макар и непозната! Глас за Parfait de rose и от мен . 😉

# 530
Понеже отдавна се знаем с вкусовете си,  кой ще ми хареса повече,  Roses berberanza или Parfait de roses?
Харесвам Delina, a Rose barbare ми е ретро мазньоч. Понеже двата са сравнявани с тези.
Искам да си подаря един специален парфюм по повод, че оцеляхме с децата след почти челен удар. Унищожиха ми кола за хиляди, какво са някакви си 200лв за парфюм.  Grinning

И от мен Parfait de roses. Радвам се, че всичко е наред, бъдете здрави!

# 531
  • The Evergreen State

Карен не знам от къде ще си поръчаш но в момента на сайта на Ланком (американския) има 25% намаление на всичко. Нямам идея дали има това намаление на страницата на другите страни но споделям ако ще зарадва някой, намалението ще свърши съвсем скоро мисля (от три дни е някъде).

Като пуснат намаления едвам се удържам да не купя, не е лесно Simple Smile

# 532
Karen, радвам се, че сте добре с децата. Чак аз се уплаших като прочетох какво е станало, даже не мога да си представя на вас какво ви е било. Добре, че сравнително леко се е разминало.  SOTD: Pure Poison. Пръскам от него само в косата, че на кожа нещо ме дразни, избива онзи мирис като на синьо сирене. Почти привършвам флакончето от 10мл.

# 533
  • Sofia
Благодаря,  момичета! Hug
Athena, скоро опитвах да поръчам от испанския Ланком и два пъти ми анулираха поръчката под предлог,  че някой от подаръците бил изчерпан. А всъщност с кода за първа поръчка към общото намаление сваляше 50% . Писах им, че загубих интерес да пазарувам от тях. Ще прегледам по другите държави как е.

# 534
Karen,
Скрит текст:
бързо възстановяване и физическо и психическо на теб и семейството ти! Мен са ме блъскали отзад и до ден днешен изпитвам ужас, когато някой ме доближава бързо отзад Sad 

Някой може ли да сподели мнение за YSL MON PARIS INTENSÉMENT, планирам да го тествам в Douglas, искаше ми се да си намеря семпъл, но никъде не продават. Харесвам Floral версията, имам мини и ми се иска друг фланкър. Имам време за размисъл и дебнене на оферта.

SOTD: Versace Bright Crystal Absolu (ползвам го основно лятото и скоро пак ще влезе в шкафа за дълга почивка).

# 535
Здравейте, kаква е разликата между Versace Bright Crystal и  Versace Bright Crystal Absolu?

# 536
Някой взе ли си вече Амбрето? Аз толкова кофти коментари прочетох  в руската фрагрантика, че направо ми настръхна косата-страх ме е да отида да си го взема Grinning

# 537
Здравейте, kаква е разликата между Versace Bright Crystal и  Versace Bright Crystal Absolu?
Absolu не познавам, предполагам да е по-силен и траен. Другият за мен лично е лек и безличен, но може да допадне на човек, който предпочита ненатрапчиви и освежаващи парфюми. Мирише ми основно на нар и божур, но прекалено леко за моя вкус.

# 538
На мен Absolu ми миришеше на гадни грейпфрути, когато ми го подариха.
Директно го подарих на друг човек.

# 539
  • Балчик
Хора, въобразявам ли си или и друг има такова възприятие? Този:
https://www.fragrantica.ru/perfume/Calvin-Klein/Obsession-248.html
 по нещо доста ми прилича на този, не изцяло, но има сходство за моя нос:
https://www.fragrantica.ru/perfume/Alexander-McQueen/Kingdom-1195.html

Гледам, че във Фрагрантика не мислят като мен.

Общи условия

Активация на акаунт