Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 177
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • вкъщи
Сега се чудя Пантерата или Сааб? И двата ми се струват мои.

# 616
Пантерата е пò елегантен, пò строг тип парфюм, по мое мнение. Eli Saab in white пò всекидневен, пò жизнерадостен, ако това има значение за избора ти. Ако харесваш бели цвeтя, те са по-ясно заавени в Eli Saab in white. Има гардения и тиаре в Пантерата, но съчетани с другите неща, са част от общата композиция и не изпъкват самостоателно.

# 617
Здравейте, да ви попитам - предвид нарастващата ми колекция от парфюми напоследък нямам против да взимам по-малки опаковки, стига да са изгодни, тъй като ги изразходвам доста бавно.
Искам да си взема Pure Poison и съм намерила две оферти. Чудя се дали да взема 50 мл продукт или 100 мл тестер - излизат на почти еднаква цена, тестерът е с 6 лв отгоре. Какво бихте направили вие? Малко старенен въпрос, но не мога да се реша.Disappointed Relieved Rolling Eyes

# 618
  • Бургас
Сега се чудя Пантерата или Сааб? И двата ми се струват мои.
И двата , Лелче хубави парфюми са.Аз да подшушна за феновете на Филорга/ не става само с парфюми де , грижата за кожата ми е доста по- важна, с тоя крем ще се подмладя, хаха/, че Оxygen-glow cream е на 55лв и не е тестер, никъде не съм го виждала на такава цена.Сега да не го разграбите, чек да пусна поръчката, хаха.Ааа,, от Pure Poison възможно най- големия флакон бих взела аз, голям красавец е, но не се разбира с всеки.Stuck Out TongueStuck Out Tongue

# 619
# 620
  • София
Здравейте, да ви попитам - предвид нарастващата ми колекция от парфюми напоследък нямам против да взимам по-малки опаковки, стига да са изгодни, тъй като ги изразходвам доста бавно.
Искам да си взема Pure Poison и съм намерила две оферти. Чудя се дали да взема 50 мл продукт или 100 мл тестер - излизат на почти еднаква цена, тестерът е с 6 лв отгоре. Какво бихте направили вие? Малко старенен въпрос, но не мога да се реша.Disappointed Relieved Rolling Eyes
Аз бих взела тестера, щот съм лакомия Simple Smile
Пък и този парфюм ми е в топ 5 и винаги искам да го притежавам в колекцията

# 621
  • Пловдив
Цената за тази мъжки Boss  е ок, нали? 50мл за 67лв...HUGO BOSS BOSS BOTTLED INFINITE.
https://www.parfimo.bg/hugo-boss-boss-bottled-infinite-eau-de-pa … um-za-maje-50-ml/

# 622
  • София

Здравей, би ли споделила офертите и с нас? И аз го искам Grinning

# 623
  • виртуално
Цената за тази мъжки Boss  е ок, нали? 50мл за 67лв...HUGO BOSS BOSS BOTTLED INFINITE.
https://www.parfimo.bg/hugo-boss-boss-bottled-infinite-eau-de-pa … um-za-maje-50-ml/
и аз го следя
общо взето се движи около тази цена

# 624
Скрит текст:

Здравей, би ли споделила офертите и с нас? И аз го искам Grinning

Здравей, не са кой знае какви оферти, за това и не ги споменах, но не мога да намеря нищо по-добро. Тестерът е от гет (138 лв), а 50 мл от парфимо (140 без код).

# 625
[Аз да подшушна за феновете на Филорга/ не става само с парфюми де , грижата за кожата ми е доста по- важна, с тоя крем ще се подмладя, хаха/, че Оxygen-glow cream е на 55лв и не е тестер, никъде не съм го виждала на такава цена.
Поръчах го, мерси за инфото...Heart

# 626
  • София
Код за 5% за Нотино за днес:
Скрит текст:
EB1-2D8-QTB

# 627
Преди седмица-две пак беше споделен крема на Филорга и се възползвах. Не съм погледнала, че цената е останала същата, поръчах още един. Благодаря Simple Smile

# 628
  • Русе
Елинор-без забележки,за пореден път!

# 629
Кремът от доста време е на тази цена, а друга дама сподели, че е на 58 лв във Feelunique.

Общи условия

Активация на акаунт