Парфюмни размисли и страсти - 248

• 54 025
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Eelishka, и двете Хабaнити ги имаше в Нотино Парадайс. Можеш да им се обадиш по телефона да попиташ дали ги имат все още, за да не се разхождаш напразно до там.

# 421
Мили дами и господа, може ли някакво мнение или съвет зс Rochas Tocade EdT? Чета, че е изключително сладка и лепкава роза... което не ме притеснява, стига да не е туу мъч. Траен ли е? Има ли идея за евтин аромат.. препоръчвате ли? Ретро роза ли е?

# 422
Влизам да напиша един абсолютно безсмислен пост, но не мога да сдържа радостта си.
Най-накрая, след толкова чакане, питане, писане на имейли и всекидневно проверяване на сайта, днес гастролира по нашите ширини и аз го поръчах на секундата - Black Orchid Parfum 2020!!!🤩🥳💃

Нямам търпение да дойде!🙊

# 423
  • София
Скрит текст:
Eelishka, и двете Хабaнити ги имаше в Нотино Парадайс. Можеш да им се обадиш по телефона да попиташ дали ги имат все още, за да не се разхождаш напразно до там.
Мерси, ще ги проверя! Аз бях там днес, но проблемът при мен е, че като вляза в парфюмерия и сякаш забравям защо съм влязла и се започва едно лутане, като дете съм...но едва ли съм единствената Grinning

# 424
Мили дами и господа, може ли някакво мнение или съвет зс Rochas Tocade EdT? Чета, че е изключително сладка и лепкава роза... което не ме притеснява, стига да не е туу мъч. Траен ли е? Има ли идея за евтин аромат.. препоръчвате ли? Ретро роза ли е?
Всичко това, което си изброила е, конфитюр. Аз не съм почитател и мнението ми е субективно, но поне правилно си го възприела по описание. Като за нехаресван от мен, естествено е траен.

# 425
  • Бургас
сега очаквам някой да влезе с питане за
Скрит текст:
дали става за сляпа поръчка и...

# 426
  • Седмото небе
Като стана въпрос за Sisley някой може ли да изкаже мнение за Soir d'Orient?

Аз мога скромничко... Дълбок, богат, тъмен, опушен и мистичен, с разни светли проблясъци, бутилката и рекламните визии му пасват перфектно. Усещат се всички нотки, по много. Не е пестено нищичко за него. За мен е тамяново-подправков и малко цветен. Трайността и излъчването му при мен са чудовищни.
Усещането ми за него перфектно пасва на тези картини, представят точно това, което усещам и обожавам в него:

Изпръскала съм няколко мостри и все още си пазя една. До бутилка не стигнах, понеже не искам да си развалям удоволствието за него. Обсебващ и вълнуващ е, но разбрах че ако винаги и по много ми е под ръка, бързо ще му се наситя. А и нали съм на диетата на Dez! Която стриктно спазвам, макар че не пиша. Около 4-5 дни бях с Armani Because it’s you, с носенето го харесах. Нямах настроение за друг. Днес бях с Колона на Мюглер-много ми е сапунено-хубав и свеж, без да ми напомня нероли, което пък винаги свързвам със сапун, ама не много от луксозните. Пръскам от Колона по много и често, че с тия 100 мл трудно ще ги преборя. За следващите дни съм извадила Мис Кейти (тя ми е много млечно-санталова и никак мускусна) и Мосю Ермес (който пък напоследък ми нагарча Sad ) Каква комбинация са само двамцата един до друг...

А иначе в момента и последните няколко години назад моите красавци са “подредени” така:
Скрит текст:

Плюс още десетина други  “разхвърлени” по чанти, в другия апартамент и на работа. Ей на заради тия количества трябва да се постарая с диетата!!!
Хич не са ми удобни така, но знам, че са на сигурно в шкафа и двете чекмеджета, на тъмно и хладно. Надявам се след ремонта по случай идването на бебето, да им намеря подходящо място за подреждане, за да мога да им се наслаждавам с един поглед и наведнъж на всички.

# 427
Здравейте, имам едно нестандартно питане Grinning . Майка ми не спира да ми мрънка, колко много и харесва аромата сапуна медикс, ако някой знае дали има някакъв парфюм, който да прилича на него ще съм ви много благодарна , ако ми помогнете в намирането му  Grinning

# 428
Аз неофициално се включих в диетата на Dez, и без друго усещах, че ми е дошъл моментът:) ама не броим размени и отливки и проби де:) и разбирам всеки ден какви красоти имам и с какво трябва да се разделя. Много благодаря на това момиче!

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 00:55 от Dorry88

# 429
Здравейте, имам едно нестандартно питане Grinning . Майка ми не спира да ми мрънка, колко много и харесва аромата сапуна медикс, ако някой знае дали има някакъв парфюм, който да прилича на него ще съм ви много благодарна , ако ми помогнете в намирането му  Grinning
Grinning Нямам идея как мирише, но можеш да я бъзикнеш с това: https://www.notino.bg/moschino/fresh-couture-toaletna-voda-za-zheni/

# 430
  • София
Скрит текст:
Да, това - https://www.parfimo.bg/lanvin-eclat-d-arpege-eau-de-parfum-za-je … S3OkaArYAEALw_wcB

# 431
  • София
Tani4ka993, сходна минерална нотка се усеща в Eau de Merveilles Bleue - https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Eau-des-Merveilles-Bleue-42747.html
Парфюмът не е за поръчка на сляпо. Не е и твърде бюджетен.

# 432
Мисля и аз да св включа в “диетата”. Трупам като катерица на няколко места. Май това наистина ще е добро време да отделя внимание на всяка парфюмна красота. Чакам Narciso Ambre и Montblanc Signature. Парфюмите ми стоят в антрето, в скрин в спалнята и в банята. В чантата не нося. Имам някои и в други имоти. Вече не знам какво да кажа, когато някой дойде у дома и възкликне “Ау, колко парфюми имаш”, а всъщност вижда част от тях. Мисля да си направя дневник и да описвам аромати, само и само да намеря време и ден за всеки от тях. Знам, че има момичета с повече от моите, но за мен 110 - 115 са много. Имам 1-2 размени, които с оказа, че не са моите и ги подарих.Моля да ме извините за дългия пост. Надявам се да се включа най- рано по Коледа, а до тогава само да ви чета 😘🌺☺

# 433
Много ви благодаря , момичета Heart

# 434
Скрит текст:
Здравейте, имам едно нестандартно питане Grinning . Майка ми не спира да ми мрънка, колко много и харесва аромата сапуна медикс, ако някой знае дали има някакъв парфюм, който да прилича на него ще съм ви много благодарна , ако ми помогнете в намирането му  Grinning
Скрит текст:
Да, това - https://www.parfimo.bg/lanvin-eclat-d-arpege-eau-de-parfum-za-je … S3OkaArYAEALw_wcB
Ще взема да го пробвам този сапун, че ми стана интересно.
Аз нямам трицифрена колекция, но и моята ми идва голяма, затова се включих с Dez. Но все пак не искам пълно въздържание Wink - на три месеца - 1, но с тестове. Така няма да ми отлежават в антрето, неползвани с месеци. Държа и 10тина в спалнята (които ползвам по-често към момента) или флаконите са красиви и им се наслаждавам.
Относно стари парфюми, най-старият ми е: Calvin Klein Euphoria - 15 годишен и още е ОК, но скоро видях при майка ми LANCOME Attraction, който й бях дала преди 15тина години и течността му е помътняла. Не мога да стигна до него да го тествам, как е аромата.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 10:58 от Dari_77

Общи условия

Активация на акаунт