Парфюмни размисли и страсти - 248

• 53 857
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • София
От края на юли не съм купувала нищо, така че предполагам неусетно съм се включила към предизвикателството на Дез. Да видим докога .. Като се замисля, макар да искам това-онова, и да ми е интересно да пробвам новостите, реално имам достатъчно красоти, на които да се радвам не само този, а и следващите два сезона (есен и зима). Имам и още няколко неща, които са по-скоро пълнеж (хубави, но без уау фактор) и ще гледам да ги приключа. Вероятно ще видя и няколко дъна до края на годината.

По повод една инициатива (Италианска седмица), в една от групите във ФБ, осъзнавайки че имам много малко италиански парфюми, извадих няколко минита за активно носене.. та, да, подпуках вече и минитата откъм едната страна Wink

# 646
  • Stuck in a moment
И двата не са много за жегите нищо че пантерата е ЕДТ.
Пантерата е идеална за сигничър парфюм, офисен, за формални поводи като коктейл/новогодишно парти/сватба/бал/дипломиране или когато искаш да направиш впечатление с парфюма си.

В контекста на този разговор, ето какво идва септември:
https://www.fragrantica.com/news/Cartier-La-Panth%C3%A8re-Parfum-14024.html

# 647
Има ли голяма разлика между ЕLIE SAAB GIRL OF NOW и SHINE ? Имам shine (много го харесвам)трябва ли ми и другия. Миналата година тествах на кожа now една приятелка си го беше взела и изобщо не ме впечатли, беше много тих до кожата, отчитам че беше лято и най-вероятно не се показа в цялата си прелест.
Мисля лосион да си взема,ще е ок комбинацията с shine?

# 648
ЕLIE SAAB GIRL OF NOW 
Миналата година тествах на кожа now една приятелка си го беше взела и изобщо не ме впечатли, беше много тих до кожата, отчитам че беше лято и най-вероятно не се показа в цялата си прелест.
И при мен беше общо взето така, и то през зимата. На закрито. На открито ставаше съвсем друг - присъствен, осезаем, сякаш се носех в облак, усещах го навсякъде около себе си. Явно му трябва по-голямо пространство, за да се разкрие.

# 649
  • Пловдив
Аз пък имам Girl of now и се чудя дали ми трябва Shine. Не го познавам. Имам Le parfum in White и съм тествала Le parfum. Последните два не харесах изобщо.

# 650
  • Пловдив
На мен новия Бушерон мнооого ми хареса Simple Smile

# 651
Аз пък имам Girl of now и се чудя дали ми трябва Shine. Не го познавам. Имам Le parfum in White и съм тествала Le parfum. Последните два не харесах изобщо.
Не, не ти трябва.

# 652
За мен Girl of Now e по-хубав от Shine. Въпреки че трайността на втория е покъртителна! (Да не се разбира като първият е нетраен, напротив). Но в оригинала няма нищо тихо и слабо. Изключително плътен и силен парфюм е.

# 653
  • varna
Незнам дали е мястото тук да попитам за един парфюм на боржуа ,който ползвах доста отдавна началото на 90те год.Не се сещам как точно се казваше шишето е като на Кобако ,но с черна капачка ,обожавах го.Дали съществува или мога да намеря нещо подобно като аромат.

# 654
# 655
  • varna
Не ,парфюмната течност  не беше  лилава. Този няма нищо общо с аромата на другия ,но шишето и капачката са същите.

# 656
Да попитам и аз тогава, има ли парфюм, който да прилича на Gucci Envy Me 2?Никъде не мога да го намеря (предполагам разбираемо), а много бих искала отново да го имам и да се върна към младостта.

# 657
Не ,парфюмната течност  не беше  лилава. Този няма нищо общо с аромата на другия ,но шишето и капачката са същите.
ето тук може да разгледаш
https://www.fragrantica.com/designers/Bourjois.html

# 658
Има ли голяма разлика между ЕLIE SAAB GIRL OF NOW и SHINE ? Имам shine (много го харесвам)трябва ли ми и другия. Миналата година тествах на кожа now една приятелка си го беше взела и изобщо не ме впечатли, беше много тих до кожата, отчитам че беше лято и най-вероятно не се показа в цялата си прелест.
Мисля лосион да си взема,ще е ок комбинацията с shine?

При мен Shine е по-кроткия и лек (доста относително за точно тези парфюми) от двата....Трайността и при двата е голяма! Дали ти трябват и двата-само ако много го харесваш аромата и би искала бекъп бутилка. Близки са много.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 02:58 от tuali

# 659
А аз се чудя като имам Elie Saab Le Parfum и Elie Saab Le Parfum Edition Feuilles d‘Or дали да си купя и Royal на сляпо. Установих, че повечето ми парфюми са пролетно/летни, през есента и зимата ползвам основно Номад и Rituals Nuit a Marrakesh и искам да си купя още аромати за студеното време. Страх ме е от много сладки парфюми, причиняват ми главоболие ( LVEB, Scandal и подобни), а в момента много рядко стигам до парфюмерия да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт