Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 969
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Това е моят Номад, купуван е от Douglas, също е криво дъното. Сега го за гледах като споменахте...

# 391
Допускам и друго: че съвсем легитимни парфюми при производството дават % брак (на опаковката, при транспорт и т.н.)и много вероятно точно такива бройки да отиват при дискаунт търговците...

Подкрепям това мнение!
Аз също смятам, че вземат наистина бройки с дефекти.
Преди 2 седмици ми пристигна TF Soleil Blanc от Makeup и като погледна бутилката, си казвам, че е менте - етикета е крив, шрифта е супер удебелен и на места буквите ми се сливат, а кутията ми е абсолютно идеална. Въпреки това, при последното ми пръскане издържа +12 часа на ръката ми.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 10:29 от Anika ❤

# 392
  • София
Скрит текст:
Не помня до момента да съм разглеждала получените шишета чак толкова детайлно, но евала че го правите момичета.
За мен е ясно, че така е изработена бутилката от производител, очеизвадно е, че комплекта е оригинал.

Никога не бих помрачила момента да имам в ръцете си отдавна желан сок, само защото нещо си било накриво. Но хора всякакви, затова е добре да има опция да бъде върната поръчката.

На 1000% същото би могло да се случи при покупка на стока от магазин, та не хвърляйте излишна кал върху Парфимо. Те нямат контрол върху това, което производителя опакова.

Повтарям се за милионен път наистина, но ако сте чак пък толкова мнителни, просто не поръчвайте от сайтове.

Скрит текст:
По същество, давам пореден плюс за Парфюми шоп, на намалението взех тестер на Chanel Allure Homme Sport- с капачка, напълно оригинален и чудесно опакован:heart_eyes:

За милионен път разбираме, че за Парфимо, участниците в тази тема, трябва да пишат или добро, или нищо.
Благодаря за насоките!

# 393
Ще поръчвам един мъжки парфюм от Парфимо и се оглеждам за нещо и за мен. Нещо супер изгодно да сте забелязали? Засега съм се спряла на Guerlain Insolence EDT 50 мл за 44 лв, но не го познавам и малко ме е страх. А и по-скоро имам нужда от някакъв свеж, енергизиращ, летен аромат. Този май не е за топло време, а за по-хладно имам доста.

# 394
Харесвам Guerlain Insolence, но не го числя към свежите никак. Мнооого пудрени виолетки, много трайност.

# 395
# 396
  • виртуално
Ще поръчвам един мъжки парфюм от Парфимо и се оглеждам за нещо и за мен. Нещо супер изгодно да сте забелязали? Засега съм се спряла на Guerlain Insolence EDT 50 мл за 44 лв, но не го познавам и малко ме е страх. А и по-скоро имам нужда от някакъв свеж, енергизиращ, летен аромат. Този май не е за топло време, а за по-хладно имам доста.
никога не оставам без този
https://www.parfimo.bg/john-galliano-parlez-moi-d-amour-eau-frai … toilette-za-jeni/

# 397

Супер свеж, зареждащ, направо оптимистичен е Lanvin A Girl In Capri. Вчера излизах с него под летния дъжд. Иде ти да подскачаш от крак на крак и хич да не ти пука, че всички припадат от смях. Smiley
Хм, цената му в Парфимо не е най-добра, а няма и 50мл.

Аз си получих Мон и два дребосъка. Предоволна! Супер стегнато и внимателно опаковане. Късметлийка съм засега с Парфимо.Smiley

# 398
Моля отзив за Пантерата . И аз поръчах това мини на сляпо.
Има ли пулверизатор ?

Също поръчах мини на Lanvin Modern Princess и A girl in Capri  + Balmain Extatic + Salvatore Ferragamo Attimo .

Дано не ме разочароват от Парфимо .

Очаквам от Мейкъп Girl of Now и Girl of Now Shine .

# 399
  • София
Преди 2 седмици ми пристигна TF Soleil Blanc от Makeup и като погледна бутилката, си казвам, че е менте - етикета е крив, шрифта е супер удебелен и на места буквите ми се сливат, а кутията ми е абсолютно идеална. Въпреки това, при последното ми пръскане издържа +12 часа на ръката ми.
Същата работа и при мен вчера с TOM FORD Eau de Soleil Blanc Eau de Toilette 50 ml ТЕСТЕР от Парфимо.
Шишето с лепенки, все едно сама съм си го лепила. Леко надраскано отпред на златният етикет, все едно при опаковане или нещо остро като нокът е докоснало повърхността му. Но е пренебрежимо. Та и аз параноична станах вече. Satisfied

Ароматът така или иначе не познавам изобщо, тая покупка беше си баш изстрел в тъмнината! Flushed. Та и той един такъв никакъв. Иначе кода A89 си излиза идеално в http://www.checkfresh.com/tom-ford.html:
Batch code   A89
INFORMATION OBTAINED FROM THE BATCH CODE
Production date   2019-08
Age   1 year 20 days
Notes   the codes are repeated every 10 years

# 400
  • София
Здравейте, дами

Търси се качествен мъжки парфюм за подарък, може и подаръчен комплект, като сме ограничени в парите на 80 лева. Иска ми се нещо дълготрайно и запомнящо се. Много благодаря за препоръките, може и на лични.
От мен тази препоръки(варианти търговски продукт). Първата е най-гореща и подчертана.
 - Rochas Moustache Eau de Parfum - 125мл / 76лв онлайн цена

- Boucheron Quatre Absolue de Nuit Pour Homme Eau de Parfum - 100мл / 68лв онлайн цена

- S.T. Dupont Be Exceptional Gold Eau de Parfum - 100мл / 49лв онлайн цена

- Salvatore Ferragamo Uomo Signature Eau de Parfum - 100мл / 78лв онлайн цена

Всичките за мен са интересни, трайни и много хубави.
Сега забелязах, че без да искам съм направил мини списъсък само от EDP-та Smile

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 12:02 от Deetron

# 401
alethea, няма/т пулверизатор. Много, много ми хареса Пантерата, никога не съм я помирисвала, доколкото скромните ми познания говорят, шипър-флоралните аромати излъчват някаква премерена елегантност...бих поръчала и голям флакон.

# 402
Благодаря, а  откъде мога да си купя малко шишенце с пулверизатор в такъв случай , в което да прелея парфюма и да го използвам?
Иначе единствения начин за употреба е като афтършейв, нали ?

# 403
Засега съм се спряла на Guerlain Insolence EDT 50 мл за 44 лв, но не го познавам и малко ме е страх. А и по-скоро имам нужда от някакъв свеж, енергизиращ, летен аромат. Този май не е за топло време, а за по-хладно имам доста.
Може да се носи и на по-топло, но е далече от категорията "свеж, енергизиращ, летен аромат".

# 404
Здравейте, дами

Търси се качествен мъжки парфюм за подарък, може и подаръчен комплект, като сме ограничени в парите на 80 лева. Иска ми се нещо дълготрайно и запомнящо се. Много благодаря за препоръките, може и на лични.

Ето и няколко предложения от мен:

Givenchy Gentleman EDP

Lalique Encre Noire A L'Extreme EDP

Guerlain L' Instant EDT

Общи условия

Активация на акаунт