Парфюмни размисли и страсти - 248

• 54 018
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Някой взе ли си вече Амбрето? Аз толкова кофти коментари прочетох  в руската фрагрантика, че направо ми настръхна косата-страх ме е да отида да си го взема Grinning
Ама ти на сляпо ли го поръча?
Аз го тествах офлайн, а и мостричка добих, благодарение на прекрасна съфорумка.
Ако някой не ще Амбрето, аз ще го приютя...да знаете SatisfiedSatisfiedSatisfied
Джемма, на мен ми се е случвало да оприличавам по нещо разни парфюми, а никъде да не откривам такова сравнение. Тези двата не ги познавам, но е възможно за твоя нос да ги възприемаш сходни.

# 541
Абсолютно на сляпо.... Grinning
Така тръпката ми е wow....

# 542
И аз чакам Амбрето абсолютно на сляпо. Последно него поръчах и захванах диетата. Ще го взема чак в събота, поради пътуване.Много моля, споделете отзиви като го получите! 🌷Щях да минавам покрай мола за тест, но време не остана.

# 543
  • София
На мен ми донесоха мостра на Амбрето и го разносих ден-два тук на морето. Сега го искам напълно съзнателно, защото го усетих много мой!

# 544
Моля за мнението ви по следния въпрос - на какво трябва да ухае млада дама /около 25г./ на интервю за
работа? Работата е престижна, трябва да създава авторитет у клиентите, а момичето е нежно, русо и неуверено. Подозирам, че шефката ѝ се интересува от парфюми, защото съм я засичала в парфюмериите.

Спорим по въпроса с девойката и майка ѝ, но тъй като не можем да стигнем до едно мнение, ѝ обещах да питам най-големите специалисти в държавата - демек вас. Моята идея за аромат умишлено няма да я споделям.

# 545
  • виртуално
Аз не бих сложила парфюм в тази ситуация.
В много краен случай нещо леко цветно, което стои близо до кожата.
Да си го усеща само тя за самочувствие...

# 546
И аз не бих сложила никакъв парфюм в тази ситуация. Особено шефката ако се интересува от парфюма.

# 547
  • Виена
И аз ще подкрепя мнението, че е по-добре без парфюм. Особено ако работата ще включва работа с много и всякакви клиенти. Ако клиентите  са представители на артистичните професии или модата, специфични, тогава може да се помисли за някакъв парфюм. Но дискретен и в никакъв случай по-хубав от този на шефа или на клиентите. И още един непоискан съвет- подготовката за интервюто изисква съвсем различен фокус от това какъв ще е парфюма.

# 548
  • София
Нещо леко, цветно ефирно, ако трябва само през облака ще мина, но ще съм с парфюм.

# 549
  • София
Номад Абсолю, Шанс О'Фреш. Дистанциращи, но елегантни едновременно! Не бих отишла никъде по без парфюм!
Особено на интервютата, трябва да знаят, че цената ми е висока! Wink

# 550
  • Седмото небе
Аз днес разнасям тази модна госпожица Роша:

Много ми е приятна, не ме дразни и не ми тежи, въпреки обилното напръскване. Страхотно сочни сиропирани ванилови круши!!! Десерт с круша нямаха в близката сладкарница, но и се наслаждавам в компанията на уникално вкусен йогурт с чиа и плодове, под една прохладна зеленина Heart
Малкото пъти, в които ми се е налагало да се явявам на интервюта, винаги съм носила парфюм. Избирах винаги леки и дискретни неща, които само аз си знам, че нося. Без парфюм макар и ефирен по принцип се чувствам “гола” и не съвсем уверена. Но ако няма девойката нищо подходящо за случая, няма смисъл от покупка за конкретния случай точно. Ако по принцип носи ярки и присъствени неща, то тогава по-добре без. А като я вземат на работа и се ориентира в средата и колектива, може да помисли какво би било най-адекватно да носи в съответната работна среда.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 13:06 от * SUPERGIRL *

# 551
Ако шефката обича парфюми няма ли да и хареса като види някой друг с парфюм. Thinking Lanvin Eclat D'Arpège не е ли подходящ за ситуацията и за характера на момичето

# 552
  • Sofia
Мак, аз си го взех и се напръсках като пич върху другия ми парфюм /Пюр Муск/. Grinning
Харесвам го, лека флорална, помадена пудреност, още по-ефирна сладост, поне върху мен. И пръснато във въздуха мирише много хубаво. Beachy vibe е парфюмът. Носи духът на познати вече парфюми, които класираме като плажни и свързваме с морето. Поне аз де.

По въпросът с престижната работа - Шанел, бих се напръскала с Шанел, Коко Мадмз., О Вив или Тендър ЕДТ. Класа, елегантност.
С Диор Адикт Фреш 2014 също бих се напръскала. И с Чистата Ева.

Ако се явявах на интервю и работата е свързана с хора, не бих искала да съм дистанцираща, това не мисля, че говори добре за комуникативността на кандидатстващия. Няма да се явя и без парфюм, това пък съвсем го изключвам, защо да не слагам парфюм.
Трябва отначало човек да се заяви, че струва всеки един лев, който ще му дават, даже повече. Разбира се, без да души околните и причинява непредумишлени убийства.

Карен. не те познавам, но това не означава, че не се радвам, че сте се разминали с по-голямото зло. Hug

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 13:30 от sunattraction

# 553
  • Бургас
Аз също съм за парфюм, особено подходящи за мен са Диор Джой и Шанс Тендър, убиец са и двата! Няма човек около мен, който да не ги харесва, размазващо елегантни.

# 554
Номад Абсолю, Шанс О'Фреш. Дистанциращи, но елегантни едновременно! Не бих отишла никъде по без парфюм!
Особено на интервютата, трябва да знаят, че цената ми е висока! Wink
С две ръце подкрепям! Може би сте приключили дискусията вече, ама да си кажа!

Karen, успешно възстановяване и опитай да забравиш възможно най-скоро! Добре че, децата ти са добре. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт