Парфюмни размисли и страсти - 248

• 54 034
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Най-скорошния, направил ми впечатление с отрицателен заряд парфюм с орлови нокти, са всички от серията Gucci Bloom. В първия не пише, че има, но има. Усещам ги зловещо! Satisfied

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 14:20 от Анонимен

# 331
Не усещам в Гучи Блуум. Много го харесвам него. Всъщност само него купих от линията и го нося.

# 332
Много харесвам аромата на орлови нокти. Сладък, меден, нектарен, топъл и упойващ... 💛
Особено след залез слънце, в лятна нощ, ммм... приказка.
Но има и такъв, който Азалия описва - мирише на стар домашен сапун.
Нямам идея от какво идва разликата, най-вероятно сорт, разновидност.🤔
В парфюмен вариант го намирам и много обичам в един от вечните ми любимци, D&G Sicily.

# 333
Дами, моля за помощ Simple Smile Хвърлила съм око на този аромат: https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mitsouko-Eau-de-Toilette-207.html
Пирамидата е много моя, но леко ме притеснява годината му на създаване, дали не е много ретро?
Моля, тези които го познават:  кажете ми две думи за него Simple Smile
Благодаря!

# 334
много е ретро, трудно носим е
един път в годината го нося с кеф и ми държи до следващата
пробвай с търсачката, писано е доста за него
някои от по-ласкавите отзиви са за "майонеза" и т. н.

парфюм за днес: Simply Jil Sander Poudrée Intense

видях две дъна, но очаквам още няколко и ще пиша по-натам

# 335
Дами, моля за помощ Simple Smile Хвърлила съм око на този аромат: https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mitsouko-Eau-de-Toilette-207.html
Пирамидата е много моя, но леко ме притеснява годината му на създаване, дали не е много ретро?
Моля, тези които го познават:  кажете ми две думи за него Simple Smile
Благодаря!
Много е ретро и за мен е направо страшен. Мирише ми на гарнизонен стол.

# 336
Много харесвам аромата на орлови нокти. Сладък, меден, нектарен, топъл и упойващ... 💛
Особено след залез слънце, в лятна нощ, ммм... приказка.
Но има и такъв, който Азалия описва - мирише на стар домашен сапун.
Е, точно снощи беше лятна нощ, че и хубав мъж ми откъсна стръкчето, ама... Нафталин със сапун! 🤢 Жълти цветчета бяха всичките, нямаше бели. От три жени, две не го харесахме много! Третата твърдеше, че е жасмин, но гугъл каза орлови нокти. Обаче има прилика точно със сурово жасминово масло.

# 337
Скрит текст:
Скрит текст:

Новата ми любов, невероятно се разгръща на кожата ми, след всеки час става все по-хубав❣
Търся си и аз подобен женствен парфюм..

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 14:01 от eli2424

# 338
На студено как се държи?
Още по-елегантен е на хладно.
Аз пък Jimmy Choo го харесвам повече в топло. В топлото има една ментова нотка подобна на Alien

# 339
Скрит текст:
На студено как се държи?
Още по-елегантен е на хладно.

Аз пък Jimmy Choo го харесвам повече в топло. В топлото има една ментова нотка подобна на Alien
Ставаше въпрос за Ботега Венета

# 340
  • Бургас
Не усещам в Гучи Блуум. Много го харесвам него. Всъщност само него купих от линията и го нося.
И аз, топ Гучито за мен, невероятно ми се разкрива на кожата като течна коприна е, дори сега дават мостра oт Gucci Bloom Profumo di fiori при покупка на някой от линията Блуум.Broken Heart

# 341
На пръв прочит Гучи Блум/ и производни/ ми харесва и след няколко седмици  не мога да го понасям-искам да си го махна от кожата -толкова започва да ме дразни....

# 342
Всичките Гучи Блум и подобни на тях не понасям - орлови нокти, жасмин, тубероза, нероли, тиаре, франджипани, портокалов цвят... далече от такива! С мноооого редки изключения като Datura Noir, примерно.

# 343
Прекрасно Туили! С всяка минута като че ли става по-хубаво. Уж не е някоя сложна композиция, а постоянно търпи развитие и нито за миг не ми доскучава. Преди време Денси ми даде стимул да купя този парфюм, за което съм й благодарна.

Е, точно снощи беше лятна нощ, че и хубав мъж ми откъсна стръкчето, ама... Нафталин със сапун! 🤢 Жълти цветчета бяха всичките, нямаше бели. От три жени, две не го харесахме много! Третата твърдеше, че е жасмин, но гугъл каза орлови нокти. Обаче има прилика точно със сурово жасминово масло.
Аз с бели май не съм виждала, само храстчета с жълти и с розово-оранжеви цветчета. Не съм усещала съществена разлика в аромата им. Но доколкото виждам, ти по принцип не харесваш особено бели цветя, така че е нормално да не ти допада.

# 344
Да, не харесвам белоцветни парфюми като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт