Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 179
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Нищо особено не е този крем....два вече използвах, но другите мазила на марката са много по-добри, а за серумите да не говорим-топ са, та това кремче без серум отдолу си е "гола вода"-нищоправещо

# 632
Последно време не бях особено доволна от Елинор, но днес няма как да не ги похваля! Поръчах вчера, обработиха ми поръчката веднага и въпреки че като очаквана доставка бе посочен понеделник(31.08), днес парфюмът дойде при мен и съм много доволна. Кашончето беше голямо само за един парфюм и се разхождаше свободно, но въпреки това беше опаковано в бъбъл фолио и не беше проблем. Blush

# 633
114,90 лв. https://www.parfimo.bg/thierry-mugler-angel-2019-eau-de-toilette-za-jeni-100-ml/

Как върви диетата? Има ли оцелели? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
Убийствен шлейф влачи, дълготраен до безобразие....
Така само Флорал се държи при мен. Усещат ме от метри, когато го нося, а ММ и вечер без да съм подновявала.... Току що погледнах моя - като на снимката изглежда пръстена... на предишната бутилка като да розовееше малко повече, но нея съм изхвърлила. Може и да не помня и да се бъркам вече. Ето как изглежда:

Тестер е, иначе нямат надписа на бутилката. Оригиналът е по-приглушен.

Моля за инфо от къде е закупен ? В момента видях, че има промоция в makeup за 30 мл. 69.30 лв

# 635
  • София
Оxygen-glow е една от линиите на Филорга насочени  към по-млади кожи, нормално е да е слаба ракия в сравнение с другите им продукти. Аз го поръчах, както и 3 бр. 5мл опаковки от любимия ми околоочен крем Estée Lauder Advanced Night Repair по 17,9 е едната , излизат наполовината на 15 мл опаковка като пари.

И мамка му изпуснах So scandal Cry ...значи още съм на диета -парфюмна.

Ще я наруша за него(повторение понеже 30 мл унищожих за има няма 2 месеца) и за
Angel Nova
Angel Croisiere 2020
Classique pin up
на добри цени:joy:

# 636
Забравих да споделя, онзи ден ми пристигна пратката от Brasty. Narciso Rodriguez for her edt, без забележки. Взех го на дооста ниска цена за 100мл мисля, 114 и нещо

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 13:07 от Lazuli

# 637
Нищо особено не е този крем....два вече използвах, но другите мазила на марката са много по-добри, а за серумите да не говорим-топ са, та това кремче без серум отдолу си е "гола вода"-нищоправещо
На същото мнение съм абсолютно нищо не прави при мен този крем. А измивното от серията е най-лошото, което съм ползвала някога. Виси в банята, искам да го изхвърля, но сърце не ми дава.

# 638
И аз отново съм много доволна от Елинор! Перфектно опаковане, оригинални продукти, отлична комуникация, какво повече да иска човек?! С доста сайтове си "общувам", но този определено ми стана любим през последната година. Sunglasses

# 639
  • Пловдив
Въпрос за Парфюмо...ако не харесаш аромата можеш ли да върнеш без проблем?

# 640
Нямат политика да приемат обратно парфюм, който си е наред, т.е. не е развален/повреден, но не се е харесал на потребителя. Simple Smile
Само Нотино и парфюми шоп мисля, че позволяват да го върнеш, ако не ти хареса, но мисля, че удържат част от цената. Върти ми 20% от сумата, но не съм сигурна.

# 641
  • Пловдив
Ясно, мерси!

# 642
Нотино нищо не удържат. Връщала съм отворен комплект на Карнер Барселона.

# 643
И в Елфрагранс съм връщала поради нехаресване от моя страна - 10% от стойността мисля че удържаха. И във Венера съм връщала без никакви проблеми и удръжи, но са били тестери.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 14:50 от bubanka

# 644
  • Бургас
Както вече Етоал ти е обяснила тази серия е насочена към по-млади кожи, а и е до кожа и нуждите и.Това, че при теб не прави нищо съвсем не значи, че при всички нас е така.Аз съм огромен фен на Филорга и съм имала доста техни кремове.Пробвай кремовете на Талго ако не си сега имат 20% в Арлен да видиш какво се казва добри кремове.

Общи условия

Активация на акаунт